Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Articole / stiri din domeniul curateniei si igienei profesionale

Motivele pentru care alegi să utilezi baia cu dispensere pentru hârtie igienică sau prosoape de hârtie și chiar dispensere de săpun sunt multe: fie baia este tranzitată zilnic de un număr ridicat de oaspeți, fie dorești să oferi o experiență plăcută, luxoasă, celor ce îți trec pragul biroului, hotelului sau clinicii medicale. Indiferent ce te determină să faci această alegere, ea este una bine-venită care poate influența costurile consumabilelor și de administrare dar și timpul personalului responsabil cu menținerea curățeniei.
Ai nevoie de profesioniști, unii pe care să îi ai în confortul casei tale și pentru care să nu trebuiască să diminuezi bugetul pentru cadourile celor dragi. Este vorba despre detergenții profesionali. Alegerea produselor de curățat este o operațiune ce merită întreaga ta atenție. Nimănui nu-i place să facă un lucru de două ori, mai ales când poate obține rezultatele dorite de prima oară; prin urmare, investiția în produsele profesionale potrivite scapă gospodinele de o grijă în plus.
Orice activitate de business necesită o organizare amănunțită, și cu atât mai mult nu pot fi scăpate din vedere lucrurile mărunte - materialele indispensabile sălilor de ședință, cabinetelor medicale și… grupurilor sanitare. Hârtia, sub aproape toate formele ei - prosoape de hârtie, role industriale, hârtie igienică, hârtie medicală - este un element absolut necesar oricărui mediu, de lucru sau personal, public sau privat.
Cu trecerea timpului și ca urmare a creșterii gradului de consumerism, depozitarea deșeurilor în containere de gunoi speciale, cu capacitate mare, a devenit o nevoie principală pentru companii și administrația publică. Pubelele sunt unele dintre cele mai folosite containere pentru deșeuri de diferite tipuri, de la deșeuri reciclabile la deșeuri menajere sau medicale.
Indiferent de vârstă sau mediu, fie că vorbim despre copii, adulți care lucrează în construcții, alimentație publică, domeniul medical și nu numai, igienizarea mâinilor cu dezinfectanți profesionali ne poate scuti de contactarea unor boli grave. La Igiena PHS susținem un stil de viață benefic pentru sănătatea noastră și, pentru că știm cât de important este spălatul pe mâini și realizarea acestei activități numai cu produse profesionale, colaborăm cu producători de top, din întreaga lume, precum Anios, Tork, Purell și nu numai.
Pentru a se alinia noilor norme, angajatorii au investit tot mai mult în amenajarea unor locuri speciale pentru fumat, în afara sediilor și locațiilor. Astfel, coșurile de gunoi, fie din inox sau din oțel inoxidabil, cu scrumieră au fost o opțiune potrivită deoarece sunt un colector eficient și de ajutor atât pentru personalul de curățenie din cadrul companiei sau hotelului, cât și pentru fumători care au nevoie de acest tip de coșuri cu scrumieră.
Igiena mâinilor este foarte importană și este un aspect care ar trebui discutat încă de acasă cu prichindeii și aprofundat în școli, grădinițe și nu numai pentru a evita pornirea unor adevărate epidemii și contactarea unor boli. Este esențială dotarea unităților de învățământ cu produse de curățenie profesionale, dezinfectanți de mâini și săpunuri antibacteriene dar și îndrumarea celor mici către efectuarea acestei operațiuni într-un mod corect.
Într-o bucătărie profesională, curățenia vaselor primează. Este extrem de neplăcut ca cei care servesc masa să atragă atenția ospătarului că au tacâmuri sau farfurii murdare. În acest caz, încrederea în localul respectiv se poate pierde imediat, chiar dacă mâncarea este ireproșabilă. De aceea, pentru spălarea manuală a veselor recomandăm utilizarea unui detergent profesional din gama SUMA. Concentrat, acesta va ajuta la păstrarea unor costuri optime dar va curăța și vasele perfect, exact așa cum trebuie.
Casa este sanctuarul tău, locul în care te simți eliberat de tot ceea ce este in exterior: agitație, muncă. Însă, din păcate, este și locul care îți poate ridica ceva probleme din punct de vedere al alergenilor, precum acarieni, praf, păr de animale sau chiar gândaci. Pe lângă simptomele neplăcute dar normale ale alergiilor, cum ar fi strănutul, înroșirea ochilor, mâncărimea, înfundarea și curgerea nasului, există și riscul de a face astm și inflamarea sinusurilor. De aceea, este esențială o curățenie în casă, realizată periodic, cel puțin o dată pe săptămână, folosind soluții și produse profesionale de curățenie.
Produsele de curățenie și detergenții profesionali sunt special concepuți pentru curățarea suprafețelor lavabile din industria alimentară, precum pardoseli, blaturi de lucru, uși, pereți, plafoane și echipamente de gătit. O curățenie făcută în mod regulat, realizată în profunzime și utilizând soluții și detergenți profesionali SUMA – gama HoReCa vă asigură rezultate excelente care vă ajută să treceți toate inspecțiile sanitare.

Produsele 1 – 10 din 25 rezultate

Categorii

Promoții
BRANDURI