Filtrare dupa

Marca

Marca


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Detergenti speciali

IgienaPHS va prezinta o gama completa de detergenti profesionali si solutii curatare pentru diferite tipuri de pete, detergenti speciali cu actionare locala cum ar fi : detergenti pentru curatarea inoxului, inlaturarea gumei de mestecat, curatare rugina, curatarea depunerilor de beton, ciment si calcar etc. 
In magazinul nostru gasiti produse de curatenie profesionale, branduri etalon la nivel mondial - Diversey, gama completa de detergenti profesionali !

Filtre active

Avantajele achizitionarii unor solutii de curatat profesionale:

  • sunt produse cu putere ridicata de curatare;
  • sunt destinate diferitelor suprafete, indepartand cerneala, marker permanent, urme de grasimi alimentare si alte pete dificile;
  • produsele sunt gata de utilizat, nu necesita diluare;
  • se usuca rapid;
  • nu lasa pete.

In gama magazinului IgienaPHS, gasiti o multime de detergenti profesionali pentru curatenie ce va vor ajuta in lupta impotriva murdariei dificile, protejand in schimb suprafetele. Special pentru inox comercializam solutii de curatat profesionale, ce elimina murdariile persistente de pe metale si lasa un strat protector, refacand luciul.

Solutiile de curatare pot fi utilizate cu succes in varii domenii de activitate precum industria alimentara, hoteliera, cladiri de birouri dar sunt potrivite si pentru uz casnic.

In magazinul nostru gasiti produse de curatenie profesionale, atat solutii fabricate in Romania cat si solutii importate, inclusiv renumita gama de detergenti profesionali Diversey.