Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dispenser prosoape pliate Esenia - ABS alb

Cod : k4

3 ANI GARANTIE

/ Opinia ta
Dispenser Esenia pentru prosoape pliate de hârtie este destinat dotării toaletelor cu trafic mediu de persoane și nivel de vandalism redus. Un dispenser economic și rezistent, care se va integra cu succes in toaletele profesionale cele mai diverse – din clădiri de birouri, restaurante, cabinete medicale, etc.

in stoc
31,51 lei
preț fără TVA

Comanda telefonica
Livrare 24/48 h
Program fidelitate
Transport gratuit

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Dispenser Esenia  pentru prosoape pliate de hârtie este destinat dotării toaletelor cu trafic mediu de persoane și nivel de vandalism redus.
Un dispenser economic și rezistent, care se va integra cu succes in toaletele profesionale cele mai diverse – din clădiri de birouri, restaurante, cabinete medicale, etc.

Caracteristici:
  • Dispenser pentru prosoape pliate de hârtie cu carcasă din plastic ABS,
  • Ergonomic: design conceput special pentru un confort maxim în utilizare,
  • Permite monitorizarea consumului, prin vizorul de nivel situat în partea de jos a dispenserului. Știi exact când produsul necesită reîncărcare,
  • Montaj facil, prin prinderea în perete cu ajutorul șuruburilor,
  • Ușor de întreținut și curățat – cu ajutorul unei lavete umede
 
Caracteristici tehnice:

Material: plastic ABS
Culoare: alb
Dimensiuni:  27 x 26 x 27 cm
Capacitate: 400 porții
Producător: Esenia

Dispenserul pentru prosoape pliate Esenia din plastic ABS, de mici dimensiuni, are un aspect modern, cu finisaje elegante, fiind un produs economic și rezistent.
Produsul se livrează însoțit de kitul complet de instalare, ce poate include, după caz: dibluri, șuruburi, bandă dublu adezivă, etc. Veți primi, de asemenea, la livrare, schița de montaj a produsului.

Carcasa
Plastic ABS
Actionare
Manuala
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

Prosoape pliate hartie verde - 250 buc

- Prosoape pliate verzi cu 1 strat, din hartie reciclata, gofrata - Mod de ambalare: 250 servetele / pachet, 20 pachete / bax
2,75 lei
preț fără TVA
-18%

Prosoape pliate hartie verde - 200 buc

- Prosoape pliate din hartie reciclata, gofrata, 1 strat, culoare verde - Mod de ambalare: 200 servetele / set, 20 seturi / bax - Dimensiuni: 23 *25 cm
2,95 lei
2,43 lei
preț fără TVA
-7%

Prosoape din hartie, pliate albe - 150 buc

- Prosoape pliate in V cu 2 straturi de hartie, absorbante, albe - Mod de ambalare: 23x25cm, 150 servetele/pachet, 20 pachete/bax
3,61 lei
3,35 lei
preț fără TVA

Prosoape hartie pliate Evolution - 160 buc

- Prosoape pliate in V, hartie celuloza alba, 2 straturi, gofrate, capacitate mare de absorbtie - Mod de ambalare: 160 buc/set, 20 seturi/bax
3,97 lei
preț fără TVA

BRANDURI