Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dispozitiv odorizant profesional - ScentEvo Ultra

Cod : SE-Ultra

-24 %
REDUCERE
/ Opinia ta
Spatiile generoase pot fi de acum parfumate uniform gratie noului sistem portabil de difuzie a parfumului, ScentEvo Ultra. Dispozitivul odorizant profesional de camera ScentEvo Ultra are la baza o tehnologie avansata de difuzie ce transforma parfumul lichid in nano picaturi de vapori. Este un dispozitiv portabil de odorizare profesionala prevazut cu un sistem intelegent ce permite o programare complexa si personalizata. Aceasta tehnologie de nano-atomizare a particulei de parfum asigura o dispersie eficienta a aromei pe toata perioada de difuzie. Mai mult decat atat, datorita difuziei parfumului lichid in nano picaturi de vapori se evita incarcarea spatiului cu particule daunatoare sanatatii.

In Stoc
102 Puncte de Fidelitate
1130,00 lei
858,80 lei
preț fără TVA

Ai găsit acest produs la un preț mai bun? Echivalăm orice preț


Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Comanda telefonica
Livrare 24/48 h
Program fidelitate
Transport gratuit

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Spatiile generoase pot fi de acum parfumate uniform gratie noului sistem portabil de difuzie a parfumului, ScentEvo Ultra.
Dispozitivul odorizant profesional de camera ScentEvo Ultra are la baza o tehnologie avansata de difuzie ce transforma parfumul lichid in nano picaturi de vapori. Este un dispozitiv portabil de odorizare profesionala prevazut cu un sistem intelegent ce permite o programare complexa si personalizata.
 
Aceasta tehnologie de nano-atomizare a particulei de parfum asigura o dispersie eficienta a aromei  pe toata perioada de difuzie.
Mai mult decat atat, datorita difuziei parfumului lichid in nano picaturi de vapori se evita incarcarea spatiului cu particule daunatoare sanatatii.
 
Dispozitivul odorizant profesional de camera ScentEvo Ultra se poate instala si in sistemul HVAC de ventilatie, crescand astfel volumul de aer odorizat de peste 10 ori. Astfel, durata fenomenului de aeropurtare este foarte mare, asigurandu-se o parfumare indelungata.
 
 
Specificatii:
 
Odorizantul professional ScentEvo Ultra permite o distributie uniforma a parfumului si o personalizare digitala a modului de utilizare in functie de dorinte.
 
  • - 9 intervale/programe de difuzie a parfumului, in functie de intensitatea dorita
  • - se pot alege atat zilele saptamanii, ora si minutul la care aparatul poate porni sau se poate opri, pentru fiecare program in parte.
Dimensiuni: 239 x 119 x 348 mm
Acoperire: 2000-5000 m³
Voltaj: 12V
Putere: 9.5W
Volum: <45 dba
Recipient parfum: 1L
Ventilator incorporat
Consum: intre 0,1 ml - 0,4 ml pe ora, in functie de nivelul de intensitate
Greutate: 4.7 kg
Material: metal
Culoare: argintiu
Nu necesita baterii
Se inchide cu cheie
 
 
Avantaje parfumuri :
 
Aromele sunt raspandite uniform, acoperind o suprafata mare. Punem la dispozitie o gama larga de parfumuri delicate.
Parfumurile au la baza uleiuri esentiale si sunt sigure pentru sanatate. Tehnologia avansata de difuzie evita incarcarea spatiului cu particule nesanatoase. Produsul nu contine VOC (volatile organic compounds).
 
Recipientul pentru parfum este usor de asamblat si dezasamblat.
Odorizantul profesional este silentios, economic si are un design elegant. 
Nu necesita mentenanta, costurile sunt reduse semnificativ.
 
Atentie: Parfumul se achizitioneaza separat.
 
Kitul de instalare al odorizantului profesional, certificatul de garantie si declaratia de conformitate sunt incluse in pachet.
 
