Filtrare dupa

Marca

Marca


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Role medicale, role cerceaf hartie

In gama de consumabile din hartie pentru igiena si curatenie, magazinul online IgienaPHS va ofera si role medicale de hartie de tip cearceaf pentru protectia patului de consultatie. Cearceaful de hartie este fabricat din celuloza pura 100% sau polietilena si hartie, in unul sau doua straturi, de culoare alba sau albastra. Dimensiunile rolelor medicale - cearceaf sunt variate, cu latimi de 40, 45, 50 si 60 cm si lungimi de 45, 50 si 80 metri.
Role medicale cearceaf din celuloza pura sau polietilena si hartie, cearceaf de unica folosinta 

Filtre active

 
Propunem spre vanzare role medicale de hartie tip cearceaf de foarte buna calitate, ambalate individual, rezistente, usor de derulat si portionate. In gama de consumabile din hartie pentru curatenie si igiena, va oferim si servetele faciale si de masa, servetele umede antibacteriene, sau prosoape de hartie rola, role de hartie industriala albastra.
De asemenea, IgienaPHS va ofera o paleta variata de detergenti si dezinfectanti pentru domenii unde igiena si curatenia sunt esentiale: in domeniul sanitar, in industria alimentara si a bauturilor, in unitati de cazare si servire sau in scoli si gradinite.