Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Despre livrare


Igienaphs.ro expediaza comenzile dumneavoastra atat prin intermediul masinilor proprii cat si prin intermediul celor mai mari firme de curierat din Romania: FAN COURIER si URGENT-CARGUS. Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România in termen de 24 - 48 ore în funcţie de localitatea de destinaţie. Acest timp se calculează din momentul în care s-a convenit asupra modalităţii de plată. Marfa va fi livrată direct la adresa specificată în comandă. Impreună cu produsele comandate, veţi primi şi factura corespunzatoare, pe care vă rugăm să o păstraţi.

1. Gratuit - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si judetul Ilfov, pentru comenzi de minim 120 lei.

2. Gratuit - pentru comenzi de peste 700 lei, in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier/ Urgent Cargus , prin intermediul Curier Rapid. Pentru kilometri suplimentari, transportatorul percepepe taxe suplimentare. Exceptie fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele, carucioarele si eurocontainerele mari).

3. tarif fix de 25 lei, pentru comenzi mai mici de 700 lei, in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier. Livrarea se face prin serviciul Curier Rapid, in maxim 48 ore. Exceptie fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari).

Va multumim,
Echipa PHS

BRANDURI