Realizat din materiale de inalta calitate si cu finisaje deosebite, odorizantul de camera imbina armonios confortul cu designul ingenios. Stilul minimalist care a fost adoptat la realizarea acestui odorizant il face extrem de usor de inglobat in orice tip de ambient, fie ca vorbim despre magazine, birouri, hoteluri de lux, restaurante sau chiar hale industriale.
Este potrivit pentru antreprenorii ce doresc sa fie in trend cu noile tendinte de marketing, mai exact cu scent marketing. Ce inseamna acest lucru? Asocierea unui anumit parfum cu brandul dvs va poate aduce numai beneficii. Iar acest gen de odorizant profesional de camera, ce se bucura de o mare acoperire, este exact ce aveti nevoie pentru a fi identificat usor de catre cei care va trec pragul.
Unele studii au aratat ca aromele pot atrage clienti si creste nivelul de satisfactie al acestora, pot stimula vanzarile si pot spori increderea intr-un anumit brand.
 
Suprafata acoperita
200 - 1000 mp
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

Odorizant camera ulei esential - Tea Verde 500 ml

Parfumul Tea Verde este creat din parfum 100 % pur, pe baza de uleiuri esentiale, fara aditivi chimici si fara aerosol.  Se utilizeaza in aparatele odorizante profesionale ScentEvo. Modalitate de ambalare: refil de 500 ml   Testat dermatologic. Fabricat in Europa.
267,66 lei
preț fără TVA

Odorizant camera ulei esential - California 500 ml

Parfumul California este creat din parfum 100 % pur, pe baza de uleiuri esentiale, fara aditivi chimici si fara aerosol.  Se utilizeaza in aparatele odorizante profesionale ScentEvo. Modalitate de ambalare: refil de 500 ml   Testat dermatologic. Fabricat in Europa.
320,00 lei
preț fără TVA

Odorizant camera ulei esential - Lavanda Vainilla 500 ml

Parfumul Lavanda Vainilla este creat din parfum 100 % pur, pe baza de uleiuri esentiale, fara aditivi chimici si fara aerosol.  Se utilizeaza in aparatele odorizante profesionale ScentEvo. Modalitate de ambalare: refil de 500 ml   Testat dermatologic. Fabricat in Europa.
267,66 lei
preț fără TVA

Odorizant camera ulei esential - Bambu 500 ml

Parfumul Bambu este creat din parfum 100 % pur, pe baza de uleiuri esentiale, fara aditivi chimici si fara aerosol.  Se utilizeaza in aparatele odorizante profesionale ScentEvo. Modalitate de ambalare: refil de 500 ml   Testat dermatologic. Fabricat in Europa.
267,66 lei
preț fără TVA

Odorizant camera ulei esential - Invicto 500 ml

Parfumul Invicto este creat din parfum 100 % pur, pe baza de uleiuri esentiale, fara aditivi chimici si fara aerosol.  Se utilizeaza in aparatele odorizante profesionale ScentEvo. Modalitate de ambalare: refil de 500 ml   Testat dermatologic. Fabricat in Europa.
320,00 lei
preț fără TVA

Odorizant camera ulei esential - Just Washed 500 ml

Parfumul Just Washed este creat din parfum 100 % pur, pe baza de uleiuri esentiale, fara aditivi chimici si fara aerosol.  Se utilizeaza in aparatele odorizante profesionale ScentEvo. Modalitate de ambalare: refil de 500 ml   Testat dermatologic. Fabricat in Europa.
267,66 lei
preț fără TVA

Odorizant camera Ulei esential - Mediterranean Beach 500 ml

Parfumul Mediterranean Beach este creat din parfum 100 % pur, pe baza de uleiuri esentiale, fara aditivi chimici si fara aerosol.  Se utilizeaza in aparatele odorizante profesionale ScentEvo. Modalitate de ambalare: refil de 500 ml   Testat dermatologic. Fabricat in Europa.
267,66 lei
preț fără TVA

Odorizant camera Ulei esential - Lima Mandarina 500 ml

Parfumul LimaMandarina este creat din parfum 100 % pur, pe baza de uleiuri esentiale, fara aditivi chimici si fara aerosol.  Se utilizeaza in aparatele odorizante profesionale ScentEvo. Modalitate de ambalare: refil de 500 ml   Testat dermatologic. Fabricat in Europa.
267,66 lei
preț fără TVA

BRANDURI