Maturi si farase profesionale - IgienaPHS ✔️
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Maturi si farase profesionale

  ( produse)

Avantaje maturi si farase profesionale

Spre deosebire de alte aparate de curatenie, greoaie si cu sistem complex de utilizare, matura plastic si farasul sunt usor de transportat, sunt eficiente, rezistente si se curata foarte usor, prin clatire cu apa si detergent din abundenta. Astfel, pentru curatenia de intretinere, seturile compuse din maturi si farase profesionale sunt extrem de indicate. Acestea pot fi folosite cu incredere in orice tip de domeniu: profesionale, medicale, comerciale etc.
Maturile cu cozi lungi asigura o pozitie confortabila in timpul activitatii, sunt practice si rezistente la multiple intrebuintari. De asemenea, perii maturilor profesionale pot fi inalti sau lati.
Maturile profesionale asigura colectarea eficienta a prafului si murdariei, atat in spatiile industriale cat si in mediile casnice, datorita densitatii ridicate a perilor. 
Farasele profesionale pot fi simple, cu lamele de cauciuc sau cu capac rabatabil pentru evitarea imprastierii gunoaielor colectate. În cazul seturilor formate din matura si faras profesionale, articolele de curatenie prezinta un sistem de fixare ce permit prinderea celor doua elemente unul de celalalt, oferind astfel posibilitatea unei depozitari eficiente.


BRANDURI