Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Dozator sapun lichid/spuma Kimberly Clark Aquaris

Cod : KC-6948

3 ANI GARANTIE

/ Opinia ta

in stoc
44,10 lei
buc / preț fără TVA

Comanda telefonica
Livrare 24/48 h
Program fidelitate
Transport gratuit

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 

Dozator sapun lichid/spuma Kimberly Clark Aquaris

Dozatorul de săpun lichid sau săpun spumă Kimberly Clark Aquaris este realizat dintr-un material deosebit de rezistent – plastic ABS – și are un design modern, care se va potrivi cu siguranță băilor din mediile profesionale contemporane.
Dozatorul este fiabil, ușor de utilizat, dar și de întreținut de către personalul de curățenie. A fost realizat de către compania producătoare special pentru a îndeplini exigențe înalte de igienă, a îmbunătăți confortul, dar și a oferi un produs de calitate la un preț foarte bun.
Dozatorul de săpun spumă și lichid se utilizează doar cu cartușele specifice acestuia.
Coduri disponibile pentru rezerve săpun lichid: KC 6331, 6332, 6340, 6334, 6333, 6342 , 6330. 
 
Caracteristici:
 

  • Dozator pentru săpun lichid Kimberly Clark Aquaris,
  • Se poate utiliza atât cu săpun lichid, cât și cu spumă,
  • Design elegant, modern și funcțional,
  • Robust și ușor de întreținut de către personalul de curățenie,
  • Ușor de umplut, cu rezerve speciale,
  • Are un vizorul de nivel situat în partea de jos, care permite urmărirea consumului în vederea reîncărcării,
  • Foarte practic in locurile aglomerate si acolo unde igiena este de importanta maximă


Caracteristici tehnice:

Material: Plastic ABS
Culoare: alb
Lățime: 25.7 mm, Înălțime: 12.9 mm, Adâncime: 13 mm
Producător: Kimberly Clark
 
Dozatorul se livrează însoțit de kitul complet de instalare, ce poate include, după caz: dibluri, șuruburi, bandă dublu adezivă, etc. Veți primi, de asemenea, la livrare, schița de montaj a produsului.

Actionare
Manuala
Carcasa
Plastic ABS
Forma Sapun
Lichid
Fără comentarii pentru acest produs

Recomandam utilizarea acestui produs cu

Dispenser prosoape pliate Kimberly Clark Aquarius

Actionare: Manuala
Carcasa: Plastic ABS
Dispenser Kimberly Clark Aquarius pentru prosoape pliate de hartie Dispenserul Kimberly Clark Aquarius pentru prosoape de hârtie este un produs practic si util, ideal a fi folosit în grupurile sanitare din diverse medii profesionale, inclusiv cele cu cu trafic intens. Utilizatorii dispenserului vor aprecia designul contemporan și funcțional al dispenserului, caracter[...]
44,10 lei
preț fără TVA

Dispenser hartie igienica bulk pach Kimberly Clark Aquarius

Carcasa: Plastic ABS
Dispenser hartie igienica bulk pach Kimberly Clark Aquarius   Dispenserul pentru hârtie igienică bulk Kimberly Clark face parte din gama Aquarius, una dintre cele mai apreciate ale cunoscutului producător american de produse profesionale de igienă. Un produs cu finisaje moderne, elegante, conceput pentru a se integra cu succes în băile cele mai variate medii profe[...]
44,10 lei
preț fără TVA

Sapun lichid Kimberly Clark Gentle

Sapun lichid KIMBERLY-CLARK , solutie economica , destinata utilizarii zilnice.Mod ambalare: cartus 1000 ml, 6 buc/bax.Culoare: roz. Dozatoare: KC-6976, KC-6964.
34,47 lei
preț fără TVA

Dispenser hartie igienica Kimberly Clark Aquarius

Carcasa: Plastic ABS
Dispenser hartie igienica Kimberly Clark Aquarius Mini   Recomandăm dispenserul pentru hârtie igienică Kimberly Clark Aquarius Mini Jumbo pentru toaletele din cele mai diverse medii profesionale. Dispenserul este realizat special pentru a fi în același timp elegant și ușor de întreținut, conferind un nivel înalt de igienă și confort utilizatorilor [...]
90,31 lei
preț fără TVA

Sapun lichid Kimberly Clark Frequent Use

Sapun lichid KIMBERLY-CLARK , produs special care ajuta la diminuarea riscului reactiilor alergice ale pielii. Ideal pentru spalarea sistematica a mainilor.Mod ambalare: cartus 1000 ml, 6 buc/bax. Culoare: incolor. Dozatoare: KC-6964, KC-6976.
41,59 lei
preț fără TVA

Sapun spuma Kimberly Clark General

Sapun lichid KIMBERLY-CLARK , sapun spuma pentru uz zilnic. Mod ambalare: cartus 1000 ml, 6 buc/bax. Culoare: roz.Dozatoare: KC-6983.
38,12 lei
preț fără TVA

Sapun spuma Kimberly Clark General alb

Sapun lichid KIMBERLY-CLARK , sapun spuma pentru uz frecvent.Mod ambalare: cartus 1000 ml, 6 buc/bax. Culoare: alba.Dozatoare: KC-6983.
35,11 lei
preț fără TVA

Sapun lichid Kimberly Clark Ultra

Sapun lichid KIMBERLY-CLARK , solutie destinata curatarii mainilor, de calitate superioara, parfum fin, efect spumant. Contine Aloe Vera. Pielea mainilor va deveni curata, proaspata, moale si ingrijita.Mod ambalare: cartus 1000 ml, 6 buc/bax. Culoare: chihlimbar.Dozatoare: KC-6976, KC-6964.
41,59 lei
preț fără TVA

Sapun lichid Kimberly Clark Hair&Body

Sapun lichid KIMBERLY-CLARK , solutie cremoasa, care se aplica pe tot corpul, efect spumant. Aplicat pe par, acesta devine moale si usor de pieptanat.Mod ambalare: cartus de 1000 ml, 6 buc/bax. Dozatoare: KC-6976, KC-6964. Culoare: alb sidef.
41,59 lei
preț fără TVA

BRANDURI