marca-trusted
eLicitatie Certificari

Produse de menaj

Produsele de menaj, precum mătura și fărașul, sunt articole nelipsite în orice casă sau spațiu industrial, acestea ușurând considerabil procesul de curățenie. Articolele de menaj sunt mereu la îndemâna oricum și reprezintă un real ajutor în curățenia de întreținere, fără sisteme complexe de utilizare, fiind simplu de folosit de către oricine.

Filtre active

Igiena PHS îți pune la dispoziție o gamă largă de produse de menaj, ideale pentru menținerea curățeniei în propria locuință sau a mediului profesional. Aici vei găsi articole de curățenie potrivite pentru orice tip de suprafață care necesită îngrijire, și anume: mături, fărașe, pămătufuri, bureți sau perii pentru curățare.

Seturile compuse din mături și fărașe, disponibile în magazinul nostru online, pot fi folosite cu încredere în orice tip de domeniu, fie el comercial, profesional, medical sau casnic. Indiferent de spațiul în care sunt folosite, măturile cu coadă lungă asigură o poziție confortabilă în timpul activității, fiind practice și rezistente la multiple întrebuințări. Acestea sunt extrem de eficiente în strângerea prafului sau a murdăriei moderate, datorită densității perilor.

În oferta noastră vei găsi și pămătufuri pentru îndepărtarea prafului sau bureți pentru vase sau alte tipuri de suprafețe, realizate din materiale fine sau abrazive, cu rol antibacterian. Acestea pot fi folosite atât pe suprafețe delicate, cât și pe suprafețe dure și îndepărtează eficient murdăria de pe vase.

Igiena PHS îți vine în ajutor cu o ofertă generoasă de articole de menaj, pentru ca procesul de curățenie să devină cât mai simplu și rapid. Alege produse de calitate din gama noastră și curățenia nu va mai niciodată la fel. Salvezi timp și efort, iar locuința ta sau spațiul profesional va fi mereu curat.