Soft Care Med H5 Diversey, gel dezinfectant maini, virucid, 1300 ml - IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Soft Care Med H5 Diversey, gel dezinfectant maini, virucid, 1300 ml

Cod : 100943918
-25 %
REDUCERE
Soft Care Med H5 Diversey, gel dezinfectant maini, virucid, 1300 ml
DISCOUNT DE VOLUM - platesti mai putin
4 - 9 buc (-5%)
54,56 lei/buc
10 - 15 buc (-7%)
53,41 lei/buc
> 16 buc (-10%)
51,69 lei/buc
In Stoc
6 Puncte de Fidelitate
Brand: Diversey
76,58 lei
57,43 lei
48,26 lei fără TVA

Transport gratuit*
Livrare rapida
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Soft Care MED este un gel pe bază de alcooli, dezvoltat pentru dezinfectarea mainilor. Preparatul este adecvat utilizării in domeniul sanitar si in ariile de preparare a alimentelor.

Proprietati de bază:

Soft Care MED este un dezinfectant pentru maini pe bază de alcool izopropilic si n-propanol. Acest amestec de alcooli face ca Soft Care MED sa fie un dezinfectant foarte eficient impotriva microorganismelor tranzitorii ale pielii, cum ar fi bacteriile, fungii si virusurile. Preparatul a fost formulat cu un emolient eficient, conferind o vascozitate mai mare si un timp de contact prelungit intre preparat si piele, si in consecinta o mai bună performantă. Gelul confera excelente proprietati senzoriale, care fac preparatul placut de folosit. In plus, contine un agent de umectare care asigura ingrijirea pielii, prevenind deshidratarea acesteia.
Soft Care MED este adecvat in special pentru dezinfectarea igienica si chirurgicala a mainilor. Preparatul este neparfumat, eliminand riscul denaturarii proprietatilor organoleptice ale preparatelor alimentare, fiind adecvat utilizarii in ariile de productie alimentara.
Soft Care MED a fost formulat in concordanta cu Directiva Cosmetica Europeana si clasificat ca sigur in utilizare, conform instructiunilor.

Avantaje
• Contine un amestec de alcool izopropilic si n-propanol - dezinfectant rapid si eficient
• Adecvat dezinfectarii igienice si chirurgicale a mainilor
• Fara parfum (adecvat utilizarii in ariile de productie alimentara)
• Contine agent de umectare; previne iritarea si uscarea pielii

Instructiuni de utilizare:

Spalati si uscati bine mainile folosind un sapun adecvat, cum ar fi Soft Care Mild, inainte de aplicarea Soft Care MED.
a) Dezinfectarea igienica a mainilor
Aplicati 3 ml (2 pană la 3 doze de la dispenser) de Soft Care MED pe mainile curate si uscate, si frecati bine produsul pe piele, acordand o atentie deosebita degetelor, unghiilor si straturilor dintre degete. Dupa 30 de secunde, Soft Care MED se evapora, lasand suprafata pielii moale si fina.
b) Dezinfectarea chirurgicala a mainilor
Aplicati 5 ml (4 doze de la dispenser) de Soft Care MED pe mainile curate si uscate si frecati bine produsul pe piele, conform indicatiilor de mai sus. Dupa uscare, repetati procedura astfel incat timpul total de contact sa fie de 3 minute.

Produsul este fabricat in UE in conformitate cu cerintele Directivei 98/8/CE, transpusa prin HG956/2005 si amendamentele ulterioare la aceasta, fiind avizat de catre Ministerul Sanatatii Publice prin avizul sanitar nr. 1017BIO/01/05.14.

Rezerva este compatibila numai cu dozatoarele IntelliCare.

Ambalare: 
Rezerva de 1300 ml
 
Tip produs
Gel dezinfectant
Capacitate
1 litru
Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa
- 30 %

Dezinfectant maini Aniosgel 85 NPC 300 ml, biocid, virucid

Capacitate: sub 500 ml, 300 ml
Dezinfectantul de maini Aniosgel cu efect virucid total face parte din gama de produse elaborate de compania Anios, lider mondial pe segmentul dezinfectantilor medicali, si reprezinta un ajutor pentru dezinfectarea mainilor in centrele medicale, in spitale dar nu numai. Este ideal pentru dezinfectia mainilor in vederea activitatilor chirurgicale. Datorita puterii sal[...]
30,58 lei
21,41 lei
17,99 lei fără TVA
- 30 %

Dezinfectant tegumente Aniosgel 85 NPC,100 ml, biocid, virucid

Capacitate: sub 500 ml, 100 ml
Dezinfectantul de maini Aniosgel, dezinfectant cu actiune virucida totala, face parte din gama de produse elaborate de compania Anios, lider mondial pe segmentul dezinfectantilor medicali, si reprezinta un ajutor pentru dezinfectarea mainilor in centrele medicale, in spitale dar nu numai. Este ideal pentru dezinfectia mainilor in vederea activitatilor chirurgicale. D[...]
14,22 lei
9,95 lei
8,37 lei fără TVA

Klintensiv dezinfectant gel maini, virucid, biocid, avizat MS, 1 L

Capacitate: 5 litri, 1 litru
Este un gel hidroalcoolic ideal pentru dezinfectarea si mentinerea igienei. Acest gel actioneaza rapid si datorita substantelor protectoare si hidratante asigura echilibrul lipidic al pielii, prevenind aparitia zonelor uscate si a senzatiei de piele crapata. Ideal pentru dezinfecția igienică a mâinilor, atunci când spălarea nu este posibilă. Testat dermatologic. Mod[...]
38,08 lei
32,00 lei fără TVA

Dezinfectant gel pentru maini Klintensiv, biocid, avizat MS, 5 litri

Capacitate: peste 5 litri, 1100 litri, 5 litri
Este un gel hidroalcoolic, ideal pentru dezinfectia igienica, inclusiv cea chirurgicala a mainilor. Are un spectru larg, bactericid, fungicid, levuricid si virucid. Acest gel actioneaza rapid si datorita substantelor protectoare si hidratante asigura echilibrul lipidic al pielii, prevenind aparitia zonelor uscate si a senzatiei de piele crapata. Ideal pentru dezinfe[...]
197,99 lei
166,38 lei fără TVA
- 20 %

Dermanios scrub Clorhexidine, sapun dezinfectant 1 l

Capacitate: 5 litri, 1 litru
Igiena este elementul definitoriu in orice spital sau centru medical. De aceea, acestui aspect trebuie sa i se acorde atentia cuvenita. Compania Anios, lider mondial in domeniul dezinfectantilor medicali, mizeaza intotdeauna pe calitatea si standardele inalte pe care le impune pe piata, de peste 100 ani. Sapunul antiseptic Dermanios Scrub Clorhexidine 4%, recomandat pentru dezinfectia[...]
Stoc epuizat

Istoricul tau de navigare


BRANDURI