Filtrare dupa

Actionare

Actionare

Carcasa

Carcasa

Marca

Marca


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Dispensere prosoape pliate

Dispenserele pentru prosoape de hartie pliate din oferta IgienaPHS sunt selectionate cu atentie, pentru a respecta cele mai exigente norme de igiena, cu un design modern si functional. Gama de dispensere profesionale pentru prosoape de hartie pliate include prosoape pliate din hartie impaturita tip ZZ sau V, ce pot fi folosite in orice domeniu de activitate in care traficul intens impune folosirea lor: institutii publice, spatii comerciale, centre medicale, restaurante, gradinite, banci, etc.
Dispensere prosoape pliate de hartie: accesorii profesionale de igiena
In functie de traficul din spatiul ce urmeaza a fi echipat, puteti alege dispensere cu o capacitate intre 250-750 prosoape de hartie. Materialele din care sunt confectionate dispenserele de prosoape de hartie sunt de cea mai buna calitate (ABS, aluminiu, inox) acestea putand fi actionate atat prin senzor (in cazul prosoapelor rulou) cat si manual.

Filtre active

Dispensere pentru servetele si prosoape pliate din hartie de la profesionistii din domeniu

Dispenserele pentru servetele si prosoape pliate de hartie din oferta IgienaPHS provin de la cei mai importanti furnizori de produse de igiena profesionala din Europa - branduri cunoscute si apreciate pentru calitatea produselor profesionale de igiena comercializate: Tork, Kimberly Clark, Losdi, Mediclinics, Esenia, Gojo.
 
Contacteaza-ne si vom fi incantati sa te ajutam sa alegi cele mai potrivite dispensere pentru prosoape de hartie, in functie de trafic sau de domeniul de activitate al business-ului tau!