Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dispenser hartie igienica Kimberly Clark Aquarius

Cod : KC-6958

3 ANI GARANTIE
/ Opinia ta

In Stoc
11 Puncte de Fidelitate
93,56 lei
buc / preț fără TVA

Ai găsit acest produs la un preț mai bun? Echivalăm orice preț


Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Comanda telefonica
Livrare 24/48 h
Program fidelitate
Transport gratuit

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 

Dispenser hartie igienica Kimberly Clark Aquarius Mini
 
Recomandăm dispenserul pentru hârtie igienică Kimberly Clark Aquarius Mini Jumbo pentru toaletele din cele mai diverse medii profesionale.
Dispenserul este realizat special pentru a fi în același timp elegant și ușor de întreținut, conferind un nivel înalt de igienă și confort utilizatorilor – trăsături caracteristice produselor unuia dintre cei mai importanți jucători de pe piața internațională a produselor profesionale de curățenie.

Caracteristici:

  • Dispenser de hartie igienică Kimberly Clark Aquarius Mini Jumbo,
  • Vizorul de nivel larg, ce permite urmărirea permanentă a stocului disponibil de hârtie igienică, în vederea reîncărcării la timp,
  • Un dispenser cu design contemporan, apreciat de utilizatorii săi, ce conferă băii în care este instalat un plus de stil,
  • Dispune de un sistem de inchidere cu cheie,
  • Ușor de întreținut și spălat, cu o lavetă cu apă și, eventual, un detergent cu pH neutru,
  • Are un sistem de prindere în perete cu șuruburi

 
Caracteristici tehnice:

Material: Plastic
Culoare: Alb
Dimensiuni: 12,8 cm x 43,3 cm x 40,2 cm
Producător: Kimberly Clark - SUA

Cu dispenserul pentru hârtie igienică Kimberly Clark Aquarius Mini Jumbo poți fi sigur că ai optat pentru calitate la cel mai bun preț posibil! Verificăm personal fiecare dispenser din gama comercializată, pentru a ne asigura că îndeplinește cele mai exigente standarde de calitate ale domeniului.
Produsul se livrează însoțit de kitul complet de instalare, ce poate include, după caz: dibluri, șuruburi, bandă dublu adezivă, etc. Veți primi, de asemenea, la livrare, schița de montaj a produsului.

Tip rola
Mini Jumbo
Carcasa
Plastic ABS
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

-15 %

Hartie igienica Esenia Mini Jumbo dink 100 m

Tip rola: Mini Jumbo
Hartie igienica mini jumbo pentru dispensere de rola mini-jumbo. Hartia igienica este realizata  din material reciclat , cu 2 straturi, portionat si gofrat. Dimensiune rola hartie igienica: 100 m x 20 cm Modalitate de ambalare : 12 role/bax Pretul afisat este per rola.
2,84 lei
2,41 lei
preț fără TVA
-6 %

Hartie igienica Esenia Mini Jumbo celuloza 130 m

Tip rola: Mini Jumbo
Hartie igienica mini jumbo pentru dispensere de rola mini-jumbo. Hartia igienica este din celuloza pura alba, cu 2 straturi, portionata si gofrata. Dimensiune rola hartie igienica: 130 m x 20 cm Modalitate de ambalare : 12 role/bax Pretul afisat este per rola.  
3,99 lei
3,75 lei
preț fără TVA

Hartie igienica Esenia celuloza Mini Jumbo 100 m

Tip rola: Mini Jumbo
Hartie igienica mini jumbo pentru dispensere de rola mini-jumbo , este o hartie igienica foarte potrivita pentru grupurile sanitare cu trafic mare de persoane. Hartia igienica este din celuloza pura alba, cu 2 straturi, portionata si gofrata. Dimensiune rola hartie igienica: 100 m  Modalitate de ambalare : 12 role/bax
3,31 lei
preț fără TVA

Hartie igienica Kimberly Clark - KC 8408

Tip rola: Bulk Pach
Hartie igienica Kleenex Ultra bulk, culoare alba, 2 straturi. Sistemul Bulk Pack , pachet de servetele , asigura cel mai bun raport consum-pret asupra costurilor acestui consumabil. Distribuirea consumabilului portie cu portie aduce deasemeni beneficiul unui control mai bun in utilizare, folosindu-se cu 30% mai putina hartie igienica decat in cazul rolei clasice. In plus se reduc costuri[...]
5,91 lei
preț fără TVA
-5 %

Hartie igienica bulk pack Esenia

Tip rola: Bulk Pach
Hartie igienica bulk pack , pliata in ZZ, 2 straturi, hartie igienica ce asigura cel mai bun raport consum-pret asupra costurilor acestui consumabil. Distribuirea consumabilului portie cu portie aduce deasemeni beneficiul unui control mai bun in utilizare, folosindu-se cu 30% mai putina hartie igienica decat in cazul rolei clasice. Mod de distribuire : foaie cu foaie , generand[...]
2,21 lei
2,10 lei
preț fără TVA

Hartie igienica Kimberly Clark Scott 175

Tip rola: Mini Jumbo
Hartie igienica Mini Jumbo, Kimberly Clark , alba, 2 straturi , 1353 portii/rola, 180 ml , 12role/bax
14,85 lei
preț fără TVA

BRANDURI