Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles
Datorita perioadei extrem de aglomerate, am suspendat temporar preluarea comenzilor telefonice, prin urmare, va rugam sa plasati comanda online, eventual prin e-mail. Disponiblitatea produselor este actualizata permanent pe site insa livrarea comenzii poate suferi intarzieri de 3-4 zile, datorita aglomerarii curierilor. Totodata, atat pentru siguranta dvs. cat si a personanului nostru, am suspendat temporar activitatea cu publicul la sediu.

OK, am inteles

Articole / stiri din domeniul curateniei si igienei profesionale

De cele mai multe ori, culoarea roșie a mopului de curățat, laveta galbenă sau căruciorul de curățenie albastru nu ridică nicio curiozitate, însă în spatele cromaticii stau explicații ce nu pot fi neglijate. Codul de culori al produselor de curățat are o importanță ridicată și anume prevenirea contaminării cu microbi și bacterii între zonele care prezintă risc înalt de răspândire al infecțiilor.
Lupta împotriva microbilor și a virușilor este una constantă însă utilizând dezinfectanții profesionali potriviți devine mai ușoară și cu o rată de succes crescută. Cum bacteriile și germenii se dezvoltă peste tot, produsele profesionale de curățenie sunt recomandate pentru a eradica în proporții destul de ridicate, unele chiar până la 99%, aceste probleme. Astfel, au fost perfecționați dezinfectanții profesionali pentru suprafețe, pentru instrumentarul medical și pentru mâini.
Când vine vorba despre curățenia în casă, parcă nimeni nu se încumetă să dea cu aspiratorul, cu mopul și să șteargă praful. Însă, ce părere ai dacă, pe lângă ajutorul pe care l-ai primi de la familie, ar mai veni unul și de la specialiștii în domeniu? Cu doar câteva click-uri, poți cumpăra un întreg arsenal de produse profesionale de curățenie de la IgienaPHS, cu eficiență ridicată, pentru a te bucura de bani economisiți și timp redus de curățare.
Indiferent de perioada anului despre care vorbim, podelele sunt expuse la tot felul de pete și murdărie. Să facem un exercițiu de imaginație și să ne gândim câte persoane trec zilnic pragul marilor magazine, al hotelurilor sau al clădirilor de birouri?! Ar fi ineficient să numărăm, așa că mai bine găsim soluții. IgienaPHS s-a gândit la toate și vă pune la dispoziție o multitudine de resurse ce promit a fi ajutoare de nădejde în procesul de curățare al diferitelor tipuri de pardoseală.
Grupurile sanitare trebuie să inspire în primul rând încredere, printr-o igienă riguroasă, făcută cu perseverență și periodicitate. De aceea, produsele cu care aceștia intră în contact, trebuie să fie dintr-o gamă profesională și aici putem vorbi despre: dispensere de hârtie igienică, dispensere de prosoape de hârtie, dispensere odorizante, dispensere cu punguțe igienice, dozatoare de săpun cu refill și nu numai.
IgienaPHS prezintă clienților diferite modele de role de hârtie industrială recomandată în special în mediile industriale, ateliere mecanice, spălătorii auto, bucătării, hoteluri, benzinării etc. Lista de produse din gama IgienaPHS continuă cu: role de hârtie medicală, role tip cearșaf - utile în saloanele de înfrumusețare, cabinete și clinici medicale, prosoape din hârtie cu derulare centrală, prosoape din hârtie împăturite și prosoape zz – eficiente pentru companii, mall-uri, școli și restaurante.
De la minibaruri hoteliere, seifuri, uscătoare de păr hoteliere, consumabile de hârtie, cărucioare pentru curățenie, soluții pentru curățenie și consumabile hoteliere împachetete individual sau cu sistem de reumplere...pe toate le poți achiziționa dintr-un singur loc. Pe lângă serviciile oferite de hotel, amabilitatea personalului și un loc cald în care să doarmă noaptea, câștigă-ți clienții oferindu-le mici detalii plăcute.
Motivele pentru care alegi să utilezi baia cu dispensere pentru hârtie igienică sau prosoape de hârtie și chiar dispensere de săpun sunt multe: fie baia este tranzitată zilnic de un număr ridicat de oaspeți, fie dorești să oferi o experiență plăcută, luxoasă, celor ce îți trec pragul biroului, hotelului sau clinicii medicale. Indiferent ce te determină să faci această alegere, ea este una bine-venită care poate influența costurile consumabilelor și de administrare dar și timpul personalului responsabil cu menținerea curățeniei.
Ai nevoie de profesioniști, unii pe care să îi ai în confortul casei tale și pentru care să nu trebuiască să diminuezi bugetul pentru cadourile celor dragi. Este vorba despre detergenții profesionali. Alegerea produselor de curățat este o operațiune ce merită întreaga ta atenție. Nimănui nu-i place să facă un lucru de două ori, mai ales când poate obține rezultatele dorite de prima oară; prin urmare, investiția în produsele profesionale potrivite scapă gospodinele de o grijă în plus.
Orice activitate de business necesită o organizare amănunțită, și cu atât mai mult nu pot fi scăpate din vedere lucrurile mărunte - materialele indispensabile sălilor de ședință, cabinetelor medicale și… grupurilor sanitare. Hârtia, sub aproape toate formele ei - prosoape de hârtie, role industriale, hârtie igienică, hârtie medicală - este un element absolut necesar oricărui mediu, de lucru sau personal, public sau privat.

Produsele 1 – 10 din 32 rezultate

Categorii

Promoții
BRANDURI