Pachet Aniogel 300 ml dezinfectant maini, virucid + Sapun antiseptic Dermanios Scrub CG1 l
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Pachet Aniogel 300 ml dezinfectant maini, virucid + Sapun antiseptic Dermanios Scrub CG1 l

Cod : Pach-dez-20
SUPER
OFERTA
Pachet Aniogel 300 ml dezinfectant maini, virucid + Sapun antiseptic Dermanios Scrub CG1 l
In Stoc
10 Puncte de Fidelitate
Brand: Anios
 
95,20 lei
80,00 lei fără TVA

Transport gratuit*
Livrare rapida
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Pachetul include :
 
  •   Dezinfectantul gel maini Aniosgel 85 NPC, 300 ml - 2 buc
  •   Sapun antiseptic Dermanios Scrub CG 1 litru - 1 buc

Dezinfectantul gel maini Aniosgel face parte din gama de produse elaborate de compania Anios, lider mondial pe segmentul dezinfectantilor medicali, si reprezinta un ajutor pentru dezinfectarea mainilor in centrele medicale, in spitale dar nu numai. 

Dezinfectantul gel pentru maini de la Anios este un produs virucid, avizat Ministerul Sanatatii, produs performant, ce actioneaza imediat distrugand o gama larga de bacterii, virusi si microbi. 

Bacterii: EN 13727
MRB si XRB conform standardului EN 13727 
Micobacterii:  EN 14348
Fungi: EN 13624
Virusuri: EN 14476: Poliovirus, Adenovirus, Norovirus MNV, HIV-1, PRV (surogat al HBV), BVDV (surogat al HCV), Rotavirus, Virusul herpetic, VRS, Rotavirus.

Gelul antiseptic hidroalcoolic Aniosgel prezinta cateva caracteristici:
  • este testat dermatologic;
  • este adaptat pentru pielea sensibila;
  • pastreaza pielea hidratata;
  • nu contine substante alergenice;
  • actioneaza rapid, in doar 30 de secunde de la aplicare;
  • este un produs conform cu standardele in domeniu;
  • este ideal pentru dezinfectia mainilor in vederea activitatilor chirurgicale.

Sapunul antiseptic Dermanios Scrub CG este un produs recomandat pentru dezinfectia igienica a mainilor inainte de activitatile medicale non-invazive, avand un spectru antimicrobian larg de acoperire, actionand inclusiv impotriva MDRB si a altor bacterii rezistente. 

Sapunul antiseptic Dermanios Scrub CG este testat dermatologic si adaptat pentru o utlizare frecventa. 
Sapunul antiseptic Dermanios Scrub CG nu se dilueaza, se utilizeaza ca atare, si este prezentat intr-un bidon cu pompita pentru o utilizare facila. Este un produs performant, ce actioneaza imediat, distrugand o gama larga de bacterii, virusi si microbi precum:

Bacterii: EN 13727, EN 1499, activ impotriva MDRB;
Levuri: EN 1650;
Virusuri: Activ impotriva BVDV (surogat al FCV), Virusulul Herpetic si RSV.
Tip produs
Pachete dezinfectant
Capacitate
5 litri
Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa
- 30 %

Dezinfectant maini Aniosgel 85 NPC 300 ml, biocid, virucid

Capacitate: sub 500 ml
Dezinfectantul de maini Aniosgel cu efect virucid total face parte din gama de produse elaborate de compania Anios, lider mondial pe segmentul dezinfectantilor medicali, si reprezinta un ajutor pentru dezinfectarea mainilor in centrele medicale, in spitale dar nu numai. Este ideal pentru dezinfectia mainilor in vederea activitatilor chirurgicale. Datorita puterii sal[...]
35,11 lei
24,57 lei
20,65 lei fără TVA
- 30 %

Dezinfectant tegumente Aniosgel 85 NPC,100 ml, biocid, virucid

Capacitate: sub 500 ml
Dezinfectantul de maini Aniosgel, dezinfectant cu actiune virucida totala, face parte din gama de produse elaborate de compania Anios, lider mondial pe segmentul dezinfectantilor medicali, si reprezinta un ajutor pentru dezinfectarea mainilor in centrele medicale, in spitale dar nu numai. Este ideal pentru dezinfectia mainilor in vederea activitatilor chirurgicale. D[...]
14,22 lei
9,95 lei
8,37 lei fără TVA

Klintensiv dezinfectant gel maini, virucid, biocid, avizat MS, 1 L

Capacitate: 5 litri
Este un gel hidroalcoolic ideal pentru dezinfectarea si mentinerea igienei. Acest gel actioneaza rapid si datorita substantelor protectoare si hidratante asigura echilibrul lipidic al pielii, prevenind aparitia zonelor uscate si a senzatiei de piele crapata. Ideal pentru dezinfecția igienică a mâinilor, atunci când spălarea nu este posibilă. Testat dermatologic. Mod[...]
66,10 lei
55,55 lei fără TVA
- 20 %

Dezinfectant gel pentru maini Klintensiv, biocid, avizat MS, 5 litri

Capacitate: peste 5 litri, 1100 litri
Este un gel hidroalcoolic, ideal pentru dezinfectia igienica, inclusiv cea chirurgicala a mainilor. Are un spectru larg, bactericid, fungicid, levuricid si virucid. Acest gel actioneaza rapid si datorita substantelor protectoare si hidratante asigura echilibrul lipidic al pielii, prevenind aparitia zonelor uscate si a senzatiei de piele crapata. Ideal pentru dezinfe[...]
297,50 lei
238,00 lei
200,00 lei fără TVA
- 20 %

Dermanios scrub Clorhexidine, sapun dezinfectant 1 l

Capacitate: 5 litri
Igiena este elementul definitoriu in orice spital sau centru medical. De aceea, acestui aspect trebuie sa i se acorde atentia cuvenita. Compania Anios, lider mondial in domeniul dezinfectantilor medicali, mizeaza intotdeauna pe calitatea si standardele inalte pe care le impune pe piata, de peste 100 ani. Sapunul antiseptic Dermanios Scrub Clorhexidine 4%, recomandat pentru dezinfectia[...]
72,53 lei
58,02 lei
48,76 lei fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI