Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Aspirator profesional - TASKI Vento 8

Cod : TVE8
Aspirator profesional TASKI Vento 8. Aspiratoare profesionale praf si lichid
/ Opinia ta
Mâner multifunctional; Calitate îmbunatatita a aerului; Sistem de roti de directie usor de manevrat; Diverse avantaje suplimentare; Aparatele folosesc un sistem de filtrare industrial avansat ce consta din: un nou sac din material textil pentru praf, de unica folosinta, filtru de bumbac, filtru de protectie a motorului si, optional, filtru pentru evacuare. De asemenea, se poate pune la dispozitie un filtru HEPA, tot în mod optional. Toate acestea rezulta într-o semnificativa îmbunatatire a calitatii aerului în timpul si dupa operatia de aspirare, precum si în cresterea duratei de viata a motorului.
Nu este in stoc

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră!
Transport gratuit*
Livrare 24/48 h
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 

Aspirator Taski Vento 8;
Capacitatea sacului praf 8 l;
Putere de aspirare : 55 l/sec;
Nivel de zgomot: 61 dB(A);
Consumul nominal: 900 W;
Tensiune: 220/240 V;
Dimensiuni: 420*390*340 mm;
Greutate cu cablu: 6 kg;

Principalele caracteristici :

  • Mâner multifunctional;
  • Calitate îmbunatatita a aerului;
  • Sistem de roti de directie usor de manevrat;
  • Diverse avantaje suplimentare;

Mâner multifunctional :

  • Mânerul cu design functional include o serie de caracteristici, printre care se numara un mecanism de deschidere intuitiv, un întrerupator ergonomic de pornire/oprire actionat cu piciorul si un dispozitiv util pentru depozitarea cablului.

Calitate îmbunatatita a aerului :

  • Aparatele folosesc un sistem de filtrare industrial avansat ce consta din: un nou sac din material textil pentru praf, de unica folosinta, filtru de bumbac, filtru de protectie a motorului si, optional, filtru pentru evacuare. De asemenea, se poate pune la dispozitie un filtru HEPA, tot în mod optional. Toate acestea rezulta într-o semnificativa îmbunatatire a calitatii aerului în timpul si dupa operatia de aspirare, precum si în cresterea duratei de viata a motorului.

Sistem de roti de directie usor de manevrat :

  • Utilizarea unui sistem de doua roti spate fixe si doua roti de directie cu rotire libera garanteaza un maxim de stabilitate si manevrabilitate a noului aspirator.

Diverse avantaje suplimentare :

  • Noul aspirator este prevazut cu un dispozitiv de fixare a accesoriilor pentru facilitarea depozitarii, precum si cu un suport pentru stecher, ce asigura cablul de alimentare detasabil.
Aspirare
Praf
Fără comentarii pentru acest produs
Te-ar mai putea interesa

Set saci aspirator Taski Go

Set saci aspirator din hârtie pentru aspiratorul Taski GO. Setul conține 10 bucăți.
41,18 lei
preț fără TVA
-10 %

Aspirator profesional - TASKI AERO 8

Aspirare: Praf
Aspirator profesional Taski AERO 8 Noile aspiratoare profesionale TASKI AERO sunt extrem de eficiente și sunt prevăzute cu un motor de 585 W de ultimă generație care oferă aceleași rezultate de curățare ca un aspirator de peste 900 W. Aceste rezultate sunt asigurate grație sistemului ingenios al fluxului de aer și tehnologiei unice whisper brevetate de TASKI. Performanta si[...]
882,00 lei
793,80 lei
preț fără TVA

Aspirator profesional - TASKI AERO 8 Plus

Aspirare: Praf
Aspirator profesional Taski AERO 8 PLUS. Aspiratorul TASKI AERO 8/15 PLUS de înaltă eficiență integrează tehnologia de ultimă generație și este prevăzut cu un motor extrem de eficient. Iar datorită tehnologiei whisper, aspiratorul este ultrasilențios. Rezultatul simbiozei dintre tehnologie și designul funcțional, seria PLUS oferă ușurință de neegalat în [...]
1090,27 lei
preț fără TVA

Aspirator profesional - TASKI AERO 15

Aspirare: Praf
Aspirator profesional Taski AERO 15. Noile aspiratoare profesionale TASKI AERO sunt extrem de eficiente și sunt prevăzute cu un motor de 585 W de ultimă generație care oferă aceleași rezultate de curățare ca un aspirator de peste 900 W. Aceste rezultate sunt asigurate grație sistemului ingenios al fluxului de aer și tehnologiei unice whisper brevetate de TASKI. Performant[...]
1038,24 lei
preț fără TVA
-11 %

Aspirator profesional - TASKI AERO 15 Plus

Aspirare: Praf
Aspirator profesional Taski AERO 15 PLUS. Aspiratorul TASKI AERO 8/15 PLUS de înaltă eficiență integrează tehnologia de ultimă generație și este prevăzut cu un motor extrem de eficient. Iar datorită tehnologiei whisper, aspiratorul este ultrasilențios. Rezultatul simbiozei dintre tehnologie și designul funcțional, seria PLUS oferă ușurință de neegalat în[...]
1249,92 lei
1112,43 lei
preț fără TVA

BRANDURI