Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Despre noi


Professional

Hygiene

Solutions

 
Peste 15 ani de experienta in oferirea de solutii de igiena si produse profesionale de curatenie in Romania

Reprezentam branduri si produse internationale a caror calitate si eficienta sunt confirmate si garantate

O gama larga de produse pentru domenii variate si experienta in a recomanda solutiile potrivite pentru fiecare client

 
Compania noastra activeaza de 15 ani intr-un domeniu in care perfectiunea este un standard, oferind solutii de igiena si curatenie celor mai exigenti clienti de pe piata din Romania.

Portofoliul IgienaPHS este variat, iar calitatea serviciilor noastre va ramane aceeasi indiferent de aria de activitate pentru care suntem solicitati. Experienta isi spune cuvantul atunci cand solutiile oferite se adapteaza perfect unor domenii diferite de activitate: sedii de birouri, spatii comerciale, domenii medicale si educationale, unitati Horeca sau domenii industriale.

Calitatea se construieste in timp. Dupa multi ani de colaborare ne putem baza pe o relatie de succes cu furnizorii nostri pentru a veni in intampinarea dumneavoastra cu un serviciu de consiliere profesională în alegerea modelului potrivit.

Deoarece suntem pasionați de ceea ce facem, suntem la curent cu toate produsele si noutatile de pe piata internationala si le vom recomanda in cunostinta de cauza, pentru ca succesul nostru se masoara in primul rand in succesul clientilor nostri. Astfel gama noastra de produse profesionale de curatenie si igiena este intr-o continua dezvoltare: in afara de echipamentele clasice precum dispensere si dozatoare de hartie sau uscatoare de maini, va oferim si aspiratoare profesionale sau masini de curatat pardoseala, detergenti profesionali, consumabile de hartie, sapun lichid sau odorizante.
 

BRANDURI