Articole, stiri, noutăți
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Articole / stiri din domeniul curateniei si igienei profesionale

Minibarurile hoteliere – alegeri inspirate pentru dotarea camerelor
Industria hotelieră are nevoie de redresare pentru a face față pierderilor înregistrate din cauza pandemiei provocate de Sars-CoV-2 și, cu atât mai mult, necesită mici adaptări pentru a face față noilor condiții de cazare. Cum distanțarea socială și purtarea măștilor de protecție rămân măsuri obligatorii și în Perioada de Alertă, iar restaurantele și evenimentele din spațiile închise au încă suspendat cursul normal de desfășurare a activităților, hotelierii vin cu alternative care să permită respectarea acestor măsuri. Astfel, clipele de relaxare sau savurarea băuturii preferate se mută în confortul camerei care, dacă este dotată cu un minibar hotelier aprovizionat ca la carte poate ține locul, măcar temporar, barului hotelului.
Camera de hotel și produsele hoteliere. Schimbări în timpul Covid-19
Ultimele luni au adus schimbări majore stilului de viață cu care am fost obișnuiți până acum. Dacă restricțiile au adus activitatea hotelieră la limita inferioară a rentabilității, noile prevederi pun la încercare întreprinderile din industria hotelieră și nasc cerințe mai exigente pentru produsele hoteliere și așteptările pe care acestea trebuie să le îndeplinească în contextul noilor restricții. Dacă până acum produsele hoteliere puteau fi lăsate pe locul doi din punct de vedere al priorităților managerilor, în prezent reducerea costurilor și desfășurarea cât mai eficient a turismului proaspăt readus la viață reprezintă o prioritate absolută și naște întrebări vis-a-vis de produsele oferite turiștilor.
Uscatoarele de mâini profesionale Esenia: Performanță și rentabilitate
Traversarea unei perioade atât de dificile și de incerte precum pandemia de SARS-CoV-2 ne-a făcut să ne îndreptăm atenția asupra unei activități considerată până acum banală, cum ar fi igienizarea corectă a mâinilor - un gest simplu care s-a dovedit a fi o armă redutabilă în lupta cu un virus despre care știm mult prea puțin până în momentul de față. Igienizarea corectă a mâinilor nu se oprește doar la spălatul acestora ci și la uscarea lor, într-un mod rapid si eficient. Iar în acest caz ne putem bucura de avantajele unui uscător de mâini profesional, care usucă rapid mâinile. Uscătoarele de mâini profesionale au parcurs un drum lung, iar producătorii lucrează la eliminarea stereotipurilor negative pe care le auzim în ceea ce privește utilizarea unui asemenea aparat.
5 produse care omoară virusurile și pot fi folosite inclusiv în casă
Virusurile pot supraviețui multe ore sau chiar zile pe diferite suprafețe, iar acest lucru este valabil inclusiv pentru noul coronavirus. Aceste microorganisme pot fi distruse însă destul de eficient dacă folosim substanțe speciale, numite biocide. Produsele biocide pot fi geluri pentru dezinfectarea mâinilor, substanțe pentru sterilizarea instrumentelor medicale dintr-o clinică sau din spital, dar și soluții pentru curățarea locuințelor. Prin urmare, putem folosi chiar la noi acasă anumite produse care conțin substanțe biocide și care ne vor proteja sănătatea, deoarece omoară bacteriile și virusurile periculoase. Iată care sunt cele mai eficiente substanțe biocide și cum trebuie să le utilizăm.
Coronavirus - Recomandări eficiente pentru dezinfectarea suprafețelor din propria locuință
Igiena personală și curățenia din locuință au fost dintotdeauna importante, însă acum, în timpul pandemiei de COVID-19, mai mult ca niciodată, trebuie să acordăm atenție acestor aspecte, ca să ne protejăm sănătatea. Spălarea frecventă și corectă pe mâini este primul pas, dar coronavirusul poate supraviețui zile în șir pe diferite suprafețe din locuința noastră. De aceea, este esențial să folosim produse și pentru curățarea și dezinfectarea casei. Iată cum trebuie să procedăm. Chiar dacă nimeni din familie nu este bolnav, este bine să fim mult mai atenți în această perioadă și să curățăm, dar și să dezinfectăm frecvent suprafețele care sunt atinse cel mai des. Curățarea și dezinfectarea suprafețelor ar trebui făcută zilnic, dar și ori de câte ori cineva străin intră în casă sau după ce ne întoarcem de afară. Virusul poate trăi chiar și 2-3 zile pe obiecte din plastic sau oțel, de aceea aceste măsuri de protecție sunt esențiale.
