Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Detergent pudra pentru spalare automata CLAX BIO EXTRA

Cod : G12168

/ Opinia ta

In Stoc
34 Puncte de Fidelitate
289,13 lei
buc / preț fără TVA

Ai găsit acest produs la un preț mai bun? Echivalăm orice preț


Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Comanda telefonica
Livrare 24/48 h
Program fidelitate
Transport gratuit

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Detergentul Clax Bioextra  este unul dintre preparatele sub formă de pulbere, linie CLAX, specializat conceput exclusiv pentru uz profesional.

Clax Bioextra este o compoziție specială de agenți activi de suprafață, albire și înălbitori optici și enzime. Acesta este destinat pentru spălarea țesăturilor albe. PH ușor alcalin al formulării, agenții activi de suprafață și enzime. Detergentul Clax Bioextra îndepărtează murdăria, în special grăsimi, uleiuri și pete proteice. Formularea poate fi aplicată la toate tipurile de țesături ( cu excepția lână și mătase) , într - un interval larg de temperaturi.

Caracteristici :
  • îndepărtează în mod eficient murdărirea tipic (in special de proteine, uleiuri și grăsimi);
  • previne albire a lenjeriei;
  • conține înălbitori optici și înălbitori care oferă țesături albe spălate;
  • pentru distribuire manuală.
  • 18 KG
Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

Detergent pudra pentru spalare automata CLAX BIO EXTRA

Detergentul Clax Bioextra  este unul dintre preparatele sub formă de pulbere, linie CLAX, specializat conceput exclusiv pentru uz profesional. Clax Bioextra este o compoziție specială de agenți activi de suprafață, albire și înălbitori optici și enzime. Acesta este destinat pentru spălarea țesăturilor albe. PH ușor alcalin al formulării, agenții activi de sup[...]
289,13 lei
preț fără TVA

BRANDURI