marca-trusted
eLicitatie Certificari

Aleze si scutece bebelusi si adulti

Scutecele pentru adulti si alezele impermeabile  sunt produse ce pot deveni indispensabile persoanelor ce tocmai au suferit o interventie medicala si se afla in imposibilitatea de a se deplasa, celor care sufera de incontineta urinara, de invaliditate sau alte afectiuni. Indicate intr-o multime de cazuri, scutecele de adulti sunt produse extrem de utile ce ajuta persoanele care sufera de anumite boli sa ramana activi si confortabili in orice moment la zilei sau al noptii. Alezele pentru bebelusi  sunt deseori folosite atunci cand li se schimba scutecul pentru a evita murdarirea lenjeriei, a patutului sau a saltelei.
Purtarea unui scutec pentru adulti iti va permite sa iti vezi de activitatile zilnice fara niciun fel de grija sau problema. Cu o ridicata putere de absorbtie, produsele pentru incontinenta pot fi purtate intreaga noapte, astfel incat trezirile nocturne sa nu mai fie o problema si odihna sa fie neintrerupta.

Filtre active

Scutece adulti si aleze bebelusi cu putere ridicata de absorbtie

Indicate intr-o multime de cazuri, scutecele si alezele impermeabile sunt produse extrem de utile ce ajuta persoanele care sufera de anumite boli sa ramana activi si confortabili in orice moment la zilei sau al noptii. 
Incontinenta urinara poate aparea in urma unei sarcini sau a unei interventii chirurgicale, din cauza varstei inaintate, poate avea o forma usoara sau mai agravata, poate fi temporara sau permanenta.
Scutecele pentru incontinenta sunt usor de folosit si sunt insesizabile pe sub haine. Pot fi sub forma de chilot sau prevazute cu benzi laterale, pentru o schimbare mai usoara.
Folosite atat in domeniul medical post-operator pentru pacientii ce au nevoie de recuperare cat si in cazurile unor bolnavi cu afectiuni permanente precum invaliditate, dementa si nu numai, scutecele pentru adulti sunt o optiune potrivita datorita modului usor de a fi folosite si schimbate.   


Avantajele scutecelor pentru adulti:

•    Acestea sunt confortabile, usor de purtat;
•    Sunt insesizabile prin haine, astfel ca pot fi utilizate fara probleme;
•    Pot fi purtate pe durata intregii nopti;
•    Absorb lichidul eficient;
•    Neutralizeaza mirosurile neplacute;
•    Sunt acoperite cu un strat ce absoarbe umezeala, lasand pielea uscata;
•    Sunt usor de indepartat;
•    Se ajusteaza pe corp, astfel lichidul nu se scurge pe laterale.

Scutecele pentru adulti de unica folosinta ajuta la mentinerea unei igiene zilnice corecte dar si la imbunatatirea calitatii vietii persoanelor afectate de incontinenta urinara. Este foarte important ca marimea aleasa sa fie corecta si sa fie schimbate la timp. 

Alezele au rol de protectie a saltelei si lenjeriei de pat, sunt usor de indepartat si absorb lichidul foarte bine, astfel incat scurgerile sunt evitate.