Ce trebuie să știi despre săpunurile dezinfectante și procedura de igienizare a mâinilor
De ce avem nevoie cel mai mult în această perioadă? Exact! Disciplină, disciplină și iar disciplină în procesul de spălare a mâinilor. Dezinfectarea mâinilor, folosirea corectă a săpunului, fie el solid, lichid sau spumă, clătirea și îngrijirea corespunzătoare a pielii sunt principalele aspecte care ne protejează împotriva pătrunderii microorganismelor în corpul nostru. Dar ce este cel mai bine să alegem? Un săpun antibacterian sau un săpun normal poate fi suficient? Clătire abundentă cu apă sau folosirea gelului dezinfectant? În prezentul articol vom vorbi pe larg despre recomandările de spălare eficientă a mâinilor în viața de zi cu zi prin alegerea unui săpun profesional care să protejeze și să nu ne afecteze pielea. 
Ce sunt biocidele si dezinfectantii - Ghid de alegere si utilizare
Starea actuală a dat naștere unei sumedenii de întrebări cu privire la modul corect de curățare a spațiilor în care ne desfășurăm activitatea zi de zi, și mai ales ce dezinfectanți ar trebui să folosim pentru a ne duce scopul la bun sfârșit. Curățenia zilnică are nevoie de ajutoare de nădejde în lupta împotriva anumitor tipuri de virusuri și bacterii. Fiindcă cel mai bine este să fii informat, IgienaPHS prezintă câteva clarificări cu privire la tipurile de soluții de curățare și dezinfectanți de care avem nevoie în general, dar mai ales în lupta actuală cu virusurile ce ne pot pune viața în pericol. Există situații în care curățenia cu produse obișnuite este suficientă. Însă există și cazuri și spații în care aceasta ar trebui urmată de un proces de dezinfectare ca la carte. Dar oare ce dezinfectanți pot fi folosiți în siguranță, fără să dăuneze?
Dozatoare și dispensere pentru dezinfectant de mâini. Tot ce trebuie să știi
Folosirea dozatoarelor și dispenserelor dezinfectante pentru mâini a devenit obligatorie în magazine, instituții și chiar în holurile blocurilor. Desigur, aceste aparate se regăseau de mult în clinicile medicale, cabinetele stomatologice, spitale și oriunde sunt necesare reguli stricte de igienă. Soluțiile dezinfectante pe care le aplicăm pe mâini cu ajutorul acestor dispozitive ajută la prevenirea răspândirii microbilor, bacteriilor și virusurilor, inclusiv în cazul noului coronavirus. Dezinfectanții de calitate conțin substanțe biocide, care distrug bacteriile și virusurile și pot fi aplicate pe diferite suprafețe, pe obiecte, instrumente medicale sau pe mâini. Compoziția soluțiilor este diferită: dezinfectanții pentru mâini sunt pe bază de alcool și nu conțin substanțe care pot să atace pielea. Cea mai eficientă aplicare a acestor soluții pentru igienizarea rapidă a mâinilor este cu ajutorul dozatoarelor și dispenserelor.
Cum se aplică codul de culori al produselor profesionale de curățat
De cele mai multe ori, culoarea roșie a mopului de curățat, laveta galbenă sau căruciorul de curățenie albastru nu ridică nicio curiozitate, însă în spatele cromaticii stau explicații ce nu pot fi neglijate. Codul de culori al produselor de curățat are o importanță ridicată și anume prevenirea contaminării cu microbi și bacterii între zonele care prezintă risc înalt de răspândire al infecțiilor.
Ține microbii la distanță cu dezinfectanții profesionali potriviți
Lupta împotriva microbilor și a virușilor este una constantă însă utilizând dezinfectanții profesionali potriviți devine mai ușoară și cu o rată de succes crescută. Cum bacteriile și germenii se dezvoltă peste tot, produsele profesionale de curățenie sunt recomandate pentru a eradica în proporții destul de ridicate, unele chiar până la 99%, aceste probleme. Astfel, au fost perfecționați dezinfectanții profesionali pentru suprafețe, pentru instrumentarul medical și pentru mâini.

Produsele 1 – 10 din 40 rezultate

Categorii

Promoții
BRANDURI