Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dispenser prosoape pliate Kimberly Clark Aquarius

Cod : KC-6945

3 ANI GARANTIE
/ Opinia ta
Dispenserul Kimberly Clark Aquarius pentru prosoape de hârtie este un produs practic si util, ideal a fi folosit în grupurile sanitare din diverse medii profesionale, inclusiv cele cu cu trafic intens. Utilizatorii dispenserului vor aprecia designul contemporan și funcțional al dispenserului, caracteristic produselor aparținând gamei Aquarius de la Kimberly Clark.

in stoc
45,40 lei
buc / preț fără TVA

Comanda telefonica
Livrare 24/48 h
Program fidelitate
Transport gratuit

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 

Dispenser Kimberly Clark Aquarius pentru prosoape pliate de hartie
Dispenserul Kimberly Clark Aquarius pentru prosoape de hârtie este un produs practic si util, ideal a fi folosit în grupurile sanitare din diverse medii profesionale, inclusiv cele cu cu trafic intens.
Utilizatorii dispenserului vor aprecia designul contemporan și funcțional al dispenserului, caracteristic produselor aparținând gamei Aquarius de la Kimberly Clark.
Dispenserul este conceput pentru asigurarea unui nivel superior de igienă – utilizatorul atingând doar prosopul de hârtie folosit, dar și pentru reducerea consumului, sistemul eliberând câte un produs o dată.

Caracteristici:
 

  • Dispenser pentru prosoape hârtie Kimberly Clark Aquarius pliate in V sau ZZ,
  • Ergonomic: designul dispenserului este realizat pentru a oferi un confort maxim în utilizare și a ocupa cât mai puțin spațiu,
  • Design contemporan, elegant, apreciat de vizitatori,
  • Monitorizarea consumului, prin vizorul de nivel situat în partea de jos a dispenserului. Știi exact când produsul necesită reîncărcare,
  • Sistem antivandalism, cu încuietoare și cheie,
  • Montaj facil, prin prinderea în perete cu ajutorul șuruburilor


Caracteristici tehnice:

Material: plastic
Culoare: alb
Dimensiuni: Înălțime: 41.2 cm x Lățime: 14.6 cm x Adâncime: 28 cm 
Capacitate: 3-4 pachetele servetele hartie
Provenienta : S.U.A

Optând pentru un dispenser pentru prosoape de hârtie Kimberly Clark alegi calitatea oferită de unul dintre cei mai importanți producători internaționali de  produse profesionale de igienă, recunoscut pentru produsele de calitate, cu durata lunga de functionare si aspect modern.
Produsul se livrează însoțit de kitul complet de instalare, ce poate include, după caz: dibluri, șuruburi, bandă dublu adezivă, etc. Veți primi, de asemenea, la livrare, schița de montaj a produsului.

Carcasa
Plastic ABS
Actionare
Manuala
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

-15%

Prosoape hartie pliate Dry Tech

Tehnologia Dry Tech este o inovație conceputa pentru optimizarea și îmbunătățirea fazei de uscare în procesele de producție a hartiei. Prosoapele de hârtie absorbantă Dry Tech sunt uscate prin suflarea de aer si nu prin procedee convenționale care actioneaza prin intermediul presiunii. Astfel, prosoapele de hartie sunt mai voluminoase, mai catifelate si au [...]
6,44 lei
5,47 lei
preț fără TVA

Prosoape de hartie pliate Eurocarta Italia

- Prosoape pliate in V, hartie celuloza pura, albe, 2 pliuri, import Italia - Foarte buna capacitate de absorbtie - Mod de ambalare: 21x22cm, 210 portii/pachet, 15 pach/bax
5,78 lei
preț fără TVA

Prosoape hartie pliate Scott Extra Kimberly Clark

- Prosoape de maini din hartie, de unica folosinta, Scott Extra Kimberly Clark, pliate S, marime mica. - Culoare: alba. - Straturi: 1 - Mod ambalare: 320 portii/pach, 15 pach/bax. - Dimensiuni: 21×20 cm. - Dozatoare prosoape de hartie recomandate: KC-6962, KC-6973.
7,93 lei
preț fără TVA

Prosoape hartie pliate Scott Natura Kimberly Clark

- Prosoape Hostess Natura Small Kimberly Clark, pliate Z, marime mica. - Culoare: natur - Straturi: 2 - Mod ambalare: 180 portii/pach, 20 pach/bax. - Dimensiuni prosoape de maini: 23×25 cm. - Dozatoare recoamndate: KC-6974.
4,79 lei
preț fără TVA

BRANDURI