Care este mai bun aspirator profesional și cum îl alegem?
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Care este mai bun aspirator profesional și cum îl alegem?

Sâmbătă, 17 Iul 2021
aspirator-profesional
Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/casa-camin-intre-inere-aparat-4792771/

Cuprins:
 • De ce trebuie să ții cont pentru a alege cel mai bun aspirator? 
  • Tipul de aspirare 
  • Dimensiunea
  • Cu sac sau fără sac
  • Nivelul de zgomot
  • Consumul
  • Prețul competitiv
 • Top aspiratoare profesionale recomandate de IgienaPHS
  • Aspirator profesional lichide și praf cu 2 motoare - Limpio LWD 60X
  • Aspirator profesional uscat - Sprintus ERA TEC
  • Aspirator injecție extracție - Ghibli & Wirbel Power Extra M11 I

Aspiratorul reprezintă cheia pentru o casă curată, fără praf. Însă cu atâtea modele pe piață, alegerea unui aspirator bun este foarte dificilă. Magazinele online prezintă sute de modele, fiecare cu specificații și review-uri foarte diferite, astfel că în loc să te ajute, mai mult te încurcă. Pentru mulți dintre noi, cel mai bun aspirator profesional ar trebui să aspire foarte bine, să fie ușor de manevrat dar și să prezinte un raport preț-calitate foarte bun.


De ce trebuie să ții cont pentru a alege cel mai bun aspirator? 

Chiar dacă ești genul de persoană care curăță zilnic covoarele, mizeria, praful și alergenii tind să rămână prinși în fibrele covoarelor. Atunci când ești în căutarea celui mai bun aspirator trebuie să fii atent la tipul de țesătură al covoarelor, dacă acestea sunt prevăzute cu fire lungi și au o densitate mare sau dacă, dimpotrivă, au o țesătură plată și sunt ușor de curățat. Pentru ca un aspirator profesional să îți ușureze mult treburile casnice acesta trebuie ales ținând cont de câteva criterii foarte importante precum:


Tipul de aspirare 

Aspiratoarele profesionale se împart în mai multe categorii precum cele cu aspirare uscată, cu aspirare umedă și uscată, cu injecție-extracție care sunt indicate și pentru tapițeriile canapelelor, fotoliilor etc. Cele mai bune aspiratoare profesionale vor face față unui trafic intens, chiar dacă vorbim despre un mediu domestic sau de unul industrial. Înainte de a alege tipologia exactă a aspiratorului tău, trebuie să faci o analiză a casei. Ai multe covoare? Suferi de alergii? Deții animale de companie ce lasă o mulțime de păr?


Dimensiunea 

Din fericire, pe piață există o mulțime de aspiratoare cu dimensiuni compacte ce le fac ușor de manevrat și de depozitat care însă își păstrează puterea ridicată și fiabilitatea. Dacă în trecut duceai o luptă crâncenă cu căratul aspiratorului și utilizarea lui, acum acestea sunt foarte intuitive și ușoare, prevăzute cu roți.


Cu sac sau fără sac

Fiecare prezintă avantaje. Spre exemplu, un aspirator profesional fără sac este mai ușor de curățat și de spălat, după fiecare utilizare și practic nu necesită costuri suplimentare. Aspiratoarele profesionale cu sac necesită un stoc de saci ce se schimbă periodic. Însă, unii saci textili sunt prevăzuți cu filtre Hepa, ce ajută la filtrarea aerului și la reținerea particulelor periculoase din aer.


Nivelul de zgomot 

Dacă în urmă cu ceva ani nu existau aspiratoare profesioanle silențioase, acum acest lucru s-a schimbat fundamental și poți obține performanțe maxime fără multă zarvă.


Consumul

Acesta a reprezentat dintotdeauna o grijă iar datorită evoluțiie pieței aspiratoarelor, acum există o mulțime de variante prietenoase cu mediul dar si cu facturile la curentul electric.


Prețul competitiv 

În gama IgienaPHS se regăsesc cele mai bune aspiratoare profesionale, ce se încadrează într-o plajă de prețuri foarte generoasă.


Top aspiratoare profesionale recomandate de IgienaPHS

Aspiratoarele profesionale de lichid sau praf dar și aspiratoarele cu injecție-extracție ce se regăsesc pe site-ul IgienaPHS se adresează atât mediului casnic cât și celui industrial, fiind produse ce provin numai de la producători de top din domeniu precum: Taski, Tennant, Limpio, Sprintus, Ghibli & Wirbel și nu numai. Toate au în comun eficiența ridicată și puterea mare de absorbție a prafului. Pe lângă acestea, se regăsesc și mașini profesionale pentru curățat podele dure, destinate mediului comercial, hotelier și industrial. Toate echipamentele destinate aspirării și igienizării podelelor sunt atât noi cât și utilizate, fiind ideale pentru orice tip de business.


Aspirator profesional lichide și praf cu 2 motoare - Limpio LWD 60X

aspirator-profesional
Ideal pentru spațiile foarte murdare, aspiratorul profesional Limpio LWD este prevăzut cu două motoare puternice și este un aspirator umed-uscat cu o mare capacitate. Cele două motoare pot fi activate separat. În plus, acesta se remarcă prin puterea de aspirare de 250W și puterea maximă de 2540 W, un recipient generos de 60 litri pentru colectarea lichidelor, funcție de suflare, presiune de aspirare 16-17 Kpa și un nivel de zgomot de 79 – 83 dB.


Aspirator profesional uscat - Sprintus ERA TEC

aspirator-profesional-uscat

Ce face ca Sprintus Era Tec să fie considerat de mulți cel mai bun aspirator cu sac pentru dimensiunile sale? Acesta garantează performanțe maxime și un nivel de zgomot foarte mic, de doar 49 dB în modul Eco. Așadar, acest detaliu îl poziționează printre favoriți deorece poate fi folosit în orice moment al zilei, în spații de birouri sau acasă, în școli și grădinițe, fără a deranja pe nimeni. Mai mult, aspiratorul profesional uscat asigură o triplă filtrare a aerului aspirat, mai ales că două dintre filtre sunt Hepa13. Acesta este prevăzut cu un Led albastru pentru operare și unul roșu ce indica nivelul de umplere.


Aspirator injecție extracție - Ghibli & Wirbel Power Extra M11 I

aspirator-injectie-extractie

Pentru mulți, acest model poate fi considerat cel mai bun aspirator cu injecție-extracție pentru că în ciuda dimensiunilor sale reduse ce îl fac extrem de ușor de manevrat, acesta atinge performanțele unei mașini de curățat de mari dimensiuni. Este ideal pentru sectorul automobilelor, pentru curățarea și spălarea covoarelor și mochetelor în hoteluri dar și pentru gospodării, curățând eficient orice tip de țesătură precum covoare, canapele, saltele, mochete, tapițerii auto etc.

Acesta este prevăzut cu o pompă puternică de 48W. Apa se evacuează foarte ușor, folosind furtunul de evacuare sau prin îndepărtarea rezervorului. Containerul de colectare are o capacitate de 12 litri iar cel pentru soluție de 11 litri.

Alegerea celui mai bun aspirator poate fi o muncă dificilă însă dacă apelezi la specialiștii în domeniu, aceștia te pot îndruma spre cele mai potrivite opțiuni. Ia legătura cu un consultant de la IgienaPHS și realizează o achiziție corectă și bine documentată!
Categorii

Promoții


Alte articole


BRANDURI