Aniosgel 800 Airless, rezerva dezinfectant maini, 1 litru
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Aniosgel 800 Airless, rezerva dezinfectant maini, 1 litru

Cod : REZ-AIRLES
-46 %
REDUCERE
Aniosgel 800 Airless, rezerva dezinfectant maini, 1 litru
Aniosgel 800 Airless, rezerva dezinfectant maini, 1 litru
DISCOUNT DE VOLUM - platesti mai putin
6 - 11 buc (-5%)
31,39 lei/buc
12 - 17 buc (-7%)
30,73 lei/buc
> 18 buc (-10%)
29,74 lei/buc
In Stoc
3 Puncte de Fidelitate
Brand: Anios
61,19 lei
33,04 lei
27,77 lei fără TVA

Transport gratuit*
Livrare rapida
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Dezinfectantul gel maini Aniosgel , dezinfectant cu actiune virucida totala, face parte din gama de produse elaborate de compania Anios, lider mondial pe segmentul dezinfectantilor medicali, si reprezinta un ajutor pentru dezinfectarea mainilor in centrele medicale, in spitale dar nu numai. Este ideal pentru dezinfectia mainilor in vederea activitatilor chirurgicaleAniosgel 800 Airless este un produs performant, ce actioneaza imediat, distrugand o gama larga de bacterii, virusi si microbi. 

Dezinfectantul gel pentru maini Aniosgel nu se dilueaza, se utilizeaza ca atare, si este prezentat intr-un bidon cu pompita pentru o utilizare facila. Pompita ofera o cantitate suficienta de 3 ml pentru dezinfectarea corecta a mainilor.
Rezerva se utilizeaza numai cu dispenserul Anios Airless.

Bacterii: EN 13727
MRB si XRB conform standardului EN 13727 
Micobacterii:  EN 14348
Fungi: EN 13624
Virusuri: EN 14476: Poliovirus, Adenovirus, Norovirus MNV, HIV-1, PRV (surogat al HBV), BVDV (surogat al HCV), Rotavirus, Virusul herpetic, VRS, Rotavirus conform EN 14476. 


Aniosgel 800 Airless este AVIZAT BIOCID cu nr. 3658BIO/01/12.24, eliberat de catre Ministerului Sanatatii, Comisia Nationala pentru produse Biocide.

Gelul antiseptic hidroalcoolic Aniosgel 800 prezinta cateva caracteristici:
  • este testat dermatologic;
  • este adaptat pentru pielea sensibila;
  • pastreaza pielea hidratata;
  • nu contine substante alergenice;
  • actioneaza rapid, in doar 30 de secunde de la aplicare;
  • este un produs conform cu standardele in domeniu;
  • este ideal pentru dezinfectia chirurgicala a mainilor. 
Utilizare : 
Gata de utilizat , produsul nu se dilueaza 
Prin apasarea pompei se vor doza 3 ml de substanta 
Se continua prin frictiune timp de 10-15 secunde

Laboratoarele frantuzesti Anios isi pastreaza locul fruntas la nivel mondial  pe piata dezinfectantilor profesionali de peste 100 de ani datorita standardelor ridicate de fabricatie ale produselor lor. Dezinfectantii Anios acopera necesarul de dezinfectanti profesionali din domeniul medical, punand la dispozitie dezinfectanti pentru suprafete, dezinfectanti pentru maini si dezinfectanti pentru instrumentar. 
Tip produs
Gel dezinfectant
Capacitate
5 litri
Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa
- 30 %

Dezinfectant maini Aniosgel 85 NPC 300 ml, biocid, virucid

Capacitate: sub 500 ml
Dezinfectantul de maini Aniosgel cu efect virucid total face parte din gama de produse elaborate de compania Anios, lider mondial pe segmentul dezinfectantilor medicali, si reprezinta un ajutor pentru dezinfectarea mainilor in centrele medicale, in spitale dar nu numai. Este ideal pentru dezinfectia mainilor in vederea activitatilor chirurgicale. Datorita puterii sal[...]
35,11 lei
24,57 lei
20,65 lei fără TVA
- 30 %

Dezinfectant tegumente Aniosgel 85 NPC,100 ml, biocid, virucid

Capacitate: sub 500 ml
Dezinfectantul de maini Aniosgel, dezinfectant cu actiune virucida totala, face parte din gama de produse elaborate de compania Anios, lider mondial pe segmentul dezinfectantilor medicali, si reprezinta un ajutor pentru dezinfectarea mainilor in centrele medicale, in spitale dar nu numai. Este ideal pentru dezinfectia mainilor in vederea activitatilor chirurgicale. D[...]
14,22 lei
9,95 lei
8,37 lei fără TVA

Klintensiv dezinfectant gel maini, virucid, biocid, avizat MS, 1 L

Capacitate: 5 litri
Este un gel hidroalcoolic ideal pentru dezinfectarea si mentinerea igienei. Acest gel actioneaza rapid si datorita substantelor protectoare si hidratante asigura echilibrul lipidic al pielii, prevenind aparitia zonelor uscate si a senzatiei de piele crapata. Ideal pentru dezinfecția igienică a mâinilor, atunci când spălarea nu este posibilă. Testat dermatologic. Mod[...]
66,10 lei
55,55 lei fără TVA
- 20 %

Dezinfectant gel pentru maini Klintensiv, biocid, avizat MS, 5 litri

Capacitate: peste 5 litri, 1100 litri
Este un gel hidroalcoolic, ideal pentru dezinfectia igienica, inclusiv cea chirurgicala a mainilor. Are un spectru larg, bactericid, fungicid, levuricid si virucid. Acest gel actioneaza rapid si datorita substantelor protectoare si hidratante asigura echilibrul lipidic al pielii, prevenind aparitia zonelor uscate si a senzatiei de piele crapata. Ideal pentru dezinfe[...]
297,50 lei
238,00 lei
200,00 lei fără TVA
- 20 %

Dermanios scrub Clorhexidine, sapun dezinfectant 1 l

Capacitate: 5 litri
Igiena este elementul definitoriu in orice spital sau centru medical. De aceea, acestui aspect trebuie sa i se acorde atentia cuvenita. Compania Anios, lider mondial in domeniul dezinfectantilor medicali, mizeaza intotdeauna pe calitatea si standardele inalte pe care le impune pe piata, de peste 100 ani. Sapunul antiseptic Dermanios Scrub Clorhexidine 4%, recomandat pentru dezinfectia[...]
72,53 lei
58,02 lei
48,76 lei fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI