Dispenser prosoape Esenia. Dispensere prosoape derulare centrala
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dispenser prosop derulare centrala Esenia

Cod : OG1
Dispenser prosoape Esenia. Dispensere prosoape derulare centrala
In Stoc
6 Puncte de Fidelitate
Brand: Esenia
 
63,28 lei
53,18 lei fără TVA

Transport gratuit*
Livrare rapida
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Dispenser prosoape derulare centrala Esenia 

Dispenser pentru prosoape de hartie Esenia, cu derulare centrala, realizat din material plastic special ABS alb. Dispenserul, de capacitate mica, este destinat spatiilor cu un trafic mediu spre mic de vizitatori, din cele mai variate domenii de activitate.

Caracteristici tehnice:
 
  • Material: Plastic ABS 
  • Culoare: alb
  • Înaltime: 31 cm, Adancime: 21 cm, Lungime: 22 cm 
Carcasa
Plastic ABS
Actionare
Manuala
Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa
- 20 %

Dispenser prosop derulare mini Tork alb

Carcasa: Plastic ABS
Actionare: Manuala
Dispenser prosop derulare mini Tork alb   Dispenserul pentru prosoape cu derulare centrala Tork Mini face parte dintr-una dintre cele mai noi si mai apreciate generatii de produse Tork - Elevation. Este cel mai mic dintre dispenserele pentru hartie Tork, fiind recomandat in special pentru grupurile sanitare unde este necesar un plus de spatiu.   Caracteristic[...]
97,71 lei
78,17 lei
65,69 lei fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI