Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dispenser inox Losdi prosoape pliate hartie

Cod : CO-0104-F

5 ANI GARANTIE
/ Opinia ta
Dispenserul Losdi din inox pentru prosoapele pliate din hârtie oferă o soluție practică și economică pentru uscarea mâinilor în cele mai diverse medii profesionale sau spații comerciale. Designul funcțional și în același timp modern al dispenserului de prosoape, ce face parte din gama Losdi Océano, va fi cu siguranță apreciat de utilizatorii săi.

In Stoc
20 Puncte de Fidelitate
169,44 lei
buc / preț fără TVA

Comandă acum și primești produsul chiar mâine
Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Comanda telefonica
Livrare 24/48 h
Program fidelitate
Transport gratuit

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 

Dispenser inox Losdi prosoape pliate hartie

Dispenserul Losdi din inox pentru prosoapele pliate din hârtie oferă o soluție practică și economică pentru uscarea mâinilor în cele mai diverse medii profesionale sau spații comerciale.
Designul funcțional și în același timp modern al dispenserului de prosoape, ce face parte din gama Losdi Océano, va fi cu siguranță apreciat de utilizatorii săi.
Caracteristici:

  • Dispenser pentru prosoape hârtie pliate in V sau ZZ, cu carcasă din inox lucios,
  • Ergonomic: design conceput special pentru un confort maxim în utilizare,
  • Capacitate mare. Dispenserul permite încărcarea a 2-3 pachete de prosoape pliate,
  • Monitorizarea consumului, prin vizorul de nivel situat în partea de jos a dispenserului. Știi exact când produsul necesită reîncărcare,
  • Sistem antivandalism, cu încuietoare și cheie,
  • Montaj facil, prin prinderea în perete cu ajutorul șuruburilor

Caracteristici tehnice:

Material: inox
Culoare:  inox satinat
Dimensiuni: Înălțime: 330 mm x Lățime: 120 mm x Adâncime: 265 mm
Capacitate: 600 de prosoape pliate
Producător: Losdi – Spania

Robust și durabil, cu o capacitate mare și un design apreciat, dispenserul din inox pentru prosoapele pliate din hârtie este un accesoriu important pentru toaletele din cele mai diverse medii profesionale, inclusiv cele cu trafic intens.
Vă recomandăm modelul Losdi Océano, un dispenser de calitate la un preț foarte bun.
Produsul se livrează însoțit de kitul complet de instalare, ce poate include, după caz: dibluri, șuruburi, bandă dublu adezivă, etc. Veți primi, de asemenea, la livrare, schița de montaj a produsului.
 
Fișa tehnică: http://www.losdi.com/pdf/co0104f_en.pdf

Actionare
Manuala
Carcasa
Inox
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

Prosoape pliate hartie verde - 250 buc

Indiferent de domeniul de activitate, prosoapele de hartie sunt consumabile extrem de importante: fie ca le folosim la baie, la bucatarii dupa diverse activitati si nu numai. Extrem de versatile, acestea pot fi utilizate in numeroase domenii fara a face vreun compromis la capitolul igiena, avand un raport pret-calitate foarte bun. Specificatii prosoape pliate hartie verde: N[...]
2,95 lei
preț fără TVA
-10 %

Prosoape pliate hartie verde - 200 buc

Indiferent de domeniul de activitate, prosoapele de hartie sunt consumabile extrem de importante: fie ca le folosim la baie, la bucatarii dupa diverse activitati si nu numai. Extrem de versatile, acestea pot fi utilizate in numeroase domenii fara a face vreun compromis la capitolul igiena, avand un raport pret-calitate foarte bun. Specificatii prosoape pliate hartie verde: N[...]
2,96 lei
2,67 lei
preț fără TVA

Prosoape hartie pliata Evolution - 160 buc

Prosoapele de hartie Evolution se bucura de o calitate superioara, fiind foarte absorbante si de mare ajutor in multe dintre activitatile pe care le desfasurati. Indiferent de domeniul de activitate, prosoapele de hartie sunt consumabile extrem de importante: fie ca le folosim la baie, la bucatarii si nu numai. Versatile, acestea pot fi utilizate in numeroase industrii fara a face v[...]
3,97 lei
preț fără TVA

BRANDURI