Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Odorizant camera ulei esential - Electric Kiss 1000 ml

 
-25 %
REDUCERE
/ Opinia ta
Electric Kiss - Silver Collection Odorizantele profesionale de cameră joacă un rol important în setarea unei atmosfere plăcute. Câteva picături parfumate devin suficiente pentru împrospătarea aerului dintr-o casă, un birou sau chiar un magazin. Linia exclusivistă de parfumuri ambientale de la Carpex pune accentul pe miresmele delicate care transmit însă un mesaj puternic. Electric Kiss este un parfum de cameră cu esențe lemnoase, ce combină arome puternice fresh de grepfrut cu cele picante de ghimbir și piper roz. Lemnul de santal, vetiver și paciuli îi oferă o alură caldă și senzuală. Note de top: grepfrut, ghimbir, tămâie; Note de mijloc: mentă, piper roz; Note de baza: lemn de santal, vetiver și paciuli. Simțul mirosului este strâns legat de partea creierului nostru care controlează amintirile, emoțiile și creativitatea. Multe studii au scos la iveală faptul că există o legătură foarte strânsă între miros și percepție. Iar acest simț atât de important al omului devine un instrument imbatabil de marketing, multe companii lăsând “o urmă” în subconștientul clienților lor, datorită unor parfumuri corporate personalizate. În plus, este un lucru deja știut că uleiurile esențiale difuzate prin tehnologia de micro-difuzie întărește sistemul imunitar. Astfel, benefiile sunt numeroase, atât pentru sănătate cât și pentru business. Parfumurile ambientale Carpex sunt obținute din 100% nectar de plante, prin tehnici speciale.  Carpex oferă o gamă largă de odorizante profesionale de cameră, fiind certificate de către IFRA (International Fragrance Association). Opțiunile parfumate sunt nelimitate, putând alege dintre esențele lemnoase, florale, proaspete, picante sau fructate.
In Stoc
37 Puncte de Fidelitate
420,00 lei
315,00 lei
preț fără TVA

Transport gratuit*
Livrare 24/48 h
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Electric Kiss - Silver Collection

Odorizantele profesionale de cameră joacă un rol important în setarea unei atmosfere plăcute. Câteva picături parfumate devin suficiente pentru împrospătarea aerului dintr-o casă, un birou sau chiar un magazin. Linia exclusivistă de parfumuri ambientale de la Carpex pune accentul pe miresmele delicate care transmit însă un mesaj puternic.

Electric Kiss este un parfum de cameră cu esențe lemnoase, ce combină arome puternice fresh de grepfrut cu cele picante de ghimbir și piper roz. Lemnul de santal, vetiver și paciuli îi oferă o alură caldă și senzuală.

Note de top: grepfrut, ghimbir, tămâie;
Note de mijloc: mentă, piper roz;
Note de baza: lemn de santal, vetiver și paciuli.

Simțul mirosului este strâns legat de partea creierului nostru care controlează amintirile, emoțiile și creativitatea. Multe studii au scos la iveală faptul că există o legătură foarte strânsă între miros și percepție. Iar acest simț atât de important al omului devine un instrument imbatabil de marketing, multe companii lăsând “o urmă” în subconștientul clienților lor, datorită unor parfumuri corporate personalizate.
În plus, este un lucru deja știut că uleiurile esențiale difuzate prin tehnologia de micro-difuzie întărește sistemul imunitar. Astfel, benefiile sunt numeroase, atât pentru sănătate cât și pentru business.

Parfumurile ambientale Carpex sunt obținute din 100% nectar de plante, prin tehnici speciale. 
Carpex oferă o gamă largă de odorizante profesionale de cameră, fiind certificate de către IFRA (International Fragrance Association).
Opțiunile parfumate sunt nelimitate, putând alege dintre esențele lemnoase, florale, proaspete, picante sau fructate.
 
Capacitate
500 - 1000 ml
Tip odorizare
ulei esential
Fără comentarii pentru acest produs

Citeste mai mult
Te-ar mai putea interesa

Odorizant camera - Lavanda 5 litri

 Este un odorizant  concentrat cu parfum de lavandă. Are o mare putere de odorizare și degajă un parfum natural, proaspat  și persistent. Parfumul  de lavandă răspândește un aer plăcut și blând de câmpii înflorite și vară însorită . Grație parfumului suav  de lavandă,  putem  reg[...]
123,64 lei
preț fără TVA

Odorizant camera - Liliac 5 litri

Este un odorizant concentrat cu aromă de liliac. Are o mare putere de odorizare si degaja un parfum placut, natural, proaspat  si persistent. Aroma de liliac raspandeste un aer suav de primavara. Fiind creat pe baza  de apa este prietenos cu mediul.  Contine ingrediente certificate IFRA(International Fragance Association). Utilizare: Poate fi utilizat cu r[...]
123,64 lei
preț fără TVA

Odorizant camera - Bubblegum 5 litri

Este un odorizant concentrat cu aromă de GUMĂ TURBO bubblegum. Are o mare putere de odorizare si degaja un parfum placut, natural, proaspat  si persistent. Fiind creat pe baza  de apa este prietenos cu mediul. Contine ingrediente certificate IFRA(International Fragance Association). Utilizare: Poate fi utilizat cu rezultate foarte bune  in locur[...]
122,88 lei
preț fără TVA

Rezerva odorizant Vision Air - Green Zest

Rezerva de odorizant de cameră Vision Air Green Zest  folosește neutralizatorul " Sanador" pentru eliminarea si absorbția mirosurilor neplăcute si a bacteriilor din aer, inclusiv cel de fum de țigară sau mâncare.   Intensitatea mirosului este remarcabilă – producătorul subliniază tehnologia modernă utilizată pentru a oferi performanț[...]
26,00 lei
preț fără TVA

Odorizant camera ulei esential - Tea Verde 500 ml

Proprietățile benefice ale ceaiului natural de plante sunt de necontestat, încă din cele mai vechi timpuri. O cană de ceai poate fi soluția ideală pentru combaterea stresului, eliberarea de energii negative și un beneficiu adus sănătății corpului. Acum îi poți simți aroma puternică și încântătoare întreaga zi, fie acasă sau la locul d[...]
259,00 lei
preț fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI