Burete sarma maxi profesional, 40 gr Ana
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Burete sarma maxi profesional, 40 gr Ana

Cod : AZ-1864
Burete sarma maxi profesional, 40 gr  Ana
In Stoc
0 Puncte de Fidelitate
 
2,11 lei
1,77 lei fără TVA

Transport gratuit*
Livrare rapida
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Burete sarma maxi profesional 40 grame

Pentru a curata suprafetele mari, aveti nevoie de un burete de sarma mare . Puteti curata aragaze, vase sau gratare. Puteti folosi buretele de sarma mare de multe ori.
Este acoperit cu otel inoxidabil, ceea ce îi creste rezistenta si garanteaza o durata de viata lunga. Utilizati întotdeauna umed.
Buretele de metal MAXI de Anna Zaradna este excelent pentru eliminarea reziduurilor de vopsea. 

Ambalare: 1 buc 40 grame
Fără comentarii pentru acest produs

Istoricul tau de navigare


BRANDURI