Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Articole / stiri din domeniul curateniei si igienei profesionale

Indiferent de perioada anului despre care vorbim, podelele sunt expuse la tot felul de pete și murdărie. Să facem un exercițiu de imaginație și să ne gândim câte persoane trec zilnic pragul marilor magazine, al hotelurilor sau al clădirilor de birouri?! Ar fi ineficient să numărăm, așa că mai bine găsim soluții. IgienaPHS s-a gândit la toate și vă pune la dispoziție o multitudine de resurse ce promit a fi ajutoare de nădejde în procesul de curățare al diferitelor tipuri de pardoseală.
Grupurile sanitare trebuie să inspire în primul rând încredere, printr-o igienă riguroasă, făcută cu perseverență și periodicitate. De aceea, produsele cu care aceștia intră în contact, trebuie să fie dintr-o gamă profesională și aici putem vorbi despre: dispensere de hârtie igienică, dispensere de prosoape de hârtie, dispensere odorizante, dispensere cu punguțe igienice, dozatoare de săpun cu refill și nu numai.
IgienaPHS prezintă clienților diferite modele de role de hârtie industrială recomandată în special în mediile industriale, ateliere mecanice, spălătorii auto, bucătării, hoteluri, benzinării etc. Lista de produse din gama IgienaPHS continuă cu: role de hârtie medicală, role tip cearșaf - utile în saloanele de înfrumusețare, cabinete și clinici medicale, prosoape din hârtie cu derulare centrală, prosoape din hârtie împăturite și prosoape zz – eficiente pentru companii, mall-uri, școli și restaurante.
De la minibaruri hoteliere, seifuri, uscătoare de păr hoteliere, consumabile de hârtie, cărucioare pentru curățenie, soluții pentru curățenie și consumabile hoteliere împachetete individual sau cu sistem de reumplere...pe toate le poți achiziționa dintr-un singur loc. Pe lângă serviciile oferite de hotel, amabilitatea personalului și un loc cald în care să doarmă noaptea, câștigă-ți clienții oferindu-le mici detalii plăcute.
Motivele pentru care alegi să utilezi baia cu dispensere pentru hârtie igienică sau prosoape de hârtie și chiar dispensere de săpun sunt multe: fie baia este tranzitată zilnic de un număr ridicat de oaspeți, fie dorești să oferi o experiență plăcută, luxoasă, celor ce îți trec pragul biroului, hotelului sau clinicii medicale. Indiferent ce te determină să faci această alegere, ea este una bine-venită care poate influența costurile consumabilelor și de administrare dar și timpul personalului responsabil cu menținerea curățeniei.
Ai nevoie de profesioniști, unii pe care să îi ai în confortul casei tale și pentru care să nu trebuiască să diminuezi bugetul pentru cadourile celor dragi. Este vorba despre detergenții profesionali. Alegerea produselor de curățat este o operațiune ce merită întreaga ta atenție. Nimănui nu-i place să facă un lucru de două ori, mai ales când poate obține rezultatele dorite de prima oară; prin urmare, investiția în produsele profesionale potrivite scapă gospodinele de o grijă în plus.
Orice activitate de business necesită o organizare amănunțită, și cu atât mai mult nu pot fi scăpate din vedere lucrurile mărunte - materialele indispensabile sălilor de ședință, cabinetelor medicale și… grupurilor sanitare. Hârtia, sub aproape toate formele ei - prosoape de hârtie, role industriale, hârtie igienică, hârtie medicală - este un element absolut necesar oricărui mediu, de lucru sau personal, public sau privat.
Cu trecerea timpului și ca urmare a creșterii gradului de consumerism, depozitarea deșeurilor în containere de gunoi speciale, cu capacitate mare, a devenit o nevoie principală pentru companii și administrația publică. Pubelele sunt unele dintre cele mai folosite containere pentru deșeuri de diferite tipuri, de la deșeuri reciclabile la deșeuri menajere sau medicale.
Indiferent de vârstă sau mediu, fie că vorbim despre copii, adulți care lucrează în construcții, alimentație publică, domeniul medical și nu numai, igienizarea mâinilor cu dezinfectanți profesionali ne poate scuti de contactarea unor boli grave. La Igiena PHS susținem un stil de viață benefic pentru sănătatea noastră și, pentru că știm cât de important este spălatul pe mâini și realizarea acestei activități numai cu produse profesionale, colaborăm cu producători de top, din întreaga lume, precum Anios, Tork, Purell și nu numai.
Pentru a se alinia noilor norme, angajatorii au investit tot mai mult în amenajarea unor locuri speciale pentru fumat, în afara sediilor și locațiilor. Astfel, coșurile de gunoi, fie din inox sau din oțel inoxidabil, cu scrumieră au fost o opțiune potrivită deoarece sunt un colector eficient și de ajutor atât pentru personalul de curățenie din cadrul companiei sau hotelului, cât și pentru fumători care au nevoie de acest tip de coșuri cu scrumieră.

Produsele 1 – 10 din 29 rezultate

Categorii

Promoții
BRANDURI