Colac wc automat. Colac toaleta cu buton si folie igienica
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Colac toaleta automat cu buton

Cod : SAN001
-5 %
REDUCERE
Colac wc automat. Colac toaleta cu buton si folie igienica
Colac toaleta automatColac toaleta automat
Stoc epuizat

Transport gratuit*
Livrare rapida
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Colacul de toaleta cu actionare prin buton este solutia completa si usoara de inlocuire a oricarui capac de toaleta standard. Capacul asigura o igiena perfecta si se instaleaza usor ca orice capac obisnuit de WC.

Prin actionarea butonului, mecanismul ruleaza folia igienica atat cat sa imbrace intreaga suprafata a colacului. Folia folosita este rulata in acelasi timp si distrusa de lama taietoare pentru a nu mai putea fi utilizata.

Mecanismul este prevazut cu acumulatori care se incarca la priza dupa 4-6 luni de folosire. 

Capacul se vinde insotit de o rola de folie pentru 60 de utilizari precum si kit-ul complet de instalare de insotit de kit de montaj impreuna cu un acumulator si alimentator.  
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu
- 5 %

Rezerva pentru capacul cu buton

Consumabil pentru capacul de toaleta cu buton.  Capacitate: 60 utilizari
19,04 lei
18,09 lei
15,20 lei fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI