Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dozator Losdi săpun lichid, policarbonat, negru, 850 ml

Cod : CJ 5003-BL

-30 %
REDUCERE
5 ANI GARANTIE
/ Opinia ta
Dozatoarele reîncărcabile de săpun lichid Losdi din policarbonat alb au fost concepute ca o soluție practică, cu un aspect plăcut, pentru dotarea băilor publice. Capacitatea mare a rezervorului, 850 ml, supapa antipicurare, fac ca ele sa poată fi utilizate in băile cu utilizare medie si mare: imobile de birouri, spații de producție, grădinițe, cantine, benzinarii, săli de sport, etc. Dozatorul Losdi pentru săpun lichid din policarbonat are un design elegant, fiind conceput special pentru a adăuga un plus de stil băii în care este instalat. Cel mai mare avantaj îl constituie faptul că acceptă săpun universal, vrac. Acesta este mult mai ieftin decât cele ambalate în cartușe, doze sau refill-uri, marele atu al acestuia fiind faptul că îi conferă utilizatorului libertatea de a alege singur: marca săpunului, calitatea, aroma, PH-ul, etc. fără a mai fi constrâns de utilizarea unui anumit brand.

In Stoc
12 Puncte de Fidelitate
149,40 lei
104,58 lei
preț fără TVA

Ai găsit acest produs la un preț mai bun? Echivalăm orice preț


Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Comanda telefonica
Livrare 24/48 h
Program fidelitate
Transport gratuit

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Dozatoarele reîncărcabile de săpun lichid Losdi din policarbonat alb au fost concepute ca o soluție practică, cu un aspect plăcut, pentru dotarea băilor publice. Capacitatea mare a rezervorului, 850 ml, supapa antipicurare, fac ca ele sa poată fi utilizate in băile cu utilizare medie si mare: imobile de birouri, spații de producție, grădinițe, cantine, benzinarii, săli de sport, etc. 
Dozatorul Losdi pentru săpun lichid din policarbonat are un design elegant, fiind conceput special pentru a  adăuga un plus de stil băii în care este instalat.
Cel mai mare avantaj îl constituie faptul că acceptă săpun universal, vrac. Acesta este mult mai ieftin decât cele ambalate în cartușe, doze sau refill-uri, marele atu al acestuia fiind faptul că îi conferă utilizatorului libertatea de a alege singur: marca săpunului, calitatea, aroma, PH-ul, etc. fără a mai fi constrâns de utilizarea unui anumit brand.

Caracteristici:
  • Dozator reîncărcabil de săpun lichid Losdi din policarbonat alb
  • Design elegant, modern și funcțional
  • Conceput special pentru o rezistență deosebită în timp
  • Sistem de închidere: cu cheie
  • Incasabil
 Caracteristici tehnice:

Carcasă: policarbonat alb
Sistem de închidere: cu cheie
Material: policarbonat
Culoare: alb
Dimensiuni:221x153x117 mm
Greutate: 0,510 kg.
Producător: Losdi, Spania

Dozatorul Losdi pentru săpun lichid din policarbonat are un design deosebit, special realizat pentru spațiile luxoase, având în același timp dimensiunile standard ale celor mai populare consumabile de pe piață.
Policarbonatul cu o grosime de 3.3 este un material premium, utilizat și în industria automobilelor sau la fabricarea ochelarilor de soare.

Dozatorul Losdi pentru săpun lichid se livrează însoțit de kitul complet de instalare, ce poate include, după caz: dibluri, șuruburi, bandă dublu adezivă, etc. Veți primi, de asemenea, la livrare, schița de montaj a produsului.
Actionare
Manuala
Carcasa
Plastic ABS
Forma Sapun
Lichid
Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

-30 %

Dozator Losdi săpun lichid, policarbonat, negru, 850 ml

Actionare: Manuala
Carcasa: Plastic ABS
Forma Sapun: Lichid
Dozatoarele reîncărcabile de săpun lichid Losdi din policarbonat alb au fost concepute ca o soluție practică, cu un aspect plăcut, pentru dotarea băilor publice. Capacitatea mare a rezervorului, 850 ml, supapa antipicurare, fac ca ele sa poată fi utilizate in băile cu utilizare medie si mare: imobile de birouri, spații de producție, grădinițe, cantine, benzinarii, săli[...]
149,40 lei
104,58 lei
preț fără TVA

Dozator sapun lichid Esenia ABS - 500 ml

Actionare: Manuala
Carcasa: Plastic ABS
Forma Sapun: Lichid
Dozator sapun lichid plastic ABS. Rezervor reincarcabil si inchidere cu cheie.  Caracteristici tehnice: Material: Plastic ABS; Culoare: alb; Capacitate : 500 ml; Lățime: 10.5 cm, Înălțime: 17 cm, Adâncime: 12.5 cm.
22,62 lei
preț fără TVA
-25 %

Dozator săpun spumă Esenia ABS - 500 ml

Actionare: Manuala
Carcasa: Plastic ABS
Forma Sapun: Spuma
Dozator săpun spumă plastic ABS. Rezervor reîncărcabil și închidere cu cheie.    Caracteristici tehnice:   Material: Plastic ABS Culoare:  Alb Capacitate: 500 ml Lățime: 17 cm, Înălțime: 10.5 cm, Adâncime: 13.5 cm
34,00 lei
25,50 lei
preț fără TVA
-10 %

Dozator săpun spumă Esenia ABS Silver - 500 ml

Actionare: Manuala
Carcasa: Plastic ABS
Forma Sapun: Spuma
Dozator săpun spumă plastic ABS. Rezervor reîncărcabil și închidere cu cheie.    Caracteristici tehnice:   Material: Plastic ABS Culoare: silver Capacitate : 500 ml Lățime: 17 cm, Înălțime: 10.5 cm, Adâncime: 13.5 cm
39,20 lei
35,28 lei
preț fără TVA
-5 %

Dozator Losdi sapun spuma

Actionare: Manuala
Carcasa: Plastic ABS
Forma Sapun: Spuma
Dispenser săpun spumă Losdi plastic ABS Dispenserul pentru săpun spumă Losdi din plastic ABS este un produs destinat igienei profesionale fiabil, ergonomic, simplu de utilizat și de întreținut de către personalul de curățenie. Are o capacitate mare, de un litru, putând fi folosit inclusiv în spațiile cu trafic mare de vizitatori. Caracteristici: [...]
94,82 lei
90,08 lei
preț fără TVA

BRANDURI