Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dispenser Losdi hartie igienica

Cod : CO 0205-B

3 ANI GARANTIE
/ Opinia ta

Nu este in stoc

Comanda telefonica
Livrare 24/48 h
Program fidelitate
Transport gratuit

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Dispenser Losdi pentru hârtie igienică
Dispenserul pentru hârtie igienică Losdi este un produs practic si modern, ideal a fi folosit în toate grupurile sanitare, inclusiv cele cu trafic intens.
Designul funcțional și în același timp modern al dispenserului de hârtie igienică Losdi va fi cu siguranță apreciat de utilizatorii săi.

Caracteristici:
 
  • Dispenser Losdi rola de hartie igienica maxi jumbo,
  • Ergonomic: un dispenser realizat pentru un confort deosebit în utilizare,
  • Capacitate: 1 rolă hartie igienică Jumbo midi, role între 140 - 360 ml,
  • Design modern, cu linii elegante,
  • Monitorizarea consumului, prin vizorul de nivel situat în partea de jos a dispenserului. Știi exact când produsul necesită reîncărcare,
  • Montaj facil, prin prinderea în perete

Caracteristici tehnice:

Material: plastic ABS
Culoare: alb
Înălțime: 313 mm, Adâncime: 313 mm, Lungime: 135 mm
Greutate: 0,910 kg
Producător: Losdi, Spania

Optând pentru un dispenser de hârtie igienăcă Losdi alegi calitatea oferită de unul dintre cei mai importanți producători europeni de  produse profesionale de igienă – Losdi (Spania).
Recomandăm acest dispenser pentru toate grupurile sanitare comune din: imobile de birouri, spatii comerciale, hoteluri, cafenele, pensiuni, restaurante, benzinarii etc.
Produsul se livrează însoțit de kitul complet de instalare, ce poate include, după caz: dibluri, șuruburi, bandă dublu adezivă, etc. Veți primi, de asemenea, la livrare, schița de montaj a produsului.
 
Fișa tehnică: http://www.losdi.com/pdf/cp0205b_en.pdf
Tip rola
Mini Jumbo
Carcasa
Plastic ABS
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

-10 %

Hartie igienica Esenia Mini Jumbo dink 100 m

Tip rola: Mini Jumbo
Hartie igienica mini jumbo pentru dispensere de rola mini-jumbo. Hartia igienica este realizata  din material reciclat , cu 2 straturi, portionat si gofrat. Dimensiune rola hartie igienica: 100 m x 20 cm Modalitate de ambalare : 12 role/bax Pretul afisat este per rola.
2,84 lei
2,56 lei
preț fără TVA
-6 %

Hartie igienica Esenia Mini Jumbo celuloza 130 m

Tip rola: Mini Jumbo
Hartie igienica mini jumbo pentru dispensere de rola mini-jumbo. Hartia igienica este din celuloza pura alba, cu 2 straturi, portionata si gofrata. Dimensiune rola hartie igienica: 130 m x 20 cm Modalitate de ambalare : 12 role/bax Pretul afisat este per rola.  
4,00 lei
3,75 lei
preț fără TVA

Hartie igienica Esenia celuloza Mini Jumbo 100 m

Tip rola: Mini Jumbo
Hartie igienica mini jumbo pentru dispensere de rola mini-jumbo , este o hartie igienica foarte potrivita pentru grupurile sanitare cu trafic mare de persoane. Hartia igienica este din celuloza pura alba, cu 2 straturi, portionata si gofrata. Dimensiune rola hartie igienica: 100 m  Modalitate de ambalare : 12 role/bax
3,31 lei
preț fără TVA

BRANDURI