- IgienaPHS.ro - Produse profesionale de curatenie si igiena
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Informatii comenzi

MODALITATI DE A COMANDA DE LA NOI
1. Comanda on-line
   a. Alegeti produsul pe care doriti sa-l comandati. Cu un click pe poza produsului veti deschide o fereastra in care veti gasi o prezentare completa a produsului. 
   b. Pentru adaugarea produsului selectat in cosul de cumparaturi, apasati butonul "Adauga in cos". Verificati produsele si modificati cantitatea lor daca doriti.
   c. Completati formularul cu informatiile referitoare la transport, facturare, livrare, etc.
   d. La final apasati butonul "Trimite comanda". Trimiterea cu succes a comenzii va fi confirmata printr-un email pe care-l veti primi in cateva minute.
2. Comanda prin email
In cazul in care nu doriti sa comandati on-line prin "Adauga la cos", trimiteti-ne comanda dvs. la adresa de e-mail contact@igienaphs.ro . Este foarte important ca o data cu trimiterea comenzii, sa trimiteti si datele de facturare, adresa de livrare, contactul persoanei ce se va ocupa de primirea comenzii.
3. Comanda telefonica
Pentru a comanda telefonic este de ajuns sa ne contactati la unul dintre numerele de telefon  0735.33.33.03 / 0765.77.66.33 unde echipa noastra va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare.

MODALITATI DE PLATA
1. cu numerar – cea mai des folosita metoda de plata. Platiti direct curierului / soferului la livrare iar acesta va va emite o chitanta
2. prin OP - Transfer bancar – dupa primirea comenzii veti primi numarul de cont pentru a putea efecuta plata in avans. La livrarea produsului veti primi si factura fiscala
3. on-line cu card bancar - se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA ( Classic si Electron) si MASTERCARD ( inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline iar tranzactia prin PlatiOnline va aparea pe extrasul de cont ca "igienaphs". Indiferent de valuta cardului, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastre.

LIVRAREA PRODUSELOR
Igienaphs.ro expediaza comenzile dumneavoastra atat prin intermediul masinilor proprii cat si prin intermediul celor mai mari firme de curierat din Romania: FAN COURIER si URGENT-CARGUS. Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România in termen de 2 - 4 zile în funcţie de localitatea de destinaţie. Acest timp se calculează din momentul în care s-a convenit asupra modalităţii de plată. Marfa va fi livrată direct la adresa specificată în comandă. Impreună cu produsele comandate, veţi primi şi factura corespunzatoare, pe care vă rugăm să o păstraţi.

1. Gratuit - in Bucuresti si judetul Ilfov, pentru comenzi de minim 175 lei (fara TVA).
2. Gratuit - pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA) , in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier/ Urgent Cargus/ Sameday Curier , prin intermediul Curier Rapid. Pentru kilometri suplimentari, transportatorul percepepe taxe suplimentare. Exceptie fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele, carucioarele si eurocontainerele mari).
3. tarif fix de 25 lei, pentru comenzi mai mici de 500 lei (fara TVA) , in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier. Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid. Exceptie fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari).

GARANTIA PRODUSELOR
Igienaphs garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului si pana in momentul livrarii. Produsele, acolo unde este cazul, sunt insotite de certificatul de garantie in original, emis de importator sau furnizor. In functie de produse si de furnizori, Furnizorul asigura garantii cuprinse intre 12 luni si 5 ani. 

DREPTUL DE RETUR
Potrivit Ordonanței OUG 34/20014 - privind protecția consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fără penalități si fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cădea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Dreptul la retur este aplicabil doar PERSOANELOR FIZICE.
Puteți descarcă formularul de retur aici. Acest formular este doar un model si nu este obligatoriu.
Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.
Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:
   - Produse desigiliate.
   - Produsele al caror ambalaj original este deteriorat
   - Produsele ce au fost utilizate

Va multumim,
Echipa PHS


 

BRANDURI