Articole, stiri, noutăți
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Articole / stiri din domeniul curateniei si igienei profesionale

Ce trebuie să știi despre săpunurile dezinfectante și procedura de igienizare a mâinilor
De ce avem nevoie cel mai mult în această perioadă? Exact! Disciplină, disciplină și iar disciplină în procesul de spălare a mâinilor. Dezinfectarea mâinilor, folosirea corectă a săpunului, fie el solid, lichid sau spumă, clătirea și îngrijirea corespunzătoare a pielii sunt principalele aspecte care ne protejează împotriva pătrunderii microorganismelor în corpul nostru. Dar ce este cel mai bine să alegem? Un săpun antibacterian sau un săpun normal poate fi suficient? Clătire abundentă cu apă sau folosirea gelului dezinfectant? În prezentul articol vom vorbi pe larg despre recomandările de spălare eficientă a mâinilor în viața de zi cu zi prin alegerea unui săpun profesional care să protejeze și să nu ne afecteze pielea. 
Ce sunt biocidele si dezinfectantii - Ghid de alegere si utilizare
Starea actuală a dat naștere unei sumedenii de întrebări cu privire la modul corect de curățare a spațiilor în care ne desfășurăm activitatea zi de zi, și mai ales ce dezinfectanți ar trebui să folosim pentru a ne duce scopul la bun sfârșit. Curățenia zilnică are nevoie de ajutoare de nădejde în lupta împotriva anumitor tipuri de virusuri și bacterii. Fiindcă cel mai bine este să fii informat, IgienaPHS prezintă câteva clarificări cu privire la tipurile de soluții de curățare și dezinfectanți de care avem nevoie în general, dar mai ales în lupta actuală cu virusurile ce ne pot pune viața în pericol. Există situații în care curățenia cu produse obișnuite este suficientă. Însă există și cazuri și spații în care aceasta ar trebui urmată de un proces de dezinfectare ca la carte. Dar oare ce dezinfectanți pot fi folosiți în siguranță, fără să dăuneze?
Dozatoare și dispensere pentru dezinfectant de mâini. Tot ce trebuie să știi
Folosirea dozatoarelor și dispenserelor dezinfectante pentru mâini a devenit obligatorie în magazine, instituții și chiar în holurile blocurilor. Desigur, aceste aparate se regăseau de mult în clinicile medicale, cabinetele stomatologice, spitale și oriunde sunt necesare reguli stricte de igienă. Soluțiile dezinfectante pe care le aplicăm pe mâini cu ajutorul acestor dispozitive ajută la prevenirea răspândirii microbilor, bacteriilor și virusurilor, inclusiv în cazul noului coronavirus. Dezinfectanții de calitate conțin substanțe biocide, care distrug bacteriile și virusurile și pot fi aplicate pe diferite suprafețe, pe obiecte, instrumente medicale sau pe mâini. Compoziția soluțiilor este diferită: dezinfectanții pentru mâini sunt pe bază de alcool și nu conțin substanțe care pot să atace pielea. Cea mai eficientă aplicare a acestor soluții pentru igienizarea rapidă a mâinilor este cu ajutorul dozatoarelor și dispenserelor.
Cum se aplică codul de culori al produselor profesionale de curățat
De cele mai multe ori, culoarea roșie a mopului de curățat, laveta galbenă sau căruciorul de curățenie albastru nu ridică nicio curiozitate, însă în spatele cromaticii stau explicații ce nu pot fi neglijate. Codul de culori al produselor de curățat are o importanță ridicată și anume prevenirea contaminării cu microbi și bacterii între zonele care prezintă risc înalt de răspândire al infecțiilor.
Ține microbii la distanță cu dezinfectanții profesionali potriviți
Lupta împotriva microbilor și a virușilor este una constantă însă utilizând dezinfectanții profesionali potriviți devine mai ușoară și cu o rată de succes crescută. Cum bacteriile și germenii se dezvoltă peste tot, produsele profesionale de curățenie sunt recomandate pentru a eradica în proporții destul de ridicate, unele chiar până la 99%, aceste probleme. Astfel, au fost perfecționați dezinfectanții profesionali pentru suprafețe, pentru instrumentarul medical și pentru mâini.
Igiena casei în pași simpli: cu produse profesionale de curățenie
Când vine vorba despre curățenia în casă, parcă nimeni nu se încumetă să dea cu aspiratorul, cu mopul și să șteargă praful. Însă, ce părere ai dacă, pe lângă ajutorul pe care l-ai primi de la familie, ar mai veni unul și de la specialiștii în domeniu? Cu doar câteva click-uri, poți cumpăra un întreg arsenal de produse profesionale de curățenie de la IgienaPHS, cu eficiență ridicată, pentru a te bucura de bani economisiți și timp redus de curățare.
Podele impecabile cât ai spune … detergenți profesionali!
Indiferent de perioada anului despre care vorbim, podelele sunt expuse la tot felul de pete și murdărie. Să facem un exercițiu de imaginație și să ne gândim câte persoane trec zilnic pragul marilor magazine, al hotelurilor sau al clădirilor de birouri?! Ar fi ineficient să numărăm, așa că mai bine găsim soluții. IgienaPHS s-a gândit la toate și vă pune la dispoziție o multitudine de resurse ce promit a fi ajutoare de nădejde în procesul de curățare al diferitelor tipuri de pardoseală.
Dispensere profesionale pentru consumabile din hârtie – calitate și eficiență
Grupurile sanitare trebuie să inspire în primul rând încredere, printr-o igienă riguroasă, făcută cu perseverență și periodicitate. De aceea, produsele cu care aceștia intră în contact, trebuie să fie dintr-o gamă profesională și aici putem vorbi despre: dispensere de hârtie igienică, dispensere de prosoape de hârtie, dispensere odorizante, dispensere cu punguțe igienice, dozatoare de săpun cu refill și nu numai.
Consumabilele de hârtie, mai mult decât o simplă necesitate
IgienaPHS prezintă clienților diferite modele de role de hârtie industrială recomandată în special în mediile industriale, ateliere mecanice, spălătorii auto, bucătării, hoteluri, benzinării etc. Lista de produse din gama IgienaPHS continuă cu: role de hârtie medicală, role tip cearșaf - utile în saloanele de înfrumusețare, cabinete și clinici medicale, prosoape din hârtie cu derulare centrală, prosoape din hârtie împăturite și prosoape zz – eficiente pentru companii, mall-uri, școli și restaurante.
Confortul unui hotel este determinat de dotări
De la minibaruri hoteliere, seifuri, uscătoare de păr hoteliere, consumabile de hârtie, cărucioare pentru curățenie, soluții pentru curățenie și consumabile hoteliere împachetete individual sau cu sistem de reumplere...pe toate le poți achiziționa dintr-un singur loc. Pe lângă serviciile oferite de hotel, amabilitatea personalului și un loc cald în care să doarmă noaptea, câștigă-ți clienții oferindu-le mici detalii plăcute.

Produsele 1 – 10 din 35 rezultate

Categorii

Promoții
BRANDURI