Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dispenser Controlomatic prosoape rola Kimberly Clark

Cod : KC-6959

3 ANI GARANTIE
/ Opinia ta
Dozatorul pentru prosoape rolă Kimberly Clark Controlomatic este un produs ideal a fi folosit în toaletele celor mai diverse medii profesionale – de la cafenele și restaurante la clădiri de birouri și instituții publice. Designul funcțional și în același timp modern al dozatorului de prosoape rolă de la Kimberly Clark va fi cu siguranță apreciat de utilizatorii săi.

In Stoc
30 Puncte de Fidelitate
254,54 lei
buc / preț fără TVA

Ai găsit acest produs la un preț mai bun? Echivalăm orice preț


Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Comanda telefonica
Livrare 24/48 h
Program fidelitate
Transport gratuit

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 

Dozatorul pentru prosoape rolă Kimberly Clark Controlomatic este un produs ideal a fi folosit în toaletele celor mai diverse medii profesionale – de la cafenele și restaurante la clădiri de birouri și instituții publice.
Designul funcțional și în același timp modern al dozatorului de prosoape rolă de la Kimberly Clark va fi cu siguranță apreciat de utilizatorii săi.


Caracteristici:

  • Dispenser pentru prosoape rolă,
  • Design contemporan, elegant, cu un aspect plăcut,
  • Capacitate mare. Dispenserul permite încărcarea unei role prosop de până la 350 m,
  • Igienă garantată. Bucata de prosop necesară va fi eliberată fără ca utilizatorul să atingă sistemul,
  • Monitorizarea consumului, prin vizorul de nivel situat în partea de sus a dispenserului. Știi exact când produsul necesită reîncărcare,
  • Sistem antivandalism, cu încuietoare și cheie,
  • Montaj facil, prin prinderea în perete cu ajutorul șuruburilor


Caracteristici tehnice:

Material: plastic
Culoare: alb
Dimensiuni: Lungime: 43.5 cm, Lățime: 33.1cm x Înălțime: 27 cm
Capacitate: rolă de până la 350 m
Producător: Kimberly Clark
Provenienta: S.U.A.

Dozatorul pentru prosoape rolă Kimberly Clark Controlomatic este o soluție inteligentă, igienică și eficientă din punct de vedere al costurilor pentru toaletele din cele mai diverse medii profesionale.
Produsul se livrează însoțit de kitul complet de instalare, ce poate include, după caz: dibluri, șuruburi, bandă dublu adezivă, etc. Veți primi, de asemenea, la livrare, schița de montaj a produsului.

Actionare
Manuala
Carcasa
Plastic ABS
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

Prosoape hartie Scott - 354 m

Prosoapele de hartie SCOTT® sunt alegerea perfecta pentru o gama larga de domenii de activitate prin prisma faptului ca sunt economice, delicate, cu o putere mare de absorbtie atat ude cat si uscate, extrem de versatile, ideale pentru sistemul Controlomatic/Non-touch. Prosoapele de hartie SCOTT® sunt certificate Ecolabel, acest lucru garantand faptul ca sunt produse intr-o manie[...]
51,13 lei
preț fără TVA

Prosoape hartie Kimberly Clark - Scott 305 m

Prosoapele de hartie Kimberly Clark SCOTT® 6667 sunt alegerea perfecta pentru o gama larga de domenii de activitate prin prisma faptului ca sunt economice, delicate, cu o putere mare de absorbtie si extrem de versatile, ideale pentru sistemul Controlomatic/Non-touch. Prosoapele de hartie Kimberly Clark SCOTT® 6667 sunt certificate Ecolabel, acest lucru garantand faptul[...]
65,72 lei
preț fără TVA

BRANDURI