Articole, stiri, noutăți
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Articole / stiri din domeniul curateniei si igienei profesionale

Dezinfectarea liftului - Cum previi inovator îmbolnăvirile de COVID-19
Infectarea cu SARS CoV-2 se poate produce pe calea aerului, dar și prin suprafețe contaminate. Simpla prezență, la o distanță mai mică de 2 metri de o persoană infectată, crește exponențial riscul contractării noului coronavirus. În cazul suprafețelor contaminate, cel mai mare risc îl au cele din spațiile comune atinse frecvent: mânere, balustrade, lift, bănci, etc. Află în articol cum anume se face o dezinfectare eficientă a ascensoarelor!
Amenajarea camerei de hotel cu un minibar
Camera de hotel reprezintă un spațiu de odihnă și relaxare pentru turiștii care îi calcă pragul. Aceasta trebuie să fie cât mai primitoare și mai echipată, pentru a asigura bunăstarea și fericirea clienților. Cu siguranță, aceștia vor fi impresionați dacă găsesc în cameră un minibar cu gustări și băuturi răcoritoare. Află în rândurile următoare ce este un minibar, unde ar fi bine de amplasat, motivele pentru care trebuie să amenajezi camera de hotel cu un astfel de dispozitiv și cum îl poți alege pe cel mai potrivit în funcție de câteva criterii esențiale.
Curățarea și dezinfectarea telefonului: Sfaturi și produse recomandate
Așa cum avem grijă să ne igienizăm constant mâinile, tot la fel ar trebui să curățăm și să dezinfectăm telefonul în mod regulat, de mai multe ori într-o zi. Gândește-te și de câte ori l-ai pus pe masa de la restaurant, pe bancă sau pe birou sau de câte ori l-ai butonat imediat ce ai atins mânerele ușilor, după ce ai atins mâncarea, barele de susținere din mijloacele de transport în comun și nu numai. Însă cum putem să ne bucurăm de un telefon complet igienizat în permanență? Citește mai jos ce este indicat și ce nu atunci când vrei să îți cureți telefonul!
Sterilizarea și dezinfectarea instrumentarului medical: Reguli de bază
Fără doar și poate, igiena este esențială în orice unitate medicală, fiind un loc în care vin pentru a se trata numeroase persoane cu probleme de sănătate, cu imunitate scăzută, sensibile în general la factori externi dăunători, cum ar fi bacteriile, microbii, virusurile. Iar spitalele și clinicile sunt locul preferat de dezvoltare al infecțiilor nosocomiale ce se suprapun cu boala pentru care pacientul s-a prezentat la medic, inițial. Infecțiile intraspitalicești sunt grave, însă pot fi prevenite printr-o igienă exemplară, atât a cadrelor medicale, cât a întregului spațiu, per ansamblu, dar mai ales a instrumentarului medical.
Dezinfecția și sterilizarea ustensilelor de manichiură: Pas cu pas
Mersul la salon reprezintă un moment de răsfăț pentru mulți dintre noi, în special pentru doamne, iar o manichiură bine făcută denotă grijă față de propria persoană. Însă, dacă un salon nu respectă normele de igienă, poate pune în pericol sănătatea atât a angajaților cât și a clienților. De aceea, pentru a preveni orice tip de eveniment neplăcut trebuie respectate întocmai normele de igienă, mai ales când vine vorba despre dezinfecția și sterilizarea ustensilelor de manichiură.
Curățarea tastaturii și a laptopului: Sfaturi și recomandări practice
Pe lângă mâinile ce trebuie dezinfectate de multiple ori pe zi, tastatura, laptopul și telefonul sunt doar câteva dintre obiectele cărora trebuie să le acorzi atenție sporită, fiecare dintre ele fiind un adevărat magnet pentru bacterii, microbi și virusuri. Lansăm un scurt ghid ce te va ajuta să cureți tastatura și laptopul repede, dar mai ales eficient. Așa că adună în jurul tău ustensilele și soluțiile necesare și hai să începem!
Curățenia în sala de fitness: Pași de urmat și produse recomandate
Curățenia este vitală în zonele cu trafic intens. Ai grijă de sala de fitness pe care o administrezi și vei avea numai de câștigat. Pe lângă faptul că o unitate complet igienizată înseamnă un plus garantat pentru imaginea firmei, curățenia contribuie și la sănătatea generală a personalului și tuturor clienților.
Deșeurile hoteliere: Colectare și soluții eficiente
Când vine vorba despre consumul resurselor dar și despre generarea unor cantități enorme de deșeuri, industria ospitalității este în top. Este și normal ținând cont de fluxul zilnic de oameni, de consumul generat de aceștia dar și de dorința hotelierilor și proprietarilor de restaurante de a păstra curățenia în permanență. De aceea, se impune luarea unor măsuri urgente pentru diminuarea cantităților de deșeuri hoteliere și din rândul restaurantelor și supunerea acestora legilor din domeniu.
Cum se spală corect lenjeriile de pat din hotel: Reguli de bază
Igiena joacă un rol cu adevărat important atunci când vorbim despre unitățile de cazare, dezinfectarea tuturor obiectelor fiind esențială pentru întâmpinarea corectă și în perfectă siguranță a turiștilor. Recepția, lobby-ul principal, restaurantul și, mai ales, camera de hotel trebuie să fie igienizate folosind numai dezinfectanți profesionali. Lenjeriile de pat, prosoapele și toate textilele dintr-o cameră trebuie să primească atenția necesară de la personalul administrativ în vederea oferirii unor condiții de cazare mai mult decât decente.
Fidelizarea clienților unui hotel: Detalii care fac diferența
Agonia industriei hoteliere, provocate de pandemia de Covid-19, nu s-a terminat și multe centre de cazare au fost nevoite să își închidă porțile. Revenirea la normal a turismului se face treptat, iar hotelurile rămase deschise sunt nevoite să se reorganizeze, atât din punct de vedere administrativ cât și din punct de vedere al marketingului, pentru atragerea unui număr cât mai ridicat de turiști. Printre strategiile de promovare bine puse la punct, programele de fidelizare au jucat un rol foarte important, atât în rândul pensiunilor cât și în cadrul marilor lanțuri hoteliere, din dorința de a atrage dar și de a avea o rată de revenire ridicată a turiștilor.

Produsele 1 – 10 din 94 rezultate

Categorii

Promoții
BRANDURI