Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dispenser prosoape pliate Le Papier

Cod : ZD1L

3 ANI GARANTIE
/ Opinia ta
Dispenserul LePapier pentru prosoape pliate hârtie este destinat dotării toaletelor cu trafic mediu si nivel de vandalism redus din cele mai variate domenii profesionale. Carcasa este. Este un dispenser economic si rezistent, cu carcasă din plastic ABS rezistent și capacitate de două seturi de prosoape de hârtie.

in stoc
58,05 lei
buc / preț fără TVA

Comanda telefonica
Livrare 24/48 h
Program fidelitate
Transport gratuit

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 

Dispenserul LePapier pentru prosoape pliate hârtie este destinat dotării toaletelor cu trafic mediu si nivel de vandalism redus din cele mai variate domenii profesionale.
Carcasa este. Este un dispenser economic si rezistent, cu carcasă din plastic ABS rezistent și capacitate de două seturi de prosoape de hârtie.

Caracteristici:

  • Dispenser cu carcasa din plastic ABS de calitate,
  • Un design elegant și modern,
  • Destinat toaletelor cu trafic mediu de persoane și un nivel redus de vandalism,
  • Dispenser economic și rezistent,
  • Monitorizarea consumului, prin vizorul de nivel situat în partea de jos a dispenserului. Știi exact când produsul necesită reîncărcare,
  • Ușor de întreținut și spălat, cu ajutorul unei lavete cu apă și a unui detergent obișnuit

 
Caracteristici tehnice:

Carcasă: plastic ABS
Culoare: alb cu negru
Dimensiuni:  34 x 26 x 11 cm
Capacitate: 2 seturi prosoape hartie
Producător: Le Papier, Franța
Garanție: 3 ani
 
Dispenserul LePapier este un produs economic și robust, cu un design elegant, care se va integra perfect în toaletele celor mai variate medii profesionale. Recomandăm utilizarea acestui dispenser în special pentru spațiile cu trafic mediu și mic, cu nivel scăzut de vandalism.
Produsul se livrează însoțit de kitul complet de instalare, ce poate include, după caz: dibluri, șuruburi, bandă dublu adezivă, etc. Veți primi, de asemenea, la livrare, schița de montaj a produsului.

Actionare
Manuala
Carcasa
Plastic ABS
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

Prosoape pliate hartie verde - 250 buc

- Prosoape pliate verzi cu 1 strat, din hartie reciclata, gofrata - Mod de ambalare: 250 servetele / pachet, 20 pachete / bax
2,75 lei
preț fără TVA
-18%

Prosoape pliate hartie verde - 200 buc

- Prosoape pliate din hartie reciclata, gofrata, 1 strat, culoare verde - Mod de ambalare: 200 servetele / set, 20 seturi / bax - Dimensiuni: 23 *25 cm
2,95 lei
2,43 lei
preț fără TVA
-7%

Prosoape din hartie, pliate albe - 150 buc

- Prosoape pliate in V cu 2 straturi de hartie, absorbante, albe - Mod de ambalare: 21x25cm, 150 servetele/pachet, 20 pachete/bax
3,61 lei
3,35 lei
preț fără TVA

Prosoape hartie pliate Evolution - 160 buc

- Prosoape pliate in V, hartie celuloza alba, 2 straturi, gofrate, capacitate mare de absorbtie - Mod de ambalare: 160 buc/set, 20 seturi/bax
3,97 lei
preț fără TVA

BRANDURI