Filtrare dupa

Material

Material

Marca

Marca


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Cosuri gunoi de interior

IgienaPHS ofera clientilor sai o gama diverisificata de cosuri de gunoi pentru interior, ce pot fi utilizate in diferite zone de activitate cum ar fi: spatii birouri, toalete, hoteluri, institutii medicale, institutii de invatamant etc. Gama de produse si accesorii pentru igiena si curatenie din magazinul IgienaPHS este variata si de foarte buna calitate. Va oferim cosuri de gunoi fabricate din plastic ABS, din otel inoxidabil sau inox.

Cosuri gunoi de interior pentru diferite tipuri de spatii

Filtre active

Cosuri de gunoi de bucatarie, cos de gunoi baie, cos de gunoi cu pedala

Uneori gasirea unui cos de gunoi bucatarie sau a unui cos de gunoi baie nu este chiar o misiune simpla. Acesta nu trebuie fie nici foarte mare pentru a ocupa mult spatiu, dar nici foarte mic pentru a fi nevoit sa il golesti in fiecare zi. Asadar, pentru o gospodarie in care se afla maxim doua persoane poate fi suficient un cos de gunoi bucatarie de aproximativ 35 litri, pentru cele cu trei sau patru membri poti alege unul de 60 litri, poate chiar mai mult. In schimb, pentru bucatariile profesionale cu siguranta ai nevoie de un cos de gunoi cu pedala mai mare, deoarece se va umple cu rapiditate cu resturi alimentare, ambalaje si nu numai. 

La IgienaPHS gasesti o multime de variante de cos de gunoi bucatarie sau cos de gunoi baie si, cu siguranta, vei gasi acea solutie multi-functionala care sa ti se potriveasca, in functie de locul in care acestea vor fi folosite: mediile profesionale sau comerciale necesita cos de gunoi bucatarie cu dimensiuni mai mari, chiar cosuri pentru colectare selectiva. 

Un alt aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un cos de gunoi bucatarie este ca acesta sa fie ales in ton cu mobilierul sau culorile dominante din amenajarea respectiva. In cazul bucatariei, ascunderea acestuia sub chiuveta sau intr-un dulap este o alternativa discreta pe care multe persoane o prefera in detrimentul unui cos de gunoi bucatarie la vedere. 

Alegera unui cos de gunoi baie

In cazul bailor lucrurile stau diferit deoarece un cos de gunoi baie trebuie sa fie amplasat la vedere, intr-un loc accesibil. Astfel, acesta trebuie sa aiba un aspect placut, eventual sa se potriveasca cu finisajele din spatiul respectiv. Tipul de cos de gunoi baie conteaza foarte mult. Daca intr-o locuinta acesta poate fi prevazut doar cu un capac batant, intr-un mediul profesional, in care exista un flux ridicat de persoane, este indicat sa se opteze pentru cosurile de gunoi cu pedala pentru usurinta in utilizare si pentru a nu atinge cosul de gunoi.

Avantajele cosului de gunoi cu pedala

Cosurile de gunoi cu pedala sunt utile si igienice deoarece poti arunca deseurile fara sa le atingi. Printr-o simpla apasare a pedalei cu piciorul, capacul se ridica imediat, fara sa pui mana pe el. Mai mult, capacul este foarte util deoarece retine mirosurile neplacute si impiedica raspandirea acestora in locuinta. Igiena este unul din principalele motive pentru care se alege cos de gunoi cu pedala pentru baile comune, din institutii, cladiri de birouri, centre medicale. 

IgienaPHS ofera clientilor sai o gama diversificata de cosuri de gunoi pentru interior, ce pot fi utilizate in diferite zone de activitate cum ar fi: spatii birouri, toalete, hoteluri, institutii medicale, institutii de invatamant etc. Gama de produse si accesorii pentru igiena si curatenie din magazinul IgienaPHS este variata si de foarte buna calitate. Va oferim cosuri de gunoi fabricate din plastic ABS, din otel inoxidabil sau inox.

Cosuri de gunoi de interior pentru diferite tipuri de spatii

Cosuri de gunoi de bucatarie, cos de gunoi baie, cos de gunoi cu pedala

In aceasta gama va prezentam cosuri cu capac batant, cu sistem PUSH sau din inox, modele prevazute la interior cu galeata de plastic, pentru aruncarea gunoiului intr-un mod igienic si confortabil. De asemenea, tot in aceasta categorie prezentam cosuri de gunoi pentru bucatarie, cosuri de gunoi baie, cos de gunoi cu pedala sau cosuri de gunoi pentru colectarea selectiva, ce respecta prevederile si normele legislatiei romane in vigoare.