Articole, stiri, noutăți
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Articole / stiri din domeniul curateniei si igienei profesionale

Igiena la locul de muncă: importanță, reguli și sfaturi utile
Companiile, mici sau mari, au stabilit reguli interne stricte și anumite protocoale pentru a-și menține angajații departe de riscul unei infectări. Însă efortul trebuie să vină din ambele direcții: atât dinspre companie cât și din partea celor ce își desfășoară activitatea într-un spațiu comun. Cu eforturi cumulate și menținerea unei igiene corecte la locul de muncă, riscul contaminării se reduce semnificativ.
Ce sunt acarienii și cum poți scăpa de ei?
Combaterea acarienilor în totalitate nu este cu putință, însă le putem îngreuna situația și viața, ocupându-ne un pic mai mult și mai atent de curățenia în casă. Igienizarea săptămânală a casei nu trebuie neglijată, aceasta ajutând la diminuarea numărului micuților dăunători.
Ghid privind igiena în saloanele de înfrumusețare
Fără doar și poate, curățenia într-un salon de înfrumusețare trebuie să fie exemplară, pentru menținerea unor standarde ridicate și a unei clientele atent selectate. Când vine vorba despre igienă, aceasta trebuie menținută pe toate palierele, atât în privința personalului cât a spațiului în sine întru-cât este cea mai bună modalitate de a proteja sănătatea angajaților dar și a celor ce au încredere în serviciile tale și îți susțin businessul.
Dotarea hotelului pentru setarea standardelor de igienă: ghid complet
Reputația unui hotel se clădește în timp și, ca în oricare altă situație, se poate strica extrem de rapid, după câteva recenzii negative lăsate de clienți pe site-ul oficial al hotelului, pe rețelele de socializare, pe bloguri sau alte site-uri. O experiență neplăcută poate avea urmări asupra întregului business, poate avea un impact major asupra loialității clienților, determinându-i pe aceștia să nu mai revină.
Dezinfectarea casei de la A la Z
Dacă încă nu te-ai deprins cu dezinfectarea tuturor suprafețelor din jur, a obiectelor și, în special, a mâinilor, atunci este timpul să le acorzi o atenție sporită acestora. Pericolul pandemiei nu a trecut, asta o știm cu toții. Însă, chiar dacă nu exista această problemă, tot trebuia să ne asigurăm în permanență că lucrurile pe care le atingem în mod frecvent nu sunt numai curate...ci și dezinfectate. Astfel, putem ține la distanță anumite boli și avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi. Valul de schimbări de care am avut parte în ultimele luni și-a pus amprenta pe stilul nostru de viață și, mai ales, pe schimbarea unor obiceiuri.
Cum alegi odorizantul pentru fiecare încăpere?
Cum timpul petrecut în căminul propriu a crescut simțitor în acest ultim an, a crescut și dorința oamenilor de a-și amenaja un spațiu confortabil, care să le servească atât ca locuință, spațiu de relaxare, loc de întâlnire cu prietenii și chiar birou. Astfel că, pe lângă piese de mobilier și decorațiuni, aromoterapia a câștigat și ea tot mai mulți adepți, beneficiile acesteia fiind cunoscute încă din antichitate. În zilele noastre, avem la dispoziție o gamă complexă de odorizante profesionale pentru cameră, odorizante de cameră electrice, naturale, bețișoare parfumate, difuzer, lumânări parfumate și nu numai.
Cum folosești corect dezinfectantul pentru mâini?
Igienizarea mâinilor ar trebui să reprezinte o prioritate pentru toată lumea și, de aceea, se recomandă spălarea corectă a mâinilor cu apă și săpun, înainte de a utiliza un produs dezinfectant. Indiferent că preferi un săpun solid sau unul lichid, important este să folosești tehnica corectă de curățare a mâinilor pentru o eficiență sporită. În lupta împotriva microbilor, bacteriilor și a virusurilor, este indicat ca dezinfectantul de mâini utilizat să aibă o concentrație cât mai ridicată de alcool.
Tipuri de dezinfectanți pentru curățenia casei de care ai nevoie
Casa este sanctuarul nostru, locul în care ne simțim poate cel mai protejați însă, din păcate, tindem să aducem la interior inamici nevăzuți, precum bacterii, microbi și mizerie, fără ca măcar să ne dăm seama. Fiecare obiect din casă pe care îl atingem poate fi contaminat dacă mâinile nu sunt spălate și dezinfectate cu rigurozitate. Chiar dacă aceasta pare curată, poate conține patogeni ce ne pot pune sănătatea în pericol. Specialiștii recomandă utilizarea unor produse dezinfectante profesionale, cu un grad ridicat de eficiență, pe care ar trebui să le avem în permanență în casă.
Cum facem curățenia de sărbători ținând cont de perioada Covid-19
Dacă în trecut, curățenia de Crăciun era gata în câteva ore, acum va trebui să aloci mai mult timp acestui proces, deoarece va trebui să dezinfectezi corespunzător toate suprafețele. Iar pentru asta îți venim în ajutor cu câteva sfaturi, care să te ajute să faci curățenie cât mai eficient.
Ce produse profesionale de igienă nu trebuie să lipsească dintr-o cameră de hotel
Produsele de igienă personală sunt o componentă importantă, care pot influența experiența unui oaspete, într-un hotel. Așa că, tot mai mulți manageri de hoteluri investesc în astfel de produse, pentru a le oferi clienților cele mai bune condiții de cazare. Chiar dacă, pentru mulți clienți, sunt mai importante alte aspecte, cum ar fi poziționarea hotelului, prețul camerei, curățenia și confortul din dormitor, și produsele de igienă personală ar trebui să joace un rol esențial și să facă o diferență în ceea ce privește calitatea serviciilor.

Produsele 1 – 10 din 58 rezultate

Categorii

Promoții
BRANDURI