marca-trusted
eLicitatie Certificari

Articole / stiri din domeniul curateniei si igienei profesionale

Curățarea aragazului. Trucuri și produse recomandate

Bucătăria este oglinda casei și trebuie întreținută corespunzător pentru a rămâne un loc sigur și igienic pentru întreaga familie. Întreținerea pieselor de mobilier, a suprafețelor și a aparaturii electrocasnice este o sarcină constantă, de la care nu trebuie să existe abateri. Însă murdăria, grăsimea arsă și faianța stropită sunt garantate într-o bucătărie în care se gătește în mod constant. Și știi care este aparatul care are cel mai mult de suferit? Chiar aragazul.

Colectarea selectivă a deșeurilor. Reguli și recomandări pentru clinici medicale și spitale

Modernizarea societății și dezvoltarea acesteia au atras după sine, așa cum este și firesc, și anumite dezavantaje, precum producția exagerată de deșeuri. Necolectate selectiv, adică separat, astfel încât unele dintre ele să poată fi reciclate și refolosite, acestea vor ajunge în natură, distrugând mediul, dar și sănătatea noastră. De aceea, în ultimii ani s-a pus accentul din punct de vedere legislativ pe o colectare selectivă a deșeurilor, atât în mediul casnic, cât și în cadrul companiilor, a instituțiilor publice, clinici medicale și spitale.

Curățarea grăsimii întărite. Produse recomandate și ponturi care îți vor fi de ajutor

Ori de câte ori gătim, chit să folosim ochiurile aragazului sau cuptorul, atât vasele folosite, cât și electrocasnicele se murdăresc de grăsime. Dacă se iau măsuri imediat, aceasta se poate curăța destul de ușor cu produse de curățenie profesionale. Însă, pe măsură ce trece timpul, curățarea grăsimii întărite poate deveni dificilă. Însă nu trebuie să te îngrijorezi căci îți venim în ajutor cu soluții (aproape) magice cu ajutorul cărora te vei putea bucura din nou de o bucătărie impecabilă.

Beneficiile aromaterapiei. Cum contribuie la starea ta de bine?

Aromaterapia este o ramură a medicinii naturiste ce are la bază utilizarea ierburilor aromatice provenite din diverse plante. Uleiurile esențiale extrase din plante au fost folosite de-a lungul timpului pentru prevenirea și chiar tratarea unor afecțiuni, fiind extrem de apreciate de o mulțime de oameni pentru proprietățile lor. Descoperă din articolul următor care sunt beneficiile aromaterapiei!

Curățenia și igienizarea în restaurant. Ghid cu recomandări și produse utile

https://www.igienaphs.ro/stiri/52-cum-alegi-cele-mai-bune-produse-de-curatenie.htmlÎntr-un restaurant, toate zonele trebuie să fie curățare ireproșabil, pentru siguranța clienților și pentru personal. Igienizarea și dezinfectarea restaurantului sunt procedee ce nu pot fi trecute cu vederea. Descoperă care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi, ce produse e recomandat să folosești și ține cont de frecvența curățeniei.

Curățarea mochetei. Recomandări pentru o igienizare impecabilă

Deși arată foarte bine și este o alternativă bună la parchet, curățarea mochetei poate da bătăi de cap dacă nu deții soluții profesionale de scos pete și câteva trucuri care să îți ușureze munca. Află în continuare ce trebuie să faci pentru a te bucura de mochete impecabile, chiar și după mult timp de când au fost montate!

Igienizarea corectă a mașinii de spălat rufe. Sfaturi și produse recomandate

Unul dintre cele mai apreciate aparate electrocasnice, mașina de spălat rufe își face de fiecare dată treaba cu rapiditate și eficiență, scutindu-ne de spălatul hainelor manual ce implica, în trecut, un efort considerabil, timp pierdut și rezultate mai puțin remarcabile.  Însă, pentru a te bucura de aceasta cât mai mult timp și pentru a funcționa la parametrii optimi, trebuie să te asiguri că ocazional te ocupi și de curățarea mașinii de spălat. Cum poți face acest lucru, cu ce produse de curățenie și de câte ori este nevoie afli în articolul de față.

Cum cureți petele de vin roșu de pe haine? Trucuri și produse utile

Vinul roșu este preferatul multor persoane, fiind savurat în momentele de relaxare, după o masă copioasă, la o cină romantică sau la o petrecere cu prietenii. Însă, când ți-e lumea mai dragă, te poți trezi cu o pată de toată frumusețea pe rochia cea nouă sau pe cămașa imaculată. Fii fără grijă, căci vei afla din articolul de față cu ce scoți petele de vin roșu de pe haine, fără efort!
1 - 10 din 139 articole