Capac toaleta cu senzor si buton - cu folie 135 utillizari | IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Capac toaleta cu senzor si buton - cu folie 135 utillizari

Cod : SAN201C1
-8 %
REDUCERE
Capac toaleta cu senzor si buton - cu folie 135 utillizari | IgienaPHS
Capac toaleta cu senzor si buton - cu folie 135 utillizari
In Stoc
56 Puncte de Fidelitate
Brand: .
612,85 lei
563,82 lei
473,80 lei fără TVA / buc

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Colacul de toaleta cu actionare prin buton este solutia completa si usoara de inlocuire a oricarui capac de toaleta standard. Capacul asigura o igiena perfecta si se instaleaza usor ca orice capac obisnuit de WC.

Prin actionarea butonului, mecanismul ruleaza folia igienica atat cat sa imbrace intreaga suprafata a colacului. Folia folosita este rulata in acelasi timp si distrusa de lama taietoare pentru a nu mai putea fi utilizata.

Mecanismul este prevazut cu acumulatori care se incarca la priza dupa 4-6 luni de folosire. 

Capacul contine o rola de folie precum si kit-ul complet de instalare impreuna cu un acumulator si alimentator. Acest capac contine un acumulator lithium care are o durata de viata mai lunga si poate fi folosit la un numar dublu de utilizati a foliei fata de celelalte acumulatoare. Perioada de reincarcare este de 3-4 luni.
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu
- 5 %

Rezerva folie 135 utilizari pentru colac toaleta automat

Rola folie de unica folosinta RST017 pentru capacele de toaleta automate. Consumabil pentru capacul de toaleta cu senzor si buton. Capacitate: 135 de utilizari Ambalare: 25 de role/cutie
39,27 lei
37,31 lei
31,35 lei fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI