Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dispenser prosoape pliate incastrat inox, Bobrick

Cod : B-359

5 ANI GARANTIE
/ Opinia ta
Dispenserul prosoape pliate încastrat în perete din inox Bobrick este un produs de calitate superioară, cu finisaje elegante, impecabile și un design simplu și elegant, special conceput pentru a adăuga un plus de stil spațiului în care este instalat. Dispenserul are o capacitate mare, de pana la 350 de prosoape pliate tip C sau pana la 450 de prosoape pliate tip Z și este realizat special pentru a fi ușor de utilizat de către personalul de întreținere.
In Stoc
69 Puncte de Fidelitate
 
578,07 lei
buc / preț fără TVA

Ai găsit acest produs la un preț mai bun? Echivalăm orice preț


Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Transport gratuit*
Livrare 24/48 h
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Dispenserul prosoape pliate încastrat în perete din inox Bobrick este un produs de calitate superioară, cu finisaje elegante, impecabile și un design simplu și elegant, special conceput pentru a adăuga un plus de stil spațiului în care este instalat.
Dispenserul are o capacitate mare, de pana la 350 de prosoape pliate tip C sau pana la 450 de prosoape pliate tip Z și este realizat special pentru a fi ușor de utilizat de către personalul de întreținere.
 
Caracteristici:
  • Dispenser Bobrick pentru prosoape pliate, încastrat în perete,
  • Ergonomic: un dispenser realizat pentru un confort deosebit în utilizare,
  • Capacitate mare, de pana la 350 de prosoape pliate tip C sau pana la 450 de prosoape pliate tip Z,
  • Design modern, cu finisaje impecabile,
  • Închidere cu cheie, sistem anti-vandalism avansat,
  • Montaj facil
 
Caracteristici tehnice:

Material: inox cu finisaj satinat
Culoare: gri inox
Dimensiuni : 437*102*324 mm
Producător: Bobrick, SUA
Garantie: 5 ani
 
Alege să beneficiezi de calitatea oferită de unul dintre cei mai importanți producători mondiali de  produse profesionale de igienă – Bobrick (SUA) cu acest dispenser foarte practic și robust!
Produsul se livrează însoțit de kitul complet de instalare, ce poate include, după caz: dibluri, șuruburi, bandă dublu adezivă, etc. Veți primi, de asemenea, la livrare, schița de montaj a produsului.

Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

Dispenser prosoape pliate Esenia - ABS alb

Actionare: Manuala
Carcasa: Plastic ABS
Dispenser Esenia  pentru prosoape pliate de hârtie este destinat dotării toaletelor cu trafic mediu de persoane și nivel de vandalism redus. Un dispenser economic și rezistent, care se va integra cu succes in toaletele profesionale cele mai diverse – din clădiri de birouri, restaurante, cabinete medicale, etc. Caracteristici: Dispenser pentru prosoape pli[...]
39,49 lei
preț fără TVA
-12 %

Dispenser prosoape pliate Esenia - Silver

Actionare: Manuala
Carcasa: Plastic ABS
Dispenser pentru prosoape pliate de hârtie Esenia  Silver este recomandat pentru dotarea toaletelor cu trafic mediu de persoane și nivel redus de vandalism. Dispenserul este ideal pentru colectivitățile restrânse, din cele mai diverse medii profesionale. Caracteristici: Dispenser cu carcasa din plastic ABS, Un dispenser cu design simplu, modern și fu[...]
48,60 lei
42,77 lei
preț fără TVA
-30 %

Dispenser prosoape pliate hârtie Losdi, policarbonat, negru

Actionare: Manuala
Carcasa: Plastic ABS
Dispenserele pentru hârtie pliată din policarbonat negru de la Losdi se caracterizează printr-un design modern, unic, care le fac să fie indispensabile din orice grup sanitar comun: imobile de birouri, spații comerciale, hoteluri, pensiuni, săli de sport, cabinete medicale, benzinării, etc. Pentru o ergonomie mai mare, dispenserele Losdi din policarbonat sunt prevăzute cu v[...]
161,35 lei
112,95 lei
preț fără TVA

Dispenser prosoape pliate Kimberly Clark Aquarius

Actionare: Manuala
Carcasa: Plastic ABS
Dispenser Kimberly Clark Aquarius pentru prosoape pliate de hârtie Dispenserul Kimberly Clark Aquarius pentru prosoape de hârtie este un produs practic și util, ideal a fi folosit în grupurile sanitare din diverse medii profesionale, inclusiv cele cu cu trafic intens. Utilizatorii dispenserului vor aprecia designul contemporan și funcțional al dispenserului, c[...]
45,77 lei
preț fără TVA

Dispenser Losdi prosoape pliate hârtie

Actionare: Manuala
Carcasa: Plastic ABS
Dispenser Losdi prosoape pliate hârtie Dispenserul Losdi pentru prosoape de hârtie este un produs practic și modern, ideal a fi folosit inclusiv inclusiv în grupurile sanitare cu trafic intens. Designul funcțional și în același timp modern al dispenserului de prosoape Losdi va fi cu siguranță apreciat de utilizatorii săi. Caracteristici: &n[...]
66,93 lei
preț fără TVA

BRANDURI