Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dispenser hârtie igienică Tork Smart One mic

Cod : SCA-472026

-25 %
REDUCERE
3 ANI GARANTIE
/ Opinia ta
Dispenserul Tork Smart One mic, translucid, cu rolă, este un sistem robust și eficient, potrivit pentru toaletele cu trafic mic și mediu, chiar și în mediile solicitante din punct de vedere al igienei, așa cum sunt școlile, instituțiile sanitare, restaurantele, cafenelele, etc. Eliberează un singur șervețel, economisind în acest fel hârtia utilizată cu până la 40% și reducând în mod corespunzător costurile.
In Stoc

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră!
Transport gratuit*
Livrare 24/48 h
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Dispenserul Tork Smart One mic, translucid, cu rolă, este un sistem robust și eficient, potrivit pentru toaletele cu trafic mic și mediu, chiar și în mediile solicitante din punct de vedere al igienei, așa cum sunt școlile, instituțiile sanitare, restaurantele, cafenelele, etc.
Eliberează un singur șervețel, economisind în acest fel hârtia utilizată cu până la 40% și reducând în mod corespunzător costurile.

Caracteristici:

  • Dispenserul Tork Smart One Mini utilizează role de hârtie igienică de 207 m;
  • Suprafața translucidă permite urmărirea permanentă a stocului disponibil de hârtie igienică, în vederea reîncărcării la timp;
  • Design modern și funcțional, realizat din policarbonat, foarte ușor de întreținut;
  • Dispune de un sistem de blocare cu cheie și încuietoare, ușor de accesat de către personalul de curățenie;
  • Dozatorul de capacitate mare, ce reduce timpul destinat mentenanței produsului;
  • Dispenserul eliberează un singur șervețel la o utilizare, reducând cu până la 40% consumul de hârtie și implicit costurile acesteia;
  • Un plus de igienă: utilizatorul atinge doar șervețelul pe care îl va folosi;
  • Are un sistem de prindere în perete cu șuruburi.
 
Caracteristici tehnice:

Sistem: T9 - Sistem SmartOne Mini pentru role de hartie igienica
Material: Plastic
Culoare: Alb (disponibil și pe negru)
Lățime: 226 mm, Înălțime: 173 mm, Adâncime: 226 mm
Greutate: 0,908 kg
Marca: Tork

Dispenserul pentru hârtie igienică Dispenserul Tork Smart One mic, translucid, cu rolă este alegerea ideală pentru toaletele cu trafic mic sau mediu, fiind foarte ușor de întreținut.
Dispenserul este potrivit inclusiv pentru toaletele instalate în medii solicitante din punct de vedere al igienei, utilizatorul atingând doar șervețelul pe care îl va folosi. Instalându-l, realizezi o economie importantă a consumabilelor (hârtie igienică), datorită eliberării unui singur șervețel la o utilizare.
Carcasa
Plastic ABS
Tip rola
Smart One
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

Hartie igienica Tork SmartOne 472193, 111 m

Tip rola: Mini Jumbo, Smart One
Considerata cea mai economica hartie igienica de la Tork, rola Tork Smart One 472193 Mini este potrivita pentru grupuri sanitare cu trafic mare, chiar si in cele mai solicitante spatii. Printre avantajele sale putem enumera: Hartia igienica Smart One este portionata, permitand astfel reducerea consumului cu pana la 40% fara de hartia normala, neportionata Aceasta se desc[...]
14,18 lei
preț fără TVA

BRANDURI