Articole, stiri, noutăți
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Articole / stiri din domeniul curateniei si igienei profesionale

Ce produse sunt necesare pentru curățenia clădirilor de birouri?
Din momentul în care ajung la serviciu și până când pleacă, este necesar ca angajații să se simtă în siguranță iar starea lor de sănătate nu trebuie să fie supusă nici celui mai mic risc. Află din ghidul de față cum ar trebui făcută curățenia birourilor și ce reguli trebuie respectate în continuare la interior pentru a avea un spațiu sănătos, potrivit pentru desfășurarea activității profesionale!
Ce reguli de igienă trebuie respectate pe timp de pandemie?
Departe de a fi pe sfârșite, pandemia de Sars-Cov-2 încă ne dă bătăi de cap, mai ales că acest virus a cunoscut deja câteva mutații de-a lungul timpului. Indiferent de tulpina virusului, pentru protecția personală dar și a apropiaților, este absolut necesar să se țină cont de regulile de igienă personală și pe viitor. Citește ce anume trebuie să faci pentru a-ți păstra sănătatea!
Cum se păstrează curățenia în bloc: Sfaturi și produse recomandate
Mentenanța clădirilor poate da bătăi de cap multor locatari. Chiar dacă vorbim despre blocuri noi sau vechi, cum se păstrează curățenia în bloc poate isca multe discuții între persoanele ce locuiesc într-un imobil cu multiple apartamente. Pentru a vă putea bucura de un spațiu curat și igienizat, citește în articol despre regulile de curățenie în scara blocului!
Cu ce se curăță ușile din lemn vopsite. Sfaturi și recomandări
Ușile din lemn vopsite, în special cele de intrare, au nevoie de multă atenție. Aspectul lor deosebit nu poate fi menținut fără o curățenie regulată corespunzătoare. Află care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi, ce produse sunt recomandate, dar și sfaturi pentru remedierea micilor defecte.
Cu ce se curață lipiciul de la etichete de pe produsele achiziționate
Copiii sunt înnebuniți să lipească stickere peste tot și te poți trezi cu niște amintiri frumoase pe mobilă, pe pereți, pe haine și în locuri în care te-ai aștepta mai puțin. Este bine de știut faptul că există soluții pentru îndepărtarea stickerelor dar și pentru etichetele pe care le găsim pe o mulțime de articole abia cumpărate. Află cum în articolul următor!
Cum se scoate guma de mestecat de pe haine: Trucuri utile
Tocmai ai constatat că te-ai așezat pe o bancă și ți s-a lipit gumă de mestecat pe perechea preferată de jeans. Nu te necăji, avem noi câteva trucuri ce te vor ajuta să o înlături cu ușurință de pe orice tip de material. Citește micul nostru ghid pentru înlăturarea petelor rămase de la guma de mestecat de pe haine și, în doar câțiva pași simpli, te vei bucura de articole vestimentare fără cusur!
Miros urât în baie de la fosa septică: Sfaturi și recomandări
Cum nu există canalizare chiar în toate zonele, fosa septică devine singura variantă potrivită pentru a avea o baie funcțională și confortabilă. Însă multe persoane își fac o mulțime de griji în legătură cu igienizarea acesteia dar și cu mirosurile neplăcute ce pot apărea, atât la interior cât și la exterior. Citește în articolul următor cum poți combate mirosul neplăcut provocat de fosa septică!
Cu ce se curăță parchetul laminat: Produse profesionale de curățenie
Parchetul laminat poate înlocui cu succes un parchet din lemn masiv, dar la costuri mult mai mici. Astfel, te poți bucura de podele frumoase, confortabile și rezistente în toată casa. Însă pentru ca acestea să își păstreze un aspect ca nou și să nu se deterioreze odată cu trecerea timpului este bine să îi acorzi o atenție sporită. Spre deosebire de podelele din lemn care pot fi rașchetate, băițuite sau chiar vopsite, cele laminate, din păcate, nu pot beneficia de aceste lucruri. Află cu ce se curăță parchetul stratificat, fără să își piardă strălucirea!
Haine îngălbenite în dulap? Află cum să le redai albul strălucitor
Hainele albe au un farmec aparte, se potrivesc atât la ținute de zi cât și de seară, fiind foarte versatile și ușor de combinat cu diverse outfit-uri. Din păcate, uneori, nu ne putem bucura foarte mult timp de aspectul lor imaculat deoarece acestea se îngălbenesc extrem ușor. Uneori, chiar dacă nu sunt purtate intens, observăm că se îngălbenesc și stând în dulap. Ce este de făcut în acest caz pentru a te putea bucura de un alb strălucitor cât mai mult timp? Avem câteva trucuri pentru tine ce te vor ajuta să scapi de aspectul uzat și ponosit al hainelor tale deschise la culoare.
Colectare selectivă în școli. Cum îi poți învăța pe cei mici să fie responsabili
Prin educarea elevilor în ceea ce privește reciclarea, îi înspirăm să se gândească mai mult la modul în care acțiunile lor produc schimbări asupra mediului înconjurător iar, pe măsură ce cresc, vor vedea o normalitate în a arunca gunoiul la coșuri speciale, pentru reciclare.

Produsele 1 – 10 din 112 rezultate

Categorii

Promoții
BRANDURI