DERO - Producator - IgienaPHS.ro ✔️
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Produse DERO

Pastreaza hainele igienizate si parfumate, cu ajutorul unui detergent practic si accesibil. Dero scoate petele, chiar si pe cele mai dificile, iar in oferta magazinului IgienaPHS poti gasi atat detergent pudra, detergent lichid cat si capsule. Detergentul pudra este foarte practic si poate fi dozat in functie de cantitatea rufelor pentru o eficienta sporita, se dizolva imediat si are o spuma bogata. 
Detergentul lichid Dero permite turnarea solutiei direct pe pata, puterea de indepartare a acestora fiind una ridicata. In plus, este usor de folosit.
Detergentul capsule Dero are avantajul ca este deja portionat si stii exact pentru cate spalari iti ajunge. De obicei, acestea contin si balsam, mirosul placut persistand mai mult timp. Se pune direct in cuva masinii de spalat. 
Indiferent de varianta aleasa, detergentul Dero este eficient si are un raport excelent calitate-pret.
 

Detergenti rufe profesionali

Vezi Produse
Detergenti rufe profesionali
Detergenti rufe profesionali
Produse recomandate

Detergent pentru rufe automat Dero Frezie 2 in 1, 2kg

Detergent pudra pentru spalarea automata a rufelor.   Dero Ozon are o formula eficienta cu oxigen activ care spulbera cele mai frecvente 99 de pete, oferind in acelasi timp hainelor tale prospetimea care dureaza mult, mult timp.    Spalatul rufelor devine mai usor ca oricand.   Puterea lui DERO este la fel de proaspata chiar si la temperaturi mici. D[...]
Stoc epuizat

BRANDURI