Dispensere / Dozatoare

Dispensere hartie igienica si servetele, dozatoare sapun lichid. IgienaPHS pune la dispozitie clientilor o gama completa de dispensere pentru prosoape pliate si hartie igienica, dozatoare de sapun lichid, dozatoare pentru solutii dezinfectante, dispensere odorizante profesionale sau dispensere pentru hartie rola industriala. Aceste dispensere pentru prosoapele igienice de hartie de unica folosinta sunt dotate cu cheie si sistem antivandalism. Dispenserele de prosoape de hartie sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate.
Va oferim dispensere si dozatoare din inox, aluminiu sau plastic ABS, ce pot fi actionate atat prin senzor cat si manual si pot fi folosite in orice domeniu de activitate din zonele in care traficul intens impune folosirea lor: institutii publice, spatii comerciale, cladiri de birouri, unitati HoReCa, centre medicale si educationale, domenii industriale sau casnice.

Produse recomandate

Dozatoare sapun lichid sau dozatoare solutii dezinfectante Din gama larga de dozatoare pentru sapun lichid sau dozatoare de solutii dezinfectante, aveti posibilitatea de a alege produse profesionale de calitate, ce intrunesc cele mai exigente cerinte de igiena. Acestea sunt recomandate in locatiile unde igiena si dezinfectia reprezinta un factor primordial: domeniul medical, procesatorii de alimente, scolile, gradinitele, etc.   Calitatea dispenserelor de hartie si a dozatoarelor de sapun sau solutii dezinfectante pe care le comercializam este evidentiata de numele celor mai importanti producatori pe care compania noastra ii reprezinta: Tork, Esenia, Kimberly Clark, Losdi, Mediclinics sau Gojo.