marca-trusted
eLicitatie Certificari

Lavete profesionale

Pentru a raspunde prompt nevoii de accesorii profesionale in vederea intretinerii curateniei si a igienei in orice tip de spatiu, va oferim lavete din microfibra pentru orice tip de suprafata: inox, aluminiu, sticla, lemn, plastic si nu numai.
Lavetele de microfibra sunt foarte indicate in procesul de curatenie datorita puterii ridicate de absorbtie a lichidelor.
Microfibra din care sunt realizate lavetele profesionale capteaza eficient particulele de praf si murdaria, lasand in urma lor suprafete perfect curate si igienizate.  
 

Filtre active

Proprietatile lavetelor microfibra profesionale:

Datorita faptului ca acestea sunt fabricate din fibre de poliester si nailon retin particulele de praf si nu lasa scame in urma lor, fiind indicate si pentru suprafetele delicate. Spre deosebire de alte lavete din materiale textile, lavetele profesionale din microfibra sunt foarte rezistente si pot fi spalate de nenumarate ori, atat manual cat si la masina de spalat, fara sa isi piarda forma sau proprietatile. 

Avantajele lavetelor profesionale din microfibra:

  • Permit curatarea suprafetelor fara utilizarea substantelor chimice;
  • Sunt reutilizabile;
  • Sunt dispuse pe coduri de culori, pentru a putea fi folosite in siguranta;
  • Pot fi folosite atat umede cat si uscate;
  • Au proprietati microstatice, retinand eficient particulele de praf.


La IgienaPHS va oferim o gama generoasa de lavete profesionale, umede sau uscate, care pot fi utilizate atat in mediile profesionale cat si in cele casnice.