Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Articole / stiri din domeniul curateniei si igienei profesionale

În domeniul ospitalității, lucrurile tind să se îndrepte într-o direcție pozitivă, căci tot mai mulți hotelieri din întreaga lume au început să conștientizeze importanța unui turism sustenabil, care să aibă un impact tot mai mic asupra mediului. Aceștia au ajuns la concluzia că stă în puterea lor să ofere condiții excelente de cazare, superioare, dar cu investiții semnificativ reduse și fără a pune în pericol natura.
În timpul vieții, o persoană produce aproximativ de 600 ori mai multe gunoaie decât greutatea sa, suficient cât să umple câteva camioane. Problema este că Planeta noastră este suprapopulată și, făcând un ușor exercițiu de imaginație, putem înțelege ce se întâmplă la nivel global din punct de vedere al deșeurilor.
Mulți dintre noi ajungem să petrecem mai mult timp la serviciu decât acasă. De aceea, spațiul în care petrecem atâtea ore pe zi trebuie să ne inspire, să fie un loc aerisit în care să domnească ordinea.
Intr-o lume in care business-urile mari incearca sa se apropie tot mai mult de consumatori, oferindu-le experiente dintre cele mai inedite si interactive, exista o latura a vanzarilor ce ridica marketingul la nivel de arta: scent marketing.
Probabil ca ultimul lucru la care te gandesti dimineata, atunci cand iti torni ceasca de cafea la birou, schimband ultimele noutati cu colegii, este faptul ca pe manerul canii filtrului de cafea se regasesc, cel mai probabil, o multime de bacterii.
Iată un scenariu care suntem siguri că îți este familiar: o pardoseală impecabilă, proaspăt spalată, care în câteva minute arată de parcă o mulțime de oameni cu încălțăminte plină de noroi s-a trezit să intre în același timp în încăpere…
Cu toții ne dorim un oraș curat, prin care să ne plimbăm cu plăcere. Fiecare dintre noi are o responsabilitate în acest sens și poate contribui, în primul rând păstrându-l așa cum este și având grijă să nu lase urme pe unde trece.
Una dintre primele impresii cu care rămânem atunci când intrăm într-o încăpere este a mirosului pe care îl percepem. Fie că este vorba despre o senzație de curățenie și prospețime sau despre cea a unei arome anume – cu siguranță că un miros plăcut ne face să ne simțim în largul nostru, indiferent de încăperea în care intrăm.
Atunci când vorbim despre uscătoare de păr hoteliere, liderul incontestabil al segmentului este Valera, specialistul elvețian ce beneficiază de reputația solidă a simbolului “Swiss Made”, o garanție a calității recunoscută pe plan internațional.
Cum alegi cel mai bun dozator de săpun lichid profesional? Unul dintre echipamentele esențiale din dotarea toaletelor – fie că vorbim despre cele utilizate în domeniul business sau chiar cele personale – este dozatorul de săpun lichid.

Produsele 1 – 10 din 11 rezultate

Categorii

Promoții
BRANDURI