Filtrare dupa

Marca

Marca

Disponibilitate

Disponibilitate


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Site odorizante pisoar

Sitele odorizante profesionale pentru pisoar se adreseaza celor mai variate domenii de activitate. Sita pentru wc odorizanta este foarte utila in unitati cu toalete folosite de public, precum restaurante, hoteluri, baruri si cafenele, cluburi, cantine sau pensiuni, fiind disponibile in Romania intr-o gama variata prin reteaua IgienaPHS. Sitele parfumate si pastilele odorizante si dezinfectante sunt indispensabile in grupurile sanitare dintr-un imobil.
Sita pisoar pentru igienizare si prevenirea depunerilor. Sita wc


 

Filtre active

Folosirea sitelor de pisoar odorizante sau a foliilor parfumante si igienizante ajuta la mentinerea igienei in zona toaletei si reduce astfel timpul de curatenie cu pana la 50%. Datorita proprietatilor de anti-stropire si igienizare, sitele de pisoar si foliile odorizante de pisoar previn depunerea in timp a reziduurilor acide rezultate prin stropire, printre placile de gresie, depuneri foarte greu de curatat.

O optiune preferata de multi dintre clientii nostri este sita de pisoar cu pastila Bio, foarte eficienta pentru cei care doresc sa previna infundarea vasului urinal, curatand si in acelasi timp igienizand spatiul datorita proprietatilor de distrugere a germenilor pe care le are. In acelasi timp, sita de wc elibereaza un miros placut, de lamaie sau floral.

Sita odorizanta pisoar, gama profesionala Esenia

Stiti care sunt avantajele unei site odorizante pisoar? O sita pisoar parfumata:

  • se potriveste pentru toate tipurile de vas de toaleta;
  • este ideala pentru spatiile cu flux ridicat de oameni;
  • are rol antistropire;
  • impiedica infundarea cu obiecte nedorite;
  • are efect odorizant.

In gama Esenia prezentata in magazinul online IgienaPHS va prezentam site parfumante clasice si economice, dar si site wc sau site de pisoar anti-stropire Esenia Shield, realizate din silicon impregnat cu neutralizant de miros.
Sitele odorizante Esenia Wave elimina eficient si profesional problema mirosului si a stropirii in zona pisoarului.
Sita cu pastila Bio este recomandata pentru prevenirea infunmdarii vasului urinal, pentru curatare si igienizare, datorita proprietatilor de distrugere a germenilor. Pe langa sitele WC clasice, veti gasi si sita pisoar cu pastila BIO, o adevarata inovatie in domeniu, ce ajuta la curatarea scurgerilor si a conductelor, improspatarea mirosurilor si sporirea descompunerii deseurilor.