Colac de toaleta cu senzor Hygolet. Produse de igiena
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Colac toaleta senzor Hygolet

Cod : HYG3001
Colac de toaleta cu senzor Hygolet. Produse de igiena
In Stoc
108 Puncte de Fidelitate
Brand: Hygolet
 
1080,52 lei
908,00 lei fără TVA / buc

Transport gratuit*
Livrare rapida
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 

Colacul de toaleta cu senzor Hygolet S 3000 Electronic, este produs in Elvetia si este castigatorul celor mai multe premii internationale, dintre produsele de igiena de acest fel. 

Nu este nici un secret ca multi oameni nu se pot acomoda cu un capac de toaleta nefamiliar. Cei care vor folosi un asftfel de capac, colac de toaleta cu senzor, nu vor simti lipsa igienei standard a casei lor si mai ales vor reduce riscurile infectarii microbiene. Printr-o simpla trecere a mainii pe deasupra senzorului scaunul de toaleta se acopera cu o pelicula Hygoplast curata. Pelicula folosita anterior este taiata si inrolata pe o alta bobina. Hygolet S 3000 Electronic a devenit un standard in industria igienei si ofera o solutie perfecta celor mai exigenti clienti.
 

  • Rola rezerva are 125 portii.
  • Actionare automata electrica cu senzor (4 baterii R20 - Hygolet).
  • Adaptabil oricarui tip de vas WC.
  • Sistem de prindere anti-furt cu inchidere cu cheie. 
  • Fabricant: Hygolet - Elvetia. 
  • Garantie 18 luni.
Pretul produsului include o rola rezerva insa nu contine setul de baterii.

Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

Rezerva colac senzor Hygolet

Role pentru colacul cu senzor Hygolet. Potrivita utilizatorii pentru toate tipurile de colac senzor HYGOLET. Mod de ambalare: rola 125 utilizari.
35,11 lei
29,50 lei fără TVA

Baterie pentru colac senzor Hygolet

Set baterii capsulate pentru colac WC cu senzor Hygolet.  Autonomie : 6 luni utilizare
64,97 lei
54,60 lei fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI