Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dozator săpun lichid Esenia inox

Cod : DS ES-L

-20 %
REDUCERE
3 ANI GARANTIE
/ Opinia ta
Dozatorul pentru săpun lichid Esenia din inox este unul dintre produsele de igienă indispensabile spațiilor profesionale, fiind conceput special pentru a combina designul elegant cu fiabilitatea și ușurința în utilizare. Dispenserul are o capacitate medie, de un 800ml, fiind recomandat în special pentru spațiile cu trafic mediu sau mic de vizitatori: de la cafenele și baruri la spații de birouri sau cabinete medicale. Este dotat cu un sistem antivandalism performant și poate fi folosit atât cu săpun lichid obișnuit, cât și cu gel de duș, șampon, dezinfectant sau gel antiseptic.

In Stoc
9 Puncte de Fidelitate
98,75 lei
79,00 lei
buc / preț fără TVA

Ai găsit acest produs la un preț mai bun? Echivalăm orice preț


Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Comanda telefonica
Livrare 24/48 h
Program fidelitate
Transport gratuit

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 

Dozator săpun lichid Esenia inox

Dozatorul pentru săpun lichid Esenia din inox este unul dintre produsele de igienă indispensabile spațiilor profesionale, fiind conceput special pentru a combina designul elegant cu fiabilitatea și ușurința în utilizare.
Dispenserul are o capacitate medie, de un 800ml, fiind recomandat în special pentru spațiile cu trafic mediu sau mic de vizitatori: de la cafenele și baruri la spații de birouri sau cabinete medicale.
Este dotat cu un sistem antivandalism performant și poate fi folosit atât cu săpun lichid obișnuit, cât și cu gel de duș, șampon, dezinfectant sau gel antiseptic.

Caracteristici:

  • Dispenser pentru săpun lichid Esenia, cu capacitate de 800ml
  • Design ergonomic, modern și funcțional
  • Dozatorul este simplu de utilizat, prin acționare mecanică
  • Acționat de o pompă din inox
  • Reîncărcarea se realizează cu ușurință, rezervorul fiind prevăzut cu un sistem de închidere cu cheie
  • Dispune de un sistem de prindere antivandalism
  • Dotat cu un vizor de nivel, care vă permite să urmăriți în permanență consumul, în vederea reîncărcării


Caracteristici tehnice:

Material: Inox
Culoare: gri inox
Capacitate: 800 ml
Dimensiuni: 185x114x65
Garanție: 3 ani
Producător: Esenia

Un dispenser de săpun lichid robust, din inox, creat special pentru o rezistență  deosebită și care va contribui cu siguranță la conferirea unui aspect elegant băii în care va fi instalat.
Dozatorul de săpun lichid Esenia se livrează însoțit de kitul complet de instalare, ce poate include, după caz: dibluri, șuruburi, bandă dublu adezivă, etc. Veți primi, de asemenea, la livrare, schița de montaj a produsului.
 

Actionare
Manuala
Carcasa
Inox
Forma Sapun
Lichid
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

Dispenser hârtie igienică Esenia lucios

Carcasa: Inox
Dispenser hârtie igienică Esenia lucios Recomandăm dispenserul pentru hârtie igienică Esenia lucios în special pentru toaletele cu trafic mic spre mediu, din cele mai diverse medii profesionale. Dispenserul este ideal pentru colectivitățile restrânse – birouri, cafenele, baruri, restaurante, etc. Caracteristici: Dispenserul de h&a[...]
129,00 lei
preț fără TVA

Dispenser prosoape pliate Esenia, small

Actionare: Manuala
Carcasa: Inox
Dispenser inox Esenia prosoape pliate, small   Dispenserul pentru prosoape pliate Esenia din inox, de dimensiuni mici, are un design elegant, fiind conceput pentru a se integra cu succes în băile celor mai diverse medii profesionale – chiar și cele de dimensiuni mici. Caracteristici: Dispenser pentru prosoape hârtie cu carcasă din inox lucios, [...]
131,00 lei
preț fără TVA

Sapun lichid Konga Economic 5 litri

Sapunurile lichide si spuma, cele antibacteriene si gelurile de dus puse la dispozitie de Igiena PHS va vor ajuta sa oferiti clientilor dvs experiente placute, imediat ce intra in contact cu business-ul dvs. Sapunurile profesionale sunt atent selectionate, pentru a va putea oferi doar produse superioare, fiind garantia faptului ca optati intotdeauna pentru calitate. Care este principa[...]
19,78 lei
preț fără TVA

Sapun lichid Konga Classic 5 litri

Sapunurile lichide si spuma, cele antibacteriene si gelurile de dus puse la dispozitie de Igiena PHS va vor ajuta sa oferiti clientilor dvs experiente placute, imediat ce intra in contact cu business-ul dvs. Sapunurile profesionale sunt atent selectionate, pentru a va putea oferi doar produse superioare, fiind garantia faptului ca optati intotdeauna pentru calitate. Care este principa[...]
31,65 lei
preț fără TVA
-10 %

Săpun lichid dezinfectant Silver 5 litri

Săpunurile lichide și spumă, cele antibacteriene și gelurile de duș puse la dispoziție de Igiena PHS vă vor ajuta să oferiți clienților dvs experiențe plăcute, imediat ce intră în contact cu business-ul dvs. Săpunurile profesionale sunt atent selecționate, pentru a vă putea oferi doar produse superioare, fiind garanția faptului că optați întotdeauna pe[...]
42,48 lei
38,23 lei
preț fără TVA

BRANDURI