Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dozator senzor sapun spuma - GOJO Touch Free TFX

Cod : GJ-2799-12-EEU00


/ Opinia ta

in stoc
83,00 lei
buc / preț fără TVA

Comanda telefonica
Livrare 24/48 h
Program fidelitate
Transport gratuit

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 

Dozatorul cu senzor Gojo TFX alb pentru sapun spuma, oferă o modalitate igienica de curtare a mâinilor. Utilizatorul nu are nevoie de atingerea dozatorului pentru a se spăla, cantitatea necesara de săpun eliberându-se automat, prin poziționarea mâinilor in dreptul senzorului.

Sistemele de dozare GOJO® și PURELL® TFX Touch Free sunt unele dintre cele mai moderne si performante ale categoriei in acest moment, oferind un plus de igiena si siguranța utilizatorilor lor.


Caracteristici:

  • funcționează cu rezerva de săpun de capacitate mare, de 1200 ml – timpul de mentenanță al produsului fiind semnificativ redus,
  • beneficiază de sistemul vizual Skylight, ce permite cunoașterea exactă a momentului potrivit pentru reîncărcare,
  • Lumină LED indică atunci când de încărcare a bateriei este scăzut,
  • dispenserul include baterii Gojo TFX pentru funcționare îndelungata (aproximativ 30000 de utilizări)


Caracteristici tehnice:

Material: Plastic ABS
Culoare: alb/gri
Acționare: automata
Forma: spuma
Capacitate: 1200ml
Producator: Gojo
 
Cartuș compatibil GJ-5361-02-EEU00,5665-02-EEU00,5388-02-EEU00

Gojo Touch Free TFX este un dozator practic și modern, ce permite păstrarea unei igiene impecabile datorita actionarii cu senzor. Capacitatea mare, de 1200 ml, permite utilizarea în spații cu trafic intens, reducând timpul de întreținere a produsului.

Dozatorul de săpun cu spumă Gojo TFX se livrează însoțit de kitul complet de instalare si montaj, ce poate include, după caz: șuruburi, banda dublu adeziva, etc. La livrare veți primi și întreaga documentație necesara pentru funcționarea in deplina siguranță a produsului.

Actionare
Senzor
Carcasa
Plastic ABS
Forma Sapun
Spuma
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

Sapun spuma Gojo Freshberry

Sapun spuma pentru maini Gojo Freshberry. Mod ambalare: flacon 1200ml. TFX 1200ml, 2 buc/bax
74,10 lei
preț fără TVA

Sapun spuma antibacterial Gojo

Sapun spuma antibacterial Gojo TFX pentru spalarea mainilor, cu putere de distrugere a microbilor. Fara parfum, respecta standardele prEN 1499 si EN 1276. Mod ambalare: flacon 1200ml. Compatibil cu urmatorul tip de dozator, GJ-2739-12-EEUOO : http://www.igienaphs.ro/181-Dispensere---Dozatoare/182~Dozatoare-sapun-lichid/563-Dozator-GOJO-TFX-sapun-spuma.html 
81,45 lei
preț fără TVA

BRANDURI