Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dispenser Le Papier hartie igienica

Cod : TD 1L

3 ANI GARANTIE
/ Opinia ta
Dispenser pentru hartia igienica Jumbo LePapier ce are carcasa fabricata din plastic alb ABS. Dispenserul este prevazut cu inchidere cu cheie si vizor nivel. Recomandăm acest dispenser în special pentru toaletele cu trafic mic spre mediu, din cele mai diverse medii profesionalede la birouri la cafenele, baruri, restaurante, clădiri administrative, diverse instituții, etc.

In Stoc
7 Puncte de Fidelitate
58,05 lei
buc / preț fără TVA

   Ai găsit acest produs la un preț mai bun? Echivalăm orice preț


Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Comanda telefonica
Livrare 24/48 h
Program fidelitate
Transport gratuit

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 

Dispenser pentru hartia igienica Jumbo LePapier ce are carcasa fabricata din plastic alb ABS. Dispenserul este prevazut cu inchidere cu cheie si vizor nivel.
Recomandăm acest dispenser în special pentru toaletele cu trafic mic spre mediu, din cele mai diverse medii profesionalede la birouri la cafenele, baruri, restaurante, clădiri administrative, diverse instituții, etc.
 
Caracteristici:

Dispenserul de hartie igienică Le Papier utilizează hartie igienică Jumbo midi,
Carcasa este fabricată din plastic ABS de calitate,
Dispenser prevăzut cu închidere cu cheie și vizor de nivel,
Ușor de întreținut și spălat, cu o lavetă cu apă și un detergent obișnuit,
Design modern și elegant, specific produselor Le Papier
 
Caracteristici tehnice:

Capacitate: 1 rola hartie igienica jumbo mini
Dimensiuni (h x L x l): 27 x 24 x 12 cm
Garantie: 3 ani
 
Dispenserul se livrează însoțit de kitul complet de instalare, ce poate include, după caz: dibluri, șuruburi, bandă dublu adezivă, etc. Veți primi, de asemenea, la livrare, schița de montaj a produsului.

Tip rola
Mini Jumbo
Carcasa
Plastic ABS
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

-10 %

Hartie igienica Esenia Mini Jumbo dink 100 m

Tip rola: Mini Jumbo
Hartie igienica mini jumbo pentru dispensere de rola mini-jumbo. Hartia igienica este realizata  din material reciclat , cu 2 straturi, portionat si gofrat. Dimensiune rola hartie igienica: 100 m x 20 cm Modalitate de ambalare : 12 role/bax Pretul afisat este per rola.
2,84 lei
2,56 lei
preț fără TVA
-6 %

Hartie igienica Esenia Mini Jumbo celuloza 130 m

Tip rola: Mini Jumbo
Hartie igienica mini jumbo pentru dispensere de rola mini-jumbo. Hartia igienica este din celuloza pura alba, cu 2 straturi, portionata si gofrata. Dimensiune rola hartie igienica: 130 m x 20 cm Modalitate de ambalare : 12 role/bax Pretul afisat este per rola.  
4,00 lei
3,75 lei
preț fără TVA

Hartie igienica Esenia celuloza Mini Jumbo 100 m

Tip rola: Mini Jumbo
Hartie igienica mini jumbo pentru dispensere de rola mini-jumbo , este o hartie igienica foarte potrivita pentru grupurile sanitare cu trafic mare de persoane. Hartia igienica este din celuloza pura alba, cu 2 straturi, portionata si gofrata. Dimensiune rola hartie igienica: 100 m  Modalitate de ambalare : 12 role/bax
3,31 lei
preț fără TVA

BRANDURI