marca-trusted
eLicitatie Certificari

Dezinfectanti suprafete

Dezinfectanti de suprafete, dezinfectanti medicali profesionali - IgienaPHS se alatura luptei impotriva bacteriilor, microbilor si virusilor din orice mediu casnic si profesional, oferind o gama generoasa de dezinfectanti profesionali pentru suprafete. Brandurile comercializate de catre compania noastra sunt recunoscute international: Anios ce ocupa primul loc la nivel mondial in domeniul dezinfectantilor medicali, Diversey sau Tork.
Aria de actiune a dezinfectantilor profesionali de suprafete, indiferent de mediul in care activati, este un aspect extrem de important pentru ca tine la distanta contaminarea cu anumiti patogeni periculosi pentru sanatate. Igienizarea corecta se poate face doar utilizand pentru suprafete solutii dezinfectante profesionale care pot fi folosite pe diverse zone, cum ar fi mesele de lucru, podele si pereti, butoanele lifturilor, clantele usilor, paturi etc.

Filtre active

Dezinfectanti de suprafete - ce ar trebui sa retinem:

Cand alegem solutiile pentru curatenie si dezinfectie, este indicat sa ne ghidam dupa cel putin trei aspecte:
  • - identifica tipul de mediu pe care doresti sa il dezinfectezi. Ai nevoie de un dezinfectant de suprafete de un nivel ridicat, mediu sau scazut?
  • - raportul eficienta - timp. Timpul de dezinfectie este unul scurt in raport cu eficienta produsului de dezinfectare?
  • - asigura-te ca folosesti un produs dezinfectant profesional sigur, atat pentru tine, cat si pentru mediul inconjurator.
Pentru a fi siguri ca produsele dezinfectante folosite isi ating scopul, majoritatea consumatorilor au tendinta de a nu urma instructiunile prevazute pe ambalaj si de a utiliza cantitati in exces ale solutiilor de curatenie si dezinfectante. Astfel, caminul devine toxic iar expunerea prelungita la astfel de substante este nociva.