marca-trusted
eLicitatie Certificari

Covor dezinfectant, covor antibacterian

Covoarele dezinfectante pentru intrare puse la dispozitie de IgienaPHS actioneaza precum un scut in lupta cu virusii si bacteriile si pot fi utilizate intr-o multitudine de industrii, de la cele medicale, pana la cele industriale, retail si nu numai. Covorasele antibacteriene asigura o dezinfectare corecta, dispunand de 30 de straturi adezive. Supus unor tratamente riguroase, usor de instalat si de utilizat, un covor dezinfectant profesional tine la distanta microbii si bacteriile. 
Un aspect important in alegerea unui covor dezinfectant este ca acesta sa respecte standardele de calitate ISO, conform CSN EN ISO 9001:2009 si sa fie recomandat pentru scaderea nivelului de praf si captarea murdariei in orice zona in care este nevoie de "filtru" antibacterian.

Filtre active

Covoarele dezinfectante sunt recomandate pentru scaderea nivelului de praf si captarea murdariei in zonele de productie, in fata salilor de operatii, laboratoare, zonele de productie alimente si in orice zona in care este nevoie de "filtru" antibacterian.

Proprietati covoare dezinfectante pentru intrare:

EFICIENTA RIDICATA - covorasele antibacteriene sunt foarte eficiente atunci cand sunt utilizate si aplicate corect, dezinfectand eficient incaltamintea, rotile carucioarelor etc.
ANTI-BACTERIENE - utilizate cu precadere in sistemul medical precum laboratoare, sectii de ATI si blocuri operatorii, covoarele dezinfectante pentru intrare sunt supuse unui tratament anti-bacterial riguros, standardizat ISO, pentru o eficienta ridicata.
NON-TOXICE - covoarele antibacteriene nu pun in pericol sanatatea utilizatorilor, fiind indicate a fi folosite in unitatile sterile.
CERTIFICATE ISO - covorasele dezinfectante sunt certificate ISO: CSN EN ISO 9001:2009 si ISO 13485:2016, ceea ce inseamna ca respecta standardele de calitate impuse la nivel mondial.
ADEZIVE sI SUBTIRI - usor de instalat, prin simpla lipire de podea, aceste covoare sunt foarte eficiente atunci cand sunt utilizate corect. Imediat ce adezivul isi pierde din proprietati si nu mai este lipicios, folia trebuie indepartata. Datorita faptului ca sunt extrem de subtiri, acestea sunt sigure, fara a impiedica sau a obstructiona rotile si a deveni un obstacol.
 
De ce sa alegeti un covor dezinfectant?
•    Reduce semnificativ contaminarea diverselor incaperi cu microbii de pe incaltaminte, rotile carucioarelor etc;
•    Faciliteaza traficul carucioarelor si dezinfecteaza in permanenta;
•    Fiecare covor dezinfectant de intrare dispune de 30 de straturi anti-bacteriene adezive, usor de indepartat si inlocuit.