RIVEX Clor, inalbitor 4 litri - IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

RIVEX Clor, inalbitor 4 litri

Cod : 11002
-9 %
REDUCERE
RIVEX Clor, inalbitor 4 litri
Stoc epuizat

Transport gratuit*
Livrare rapida
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Produsul poate fi utilizat pentru inalbirea rufelor, precum si pentru igienizarea si curatarea suprafetelor lavabile, chiuvete, cazi, vase, si altele.
Tipul de rufe : albe
Pentru curatarea suprafetelor se foloseste o solutie 1/8 (1 parte produs+7 parti solutie Clor Rivex).

Ambalare: bidon de 4 litri

Comentarii:

| 2021-09-09 Cârjan Oprea | Nemaipomenit

Te-ar mai putea interesa

Solutie curatare pete dificile - Taski Sprint Spitfire

TASKI Sprint Spitfire Spray este un preparat de curatat alcalin pentru indepartarea celor mai dificile pete de pe suprafetele lavabile. Amestecul puternic de surfactanti si detergenti indeparteaza rapid si eficient petele de grasimi si uleiuri minerale si vegetale, precum si cele de carburanti. Produsul este in mod particular eficient la indepartarea petelor precum, c[...]
53,25 lei
44,75 lei fără TVA

Detergent pentru intretinere inox - Eloxa Prima

Este un produs special, fara acizi si substante alcaline, ce se aplica concentrat. Acest produs elimina cu usurinta murdariile persistente de pe metale si lasa un strat protector. Aplicatiile dese din acest produs nu creeaza o acumulare excesiva de straturi protectoare pe suprafete.  Detergentul Eloxa Prima este indicat pentru curatarea si ingrijirea suprafetelor metalice, cum ar f[...]
Stoc epuizat

Istoricul tau de navigare


BRANDURI