marca-trusted
eLicitatie Certificari

Articole / stiri din domeniul curateniei si igienei profesionale

Reguli de igienă în saloanele de tatuaje: 4 produse profesionale recomandate

Ai deja un salon de tatuaje sau îți surâde ideea de a deschide unul? Deținerea unui salon de tatuaje vine cu o mulțime de responsabilități ce nu trebuie trecute cu vederea, pentru a nu pune în pericol sănătatea celor care apelează la serviciile tale și chiar a angajaților. De aceea, igiena salonului de tatuaje trebuie respectată ca la carte.  Citește în articol cum să impui un program și o rutină de curățenie și dezinfectare, astfel încât noul tău salon să se bucure de succes.

Spălarea perdelelor și draperiilor hoteliere. Sfaturi utile și produse recomandate

Perdelele și draperiile oferă intimitate și un aspect plăcut unei camere de hotel. Însă, deși curățenia unui hotel este esențială și este o activitate ce se realizează zilnic, uneori perdelele și draperiile nu primesc grija și atenția cuvenită. Deși poate acestea arată foarte bine, totuși ele colectează praf ce poate fi inhalat de oaspeți și care le poate provoca diferite reacții alergice.  Află din articolul de față care sunt pașii necesari pentru igienizarea perdelelor și a draperiilor din unitățile de cazare.

Top 5 tipuri de hârtie igienică profesională

În mediul profesional, curățenia și igiena sunt elemente esențiale astfel încât toată lumea să se simtă confortabil și în siguranță, atât angajații cât și clienții și colaboratorii. De la intrare și până la băi, totul trebuie să strălucească de curățenie.  Un rol esențial îl joacă personalul administrativ dar și produsele de curățenie pe care acesta le folosesc precum cărucioarele de curățenie, mopul, mătura, aspiratorul și lavetele dar și soluțiile și detergenții de curățat atât podelele cât și suprafețele. 

Curățarea și întreținerea jaluzelelor. Sfaturi practice și produse utile

Jaluzelele au un rol important atât într-o locuință cât și într-un spațiu profesional precum un birou, amenajarea unei camere de hotel și nu numai. Acestea oferă intimitate atunci când privirile trecătorilor pot fi incomode, țin la distanță soarele prea puternic și implicit căldura în zilele toride. Ele reprezintă o alternativă bună la perdele și draperii, ocupând puțin spațiu și oferind senzația de curățenie și ordine.  Însă cât de des trebuie să te ocupi de curățarea și întreținerea jaluzelelor? Citește în articolul de față tips & tricks despre cum le poți păstra ca noi și, mai ales, care sunt produsele de curățenie de care ai nevoie.

Siguranța alimentară: ce este și care sunt sistemele de management?

De-a lungul anilor, obiceiurile de consum ale oamenilor s-au schimbat, aceștia devenind mai conștienți și mai interesați ca niciodată de calitatea mâncării pe care o consumă dar și de proveniența produselor alimentare. Iar în tot acest lanț de producție nu este de dorit să existe probleme ce pot afecta calitatea acestora și pot pune în pericol sănătatea populației. Responsabilitatea producătorilor este de a prezenta și oferi produse alimentare sigure și sănătoase  consumatorului final. 

Cu ce se curăță mobila de bucătărie din restaurant: 6 produse profesionale recomandate

Menținerea bucătăriei restaurantului curată și igienizată denotă respect pentru afacerea ta, pentru angajați dar și pentru clienți. Știm că poate fi dificil să menții standardele de igienă la cote foarte ridicate când în spațiul respectiv se perindă zilnic poate zeci de persoane, de la bucătari, ajutor de bucătar, ospătari și personalul administrativ și se gătește fără oprire. Însă tocmai pentru că este un spațiu aglomerat și acolo se prepară mâncarea, pentru evitarea îmbolnăvirii clienților și angajaților, bucătăria restaurantului tău trebuie să fie impecabilă.

Igienizarea unui salon de manichiură: cum păstrezi totul impecabil

Pentru multe doamne, mersul la salon este o activitate atât necesară cât și plăcută și relaxantă. Dar, chiar și saloanele care arată foarte bine riscă să devină adevărate focare de infecție dacă nu sunt igienizate și dezinfectate corespunzător. Mici accidente precum înțeparea cu forfecuța sau tăierea cuticulelor prea adânc pot avea loc în timpul procedurilor de manichiură și pedichiură și, fără să ne dăm seama, avem răni deschise ce pot intra în contact cu bacterii, microbi și chiar virusuri periculoase.  Așadar, când vine vorba despre deschiderea, amenajarea și administrarea unui salon de manichiură și pedichiură, primul lucru care trebuie luat în considerare este igiena, pentru a diminua riscul de a răspândi anumite infecții în rândul clientelei și al angajaților.

Curățarea și igienizarea teraselor restaurantelor: 6 produse recomandate

Procedurile igienizare restaurant trebuie să devină o prioritate pentru orice proprietar, atât pentru dezvoltarea unei afaceri corecte, care își respectă clientela cât și pentru menținerea sănătății optime a angajaților.   În articolul de față ne-am propus să schițăm regulile de bază pe care un restaurant trebuie să le respecte din punct de vedere al igienei, punând accentul pe spălarea și igienizarea teraselor, dar și să venim cu recomandări de produse profesionale de curățenie ce îți vor fi de un real ajutor.

Curățenia de primăvară în grădină. Cum să ai o curte perfect îngrijită?

Așa cum ne preocupăm de îngrijirea casei la începutul fiecărui sezon și ne ocupăm de igienizarea completă a acesteia, la fel ar trebui să ne ocupăm și de curățenia de primăvară în grădină. Indiferent că facem referire la grădinile particulare sau la cele care deservesc o clădire de birouri, acestea trebuie îngrijite cu aceeași dăruire. Indiferent de dimensiunea acesteia, curtea trebuie să reflecte personalitatea celor care locuiesc sau lucrează în spațiul respectiv.

Dezinfectarea mașinii de spălat vase. Trucuri și produse recomandate

Mașina de spălat vase ocupă, cu siguranță, un loc aparte în inima membrilor familiei deoarece sarcina spălării vaselor nu va mai fi o corvoadă pentru nimeni. Însă, la fel ca fiecare aparat electrocasnic din casa noastră și mașina de spălat vase trebuie igienizată pentru a ne bucura de ajutorul ei cât mai mult timp. Tu când te-ai ocupat ultima dată de dezinfectarea mașinii de spălat vase? În articolul de față ne-am propus să îți arătăm cum se curăță mașina de spălat vase rapid și eficient! 
1 - 10 din 162 articole