Filtrare dupa

Actionare

Actionare

Carcasa

Carcasa

Prindere

Prindere

Marca

Marca


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Dozator dezinfectant maini

Dozatoare pentru solutii dezinfectante, dozatoare dezinfectanti maini. Dispenserele dezinfectante sunt produse profesionale, de calitate, ce intrunesc cele mai exigente cerinte de igiena ale momentului. Recomandam utilizarea acestora in special in mediile unde igiena si dezinfectia reprezinta un factor primordial: in domeniul medical si industria alimentara, institutii de invatamant si educatie, etc. Dispenserele pentru dezinfectanti din oferta IgienaPHS sunt dotate cu cheie si sistem anti-vandalism; pentru actionare sunt echipate cu senzor sau cu buton. Au prindere pe perete sau sunt de tip stativ, statie dezinfectant maini.

Filtre active

Dozator dezinfectant pentru maini, statie dispenser dezinfectant maini, dezinfectant pentru colacul WC


Utilizarea unui dozator dezinfectant pentru maini a devenit o necesitate in cadrul institutiilor publice, centrelor medicale, cladirilor de birouri pentru a oferi posibilitatea celor ce le trec pragul posibilitatea igienizarii corecte a mainilor. In acest caz, cand vorbim despre un trafic intens este bine sa alegeti un dispenser dezinfectant cu senzor, atingerea de catre multe persoane a aceluiasi buton nefiind indicata. Pentru a putea fi utilizat de cat mai multi oameni, amplasarea unui dispenser dezinfectant maini trebuie sa fie intr-o zona vizibila, usor de accesat. In gama IgienaPHS puteti alege un dozator dezinfectant maini cu senzor cu picior, cunoscut si sub denumirea de statie dezinfectare, sau un dozator dezinfectant maini cu instalare pe perete. 

Aceste dozatoare dispun de un vizor de nivel si kit complet pentru montare si fixare pe perete. Dispenserele solutie lichid dezinfectant maini utilizeaza ca si consumabil solutie dezinfectanta vrac sau dupa caz, cartus de unica folosinta.
Fie ca doriti sa achizitionati un dispenser dezinfectant maini, pentru colacul WC sau o statie dozator dezinfectant maini pentru zonele cu trafic intens, unde igiena constituie un aspect important, suntem siguri ca veti gasi in magazinul nostru solutia potrivita. Dozatoarele de solutii dezinfectante pe care le comercializam sunt produse de jucatorii cei mai importanti din domeniul produselor profesionale de igiena, printre care si Esenia, Anios sau Diversey.