Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Articole / stiri din domeniul curateniei si igienei profesionale

Sistemul medical a evoluat considerabil de la 1800, iar regulile de igienă s-au îmbunătățit, ducând la apariția unor dezinfectanți profesionali performanți. În același timp, s-a realizat un set de reguli pe care cadrele medicale ar trebui să le respecte, identificându-se câteva momente cheie în care aceștia ar trebui să își igienizeze mâinile: înainte de a intra în contact cu un pacient, după contactul direct și după contactul cu lucrurile și mediul în care acesta stă.
Pentru a veni în ajutorul personalului administrativ este absolut necesar ca acesta să fie dispună de soluții profesionale de curățenie și aparatura aferentă. Produsele profesionale de curățenie reduc pe termen lung costurile și efortul, iar totul va arăta impecabil. Indiferent de tipul de podea de care dispui în birou, aspiratoarele profesionale de lichid si praf sunt de mare ajutor.
Când pășesc pentru prima dată în hotel, oaspeții trebuie să fie impresionați de mai multe aspecte: de modul în care au fost întâmpinați, de cum arată locația și de facilitățile oferite care îi pot cuceri pe loc. Tot mai mulți turiști se bazează pe cosmeticele hoteliere pe care le primesc la cazare deoarece companiile aeriene au reguli foarte stricte în ceea ce privește cantitatea de lichide precum șampon, săpun lichid și gel de duș admisă în avion.
Eficientizarea muncii și a timpului personalului administrativ a devenit un target pentru mulți manageri, fie că vorbim despre cei de hoteluri, restaurante tip fast-food sau spitale, clinici medicale. Cărucioarele pentru curățenie profesionale au devenit indispensabile în tot procesul de curățenie pentru că întrunesc mai multe avantaje, oferind spațiu mare de depozitare, compartimentare eficientă și manevrabilitate facilă. La Igiena PHS vă oferim o gamă largă de cărucioare profesionale de curățenie pentru variate domenii de activitate, care vă vor ajuta să economisiți, timp, bani și să oferiți vizitatorilor condiții optime de cazare sau servire a mesei.
În domeniul ospitalității, lucrurile tind să se îndrepte într-o direcție pozitivă, căci tot mai mulți hotelieri din întreaga lume au început să conștientizeze importanța unui turism sustenabil, care să aibă un impact tot mai mic asupra mediului. Aceștia au ajuns la concluzia că stă în puterea lor să ofere condiții excelente de cazare, superioare, dar cu investiții semnificativ reduse și fără a pune în pericol natura.
În timpul vieții, o persoană produce aproximativ de 600 ori mai multe gunoaie decât greutatea sa, suficient cât să umple câteva camioane. Problema este că Planeta noastră este suprapopulată și, făcând un ușor exercițiu de imaginație, putem înțelege ce se întâmplă la nivel global din punct de vedere al deșeurilor.
Mulți dintre noi ajungem să petrecem mai mult timp la serviciu decât acasă. De aceea, spațiul în care petrecem atâtea ore pe zi trebuie să ne inspire, să fie un loc aerisit în care să domnească ordinea.
Intr-o lume in care business-urile mari incearca sa se apropie tot mai mult de consumatori, oferindu-le experiente dintre cele mai inedite si interactive, exista o latura a vanzarilor ce ridica marketingul la nivel de arta: scent marketing.
Probabil ca ultimul lucru la care te gandesti dimineata, atunci cand iti torni ceasca de cafea la birou, schimband ultimele noutati cu colegii, este faptul ca pe manerul canii filtrului de cafea se regasesc, cel mai probabil, o multime de bacterii.
Iată un scenariu care suntem siguri că îți este familiar: o pardoseală impecabilă, proaspăt spalată, care în câteva minute arată de parcă o mulțime de oameni cu încălțăminte plină de noroi s-a trezit să intre în același timp în încăpere…

Produsele 1 – 10 din 15 rezultate

Categorii

Promoții
BRANDURI