Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Odorizant camera ulei esential - Holiday Dream 1000 ml

 
/ Opinia ta
Dream Holiday - Silver Collection Vacanțele trezesc în noi sentimente pozitive, ce ne duc cu gândul la relaxare, repaos, reîncărcarea bateriilor și locuri noi de descoperit. Exact asta ne inspiră și odorizantul de cameră Holiday Dream, ce face parte din linia exclusivistă de parfumuri ambientale de la Carpex. Prin notele sale fresh, florale, acesta ne va ajuta să avem parte de experiențe de neuitat de fiecare dată când intrăm într-o încăpere în care a fost utilizat. Cum parfumul a devenit un tool de marketing extrem de important, cu rezultate dovedite, dacă doriți să creșteți productivitatea angajaților sau să oferiți senzații deosebite clienților și partenerilor de business, atunci trebuie doar să pulverizați în spațiul lucrativ odorizantul profesional Holiday Dream. În plus, este un lucru deja știut că uleiurile esențiale difuzate prin tehnologia de micro-difuzie întărește sistemul imunitar. Astfel, benefiile sunt numeroase, atât pentru sănătate cât și pentru business.   Note de top: levănțică, citrice, frunze verzi; Note de mijloc: ceai, flori albe; Note de baza: mosc, lemn de cedru. Parfumurile ambientale Carpex sunt obținute din 100% nectar de plante, prin tehnici speciale. Carpex oferă o gamă largă de odorizante profesionale de cameră, fiind certificate de către IFRA (International Fragrance Association). ​​​​​​​Opțiunile parfumate sunt nelimitate, putând alege dintre esențele lemnoase, florale, proaspete, picante sau fructate.
In Stoc
50 Puncte de Fidelitate
 
420,00 lei
preț fără TVA

Comandă acum și primești produsul chiar mâine
Comandă prin telefon la 0735.33.33.03 sau 0765.77.66.33 | L-V 10:00-17:00
Transport gratuit*
Livrare 24/48 h
SEAP-SICAP
Program fidelitate

GRATUIT - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi de peste 120 lei.
 
GRATUIT - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent-Cargus, pentru comenzi de peste 700 lei.
 
25 Lei - in maxim 48 ore de la primirea comenzii in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier, pentru comenzi mai mici de 700 lei (sau 120 lei pentru Bucuresti si Ilfov). 
 
OBSERVATII:
 
1. Exceptie de la tarifele de mai sus fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari) pentru care costul transportului va fi comunicat individual pentru fiecare comanda.
2. Pentru localitatile aflate in afara ariei principale de acoperire a curierilor, transportatorul percepepe taxe pentru kilometri suplimentari.
 
Dream Holiday - Silver Collection

Vacanțele trezesc în noi sentimente pozitive, ce ne duc cu gândul la relaxare, repaos, reîncărcarea bateriilor și locuri noi de descoperit. Exact asta ne inspiră și odorizantul de cameră Holiday Dream, ce face parte din linia exclusivistă de parfumuri ambientale de la Carpex.
Prin notele sale fresh, florale, acesta ne va ajuta să avem parte de experiențe de neuitat de fiecare dată când intrăm într-o încăpere în care a fost utilizat.

Cum parfumul a devenit un tool de marketing extrem de important, cu rezultate dovedite, dacă doriți să creșteți productivitatea angajaților sau să oferiți senzații deosebite clienților și partenerilor de business, atunci trebuie doar să pulverizați în spațiul lucrativ odorizantul profesional Holiday Dream.
În plus, este un lucru deja știut că uleiurile esențiale difuzate prin tehnologia de micro-difuzie întărește sistemul imunitar. Astfel, benefiile sunt numeroase, atât pentru sănătate cât și pentru business.
 
Note de top: levănțică, citrice, frunze verzi;
Note de mijloc: ceai, flori albe;
Note de baza: mosc, lemn de cedru.

Parfumurile ambientale Carpex sunt obținute din 100% nectar de plante, prin tehnici speciale. Carpex oferă o gamă largă de odorizante profesionale de cameră, fiind certificate de către IFRA (International Fragrance Association).
Opțiunile parfumate sunt nelimitate, putând alege dintre esențele lemnoase, florale, proaspete, picante sau fructate.

 
Capacitate
500 - 1000 ml
Fără comentarii pentru acest produs

Citeste mai mult
Te-ar mai putea interesa
- 8 %

Odorizant camera - Lavanda 5 litri

 Este un odorizant  concentrat cu parfum de lavandă. Are o mare putere de odorizare și degajă un parfum natural, proaspat  și persistent. Parfumul  de lavandă răspândește un aer plăcut și blând de câmpii înflorite și vară însorită . Grație parfumului suav  de lavandă,  putem  reg[...]
123,64 lei
113,75 lei
preț fără TVA

Odorizant camera - Liliac 5 litri

Este un odorizant concentrat cu aromă de liliac. Are o mare putere de odorizare si degaja un parfum placut, natural, proaspat  si persistent. Aroma de liliac raspandeste un aer suav de primavara. Fiind creat pe baza  de apa este prietenos cu mediul.  Contine ingrediente certificate IFRA(International Fragance Association). Utilizare: Poate fi utilizat cu r[...]
123,64 lei
preț fără TVA
- 5 %

Odorizant camera - Bubblegum 5 litri

Este un odorizant concentrat cu aromă de GUMĂ TURBO bubblegum. Are o mare putere de odorizare si degaja un parfum placut, natural, proaspat  si persistent. Fiind creat pe baza  de apa este prietenos cu mediul. Contine ingrediente certificate IFRA(International Fragance Association). Utilizare: Poate fi utilizat cu rezultate foarte bune  in locur[...]
122,88 lei
116,74 lei
preț fără TVA

Rezerva odorizant Vision Air - Green Zest

Rezerva de odorizant de cameră Vision Air Green Zest  folosește neutralizatorul " Sanador" pentru eliminarea si absorbția mirosurilor neplăcute si a bacteriilor din aer, inclusiv cel de fum de țigară sau mâncare.   Intensitatea mirosului este remarcabilă – producătorul subliniază tehnologia modernă utilizată pentru a oferi performanț[...]
26,00 lei
preț fără TVA

Odorizant camera ulei esential - Tea Verde 500 ml

Proprietățile benefice ale ceaiului natural de plante sunt de necontestat, încă din cele mai vechi timpuri. O cană de ceai poate fi soluția ideală pentru combaterea stresului, eliberarea de energii negative și un beneficiu adus sănătății corpului. Acum îi poți simți aroma puternică și încântătoare întreaga zi, fie acasă sau la locul d[...]
259,00 lei
preț fără TVA

Istoricul tau de navigare


BRANDURI