Pachet dezinfectant suprafete Surfanios Premium + masca medicala 50 buc
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Pachet dezinfectant suprafete Surfanios Premium + masca medicala 50 buc

Cod : Pach-MF1
SUPER
OFERTA
Pachet dezinfectant suprafete Surfanios Premium + masca medicala 50 buc
In Stoc
7 Puncte de Fidelitate
 
68,96 lei
57,95 lei fără TVA

Transport gratuit*
Livrare rapida
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 175 lei (fara TVA).
 
GRATUIT - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus/ Sameday Curier , pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA).
 
25 Lei - in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 500 lei (sau 175 lei fara TVA,  pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Pachetul include:
1. Dezinfectant concentrat pentru suprafete Surfanios Premium 1 litru
2. Masca medicala de protectie, 50 buc/pach

Dezinfectant concentrat pentru suprafate Surfanios Premium 1 litru
Dezinfectantul pentru suprafete Surfanios Premium 1l este ideal pentru utilizarea in centre medicale, spitale si nu numai datorita puterii mari de distrugere a virusilor, bacteriilor si a microbilor dar si a fungilor, activandu-se in 15 minute de la aplicare. 
Dezinfectantul pentru suprafete Surfanios are spectru virucid, este concentrat, fiind necesara o diluare in prealabil: 20 ml solutie se dizolva in 8 l apa

Dezinfectantii Anios se pot utiliza cu incredere in blocurile operatoare, in cabinete medicale indiferent de specificul acestora, in crese, gradinite, fiind destinate tuturor locatiilor in care dezinfectia diferitelor suprafete primeaza.

Dezinfectantul pentru suprafete Surfanios Premium 1l are dublu rol, atat de detergent cat si de dezinfectant. Acesta distruge un spectru larg de virusi si bacterii, precum:

Bacterii: EN 1276, EN 13727, EN 13697, EN 16615
Micobacterii: EN 14348, EN 14563: Mycobacterium terrae
Levuri: EN 13624, EN 1650, EN 13697, EN 16615
Fungi: EN 1650, EN 13697
Virusuri: HIV-1, PRV(HBV), BVDV(HCV), HSV, Rotavirus, Virusul Vaccinia si Virsusul Corona (EN 14476)

Produsul Surfanios Premium  este AVIZAT BIOCID cu nr. 3324BIO/02/12.24 , eliberat de catre Ministerului Sanatatii, Comisia Nationala pentru produse Biocide. 

Vezi toata descrierea aici.

Masca medicala de protectie, 50 buc/pach


Masca medicala chirurgicala, tip IIR, 3 straturi, 50 buc/cutie


Protejeaza-te pe tine si pe cei din jur purtand o masca medicala chirurgicala cu eficienta ridicata, ce permite o filtrare a particulelor nocive din aer. Masca medicala de unica folosinta se adapteaza rapid la forma fetei, fiind prevazuta in partea superioara cu banda metalica ce se ajusteaza pe nas, impiedicand microbii, virusurile si bacteriile sa patrunda. Conform informatiilor de la producator, masca de protectie nu contine fibre de sticla.

Mastile sunt certificate CE/20889, fiind produse conform ISO 13485:2016.

Vezi toata descrierea aici.


 
Fără comentarii pentru acest produs

Istoricul tau de navigare


BRANDURI