Articole, stiri, noutăți
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Articole / stiri din domeniul curateniei si igienei profesionale

Dezinfectarea casei de la A la Z
Dacă încă nu te-ai deprins cu dezinfectarea tuturor suprafețelor din jur, a obiectelor și, în special, a mâinilor, atunci este timpul să le acorzi o atenție sporită acestora. Pericolul pandemiei nu a trecut, asta o știm cu toții. Însă, chiar dacă nu exista această problemă, tot trebuia să ne asigurăm în permanență că lucrurile pe care le atingem în mod frecvent nu sunt numai curate...ci și dezinfectate. Astfel, putem ține la distanță anumite boli și avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi. Valul de schimbări de care am avut parte în ultimele luni și-a pus amprenta pe stilul nostru de viață și, mai ales, pe schimbarea unor obiceiuri.
Cum alegi odorizantul pentru fiecare încăpere?
Cum timpul petrecut în căminul propriu a crescut simțitor în acest ultim an, a crescut și dorința oamenilor de a-și amenaja un spațiu confortabil, care să le servească atât ca locuință, spațiu de relaxare, loc de întâlnire cu prietenii și chiar birou. Astfel că, pe lângă piese de mobilier și decorațiuni, aromoterapia a câștigat și ea tot mai mulți adepți, beneficiile acesteia fiind cunoscute încă din antichitate. În zilele noastre, avem la dispoziție o gamă complexă de odorizante profesionale pentru cameră, odorizante de cameră electrice, naturale, bețișoare parfumate, difuzer, lumânări parfumate și nu numai.
Cum folosești corect dezinfectantul pentru mâini?
Igienizarea mâinilor ar trebui să reprezinte o prioritate pentru toată lumea și, de aceea, se recomandă spălarea corectă a mâinilor cu apă și săpun, înainte de a utiliza un produs dezinfectant. Indiferent că preferi un săpun solid sau unul lichid, important este să folosești tehnica corectă de curățare a mâinilor pentru o eficiență sporită. În lupta împotriva microbilor, bacteriilor și a virusurilor, este indicat ca dezinfectantul de mâini utilizat să aibă o concentrație cât mai ridicată de alcool.
Tipuri de dezinfectanți pentru curățenia casei de care ai nevoie
Casa este sanctuarul nostru, locul în care ne simțim poate cel mai protejați însă, din păcate, tindem să aducem la interior inamici nevăzuți, precum bacterii, microbi și mizerie, fără ca măcar să ne dăm seama. Fiecare obiect din casă pe care îl atingem poate fi contaminat dacă mâinile nu sunt spălate și dezinfectate cu rigurozitate. Chiar dacă aceasta pare curată, poate conține patogeni ce ne pot pune sănătatea în pericol. Specialiștii recomandă utilizarea unor produse dezinfectante profesionale, cu un grad ridicat de eficiență, pe care ar trebui să le avem în permanență în casă.
Cum facem curățenia de sărbători ținând cont de perioada Covid-19
Dacă în trecut, curățenia de Crăciun era gata în câteva ore, acum va trebui să aloci mai mult timp acestui proces, deoarece va trebui să dezinfectezi corespunzător toate suprafețele. Iar pentru asta îți venim în ajutor cu câteva sfaturi, care să te ajute să faci curățenie cât mai eficient.
Ce produse profesionale de igienă nu trebuie să lipsească dintr-o cameră de hotel
Produsele de igienă personală sunt o componentă importantă, care pot influența experiența unui oaspete, într-un hotel. Așa că, tot mai mulți manageri de hoteluri investesc în astfel de produse, pentru a le oferi clienților cele mai bune condiții de cazare. Chiar dacă, pentru mulți clienți, sunt mai importante alte aspecte, cum ar fi poziționarea hotelului, prețul camerei, curățenia și confortul din dormitor, și produsele de igienă personală ar trebui să joace un rol esențial și să facă o diferență în ceea ce privește calitatea serviciilor.
9 pași pentru curățarea și dezinfectarea băii
Este extrem de important ca, ocazional, să ne îndreptăm întreaga atenție asupra băilor din casă și să realizăm o curățenie temeinică, folosind produse de curățat baia și dezinfectanți profesionali pentru rezultate excelente. Există câteva obiecte din baie care trebuie curățate săptămânal sau ori de câte ori se murdăresc precum chiuveta, vasul de toaletă, robineții, cada sau cabina de duș, podeaua, iar o dată pe lună trebuie să spălăm faianța, perdeaua de duș, geamul de la baie, aerisirea etc.
Curățarea profesională a unei camere de hotel
Într-un hotel, curățenia este unul dintre cele mai importante aspecte, de care orice client va ține cont. Oaspeții sunt mai relaxați și se bucură de sejurul lor, atunci când știu că sunt cazați într-o cameră curată, igienizată și dezinfectată corespunzător. În plus, curățenia este reprezentativă pentru orice brand hotelier. Atunci când clienții sunt mulțumiți de serviciile de care au beneficiat, ei vor dori să apeleze din nou la serviciile respectivului hotel.
Clasificarea hotelurilor. Ce dotări trebuie să aibă un hotel de 5 stele
Când își fac rezervări pentru a se caza la un anumit hotel, turiștii au la dispoziție o mulțime de opțiuni. Clasificarea hotelului, zona in care este amplasat, distanța față de anumite obiective de interes pentru oaspete, facilitățile și prețul sunt detalii ce stau la baza oricărei alegeri. Cum piața abundă în oferte, este foarte importantă realizarea unui research amănunțit, pentru a fi pe deplin mulțumit de alegerea făcută. Sistemul de oferire al stelelor este utilizat de ani buni în industria hotelieră pentru ghidarea turiștilor cu privire la nivelul costurilor, facilităților, a luxului în cadrul diferitelor spații de cazare.
Cum cureți și dezinfectezi corect fiecare cameră din casă: ghid complet
Casa ta este locul în care te relaxezi împreună cu familia și prietenii. Aici trebuie să te simți în siguranță și tocmai din acest motiv casa trebuie să fie curată și dezinfectată. Numai că păstrarea curățeniei nu este cel mai simplu lucru din lume, necesită energie, timp și cunoașterea unor trucuri care îți pot face munca mai ușoară. Foarte important! Membrii familiei trebuie să se spele pe mâini cu apă și săpun cel puțin 20 de secunde, inclusiv după îndepărtarea mănușilor și după contactul cu persoana aflată în izolare la domiciliu. Dacă apa și săpunul nu sunt disponibile, se poate utiliza un dezinfectant pe bază de alcool (cel puțin 70%).

Produsele 1 – 10 din 54 rezultate

Categorii

Promoții
BRANDURI