marca-trusted
eLicitatie Certificari

Hartie igienica

IgienaPHS va ofera o gama foarte variata de hartie igienica, ambalata si prezentata in functie de necesitati, in diferite forme: role de hartie igienica mini Jumbo si maxi jumbo, hartie igienica pliata bulk pach, sau varianta rola normala. Hartia igienica poate fi fabricata din celuloza pura sau reciclata, doua sau trei straturi, laminata, parfumata si portionata. Din punctul de vedere al calitatii, am ales sa reprezentam cei mai importanti producatori din industria igienei si curateniei - hartie igienica Tork, hartie igienica Zewa, Kimberly Clark, Esenia. 

Hartie igienica de cea mai buna calitate si dispensere sau dozatoare pentru hartie igienica

Filtre active

Hartie igienica mini jumbo - hartie igienica parfumata - hartie igienica umeda

Indiferent de locatia pe care o administrezi (spatiu comercial, sediu de birouri, locatie horeca, etc), trebuie sa te asiguri ca toaletele sunt echipate cu consumabile de hartie igienica. IgienaPHS te pate ajuta prin oferirea unei game complete de hartie igienica: hartie igienica multi strat, hartie igienica umeda, parfumata sau fara miros, hartie igienica mini jumbo special conceputa pentru spatiile intens traficate.

Gasesti, de asemenea, in magazinul nostru si dispensere sau dozatoare pentru hartie igienica, atat pentru hartia igienica sub forma de rola, cat si pentru hartia igienica pliata bulk, hartia igienica parfumata, dispensere speciale pentru rolele de hartie igienica mini sau maxi Jumbo.
 
In gama de consumabile din hartie pentru curatenie si igiena, va oferim si servetele faciale si de masa, servetele umede antibacteriene, sau prosoape de hartie rola, role de hartie industriala albastra sau cearceafuri medicale de hartie de unica folosinta.