Dozatoare sapun lichid cu senzor sau manuale - IgienaPHS Carcasa: Plastic ABS , Forma Sapun: Lichid
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dozatoare si dispensere sapun lichid

  ( produse)

Alege un dozator cu senzor pentru sapun lichid sau spuma din magazinul online IgienaPHS!

Va oferim dozatoare cu senzor pentru sapun lichid fabricate din plastic ABS de cea mai buna calitate,din inox, otel sau aluminiu vopsit in camp electrostatic, dotate cu cheie si sistem antivandalism. Dozatoarele de sapun pot avea ca si varianta de consumabil, un rezervor reincarcabil sau un cartus de unica folosinta cu capacitate de pana la 1100 ml. Un dispenser sapun cu senzor este o varianta ce va permite sa evitati risipa, deoarece elibereaza o cantitate mica dar suficienta de sapun.  

In magazinul online IgienaPHS va oferim dozatoare de sapun lichid adaptate diferitelor domenii de activitate: spatii comerciale, sedii de birouri, unitati HoReCa, domeniul medical si educational, institutii bancare etc. Calitatea dozatoarelor de sapun cu senzor sau buton pe care le comercializam este evidentiata de numele celor mai importanti producatori pe care compania noastra ii reprezinta : Tork, Esenia, Kimberly Clark, Losdi, Mediclinics, Gojo.

 

BRANDURI